Justina Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Unde v-ati facut asigurarea Casco? Care firma vi se pare cea mai serioasa? Adica daca se intampla ceva sa te despagubeasca imediat fara comentarii. Link to comment
Tommy Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 inainte aveam la omniasig, acum la allianz n-am avut probleme, asa ca nu stiu pe pielea mea din auzite.. a doua e printre cele mai serioase Link to comment
sebian Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Allianz ...mi se par cei mai seriosi Link to comment
alx Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 La modus am la allianz. nu am ales eu... La logan inchei acum un contract cu asirom dar printr-un broker asa ca nu ma intereseaza greutatile din cauza birocratiei... Link to comment
bogdanc Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Allianz fara discutie. Daca te ajuta, uite si aici si aici. Link to comment
ticolino Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 eu am la omniasig. 2 evenimente pana acum, si nici o problema. s-au miscat exemplar. Link to comment
Justina Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 Mersi de raspunsuri. Si cum e cu fransiza aia? Pot sa o aleg eu sau mi-o impune agentul de asigurari? Link to comment
MCojo Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 @Justina completeaza-ti profilul caci asa e normal!!! Link to comment
claz Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Nu este o "Problema tehnica Tico si Matiz". Justina, foloseste cu incredere functia "" si vei fi surprinsa cate informatii o sa descoperi. Se inchide aici. Link to comment
Recommended Posts