iuzar Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Pentru cei care au drum spre Constanta le dau un pont care o sa-i scuteasca de o parte din nervii pe care ii cauzeaza ruina aia de sosea. Daca vreti sa evitati bucata Bucuresti-Fundulea (adica balamucul din Pantelimon-Branesti) atunci luati-o pe autostrada, bucata Bucuresti-Fundulea e terminata si se poate circula fara probleme si fara stres. Al doilea pont: de la 1 iulie se da drumul si la bucata Fundulea-Lehliu care era 98,377% gata cand am trecut eu pe acolo (acum 2 saptamini). In felul asta o mare parte din nervii pe care ii acumulati pe drumul Bucuresti-ctza nu o sa-i mai aveti. Trei: Nu sunt nici radare!!! Si daca te maninca talpa ii dai cat vrei la Woo, nu vei avea parte de surprize (politie, carute, idiotsi&stuff) UPDATE!!! Exact acum 2 minute au dat la radio deschiderea oficiala, de maine 4 iunie, a bucatii Bucuresti-Lehliu (60km). Folositi cu incredere!!! Intrebare: Pe unde se iese spre autostrada, eu stiam ceva de N.Grigorescu? Link to comment
ovidiuc Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Am impresia ca N Grigorescu-Policolor-Glina.Drumul sta e kamikatze,de tank nu de masina. Link to comment
Instinkt Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Am luat-o si eu pe acolo si pana la iesirea din bucuresti pe la policolor, iti vine sa urli de cum e drumul ala... Link to comment
VIPER Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Se iese, daca vrei, pe la Cora-Selgros Pantelimon, si dupa aia te descurci. Drumul e foarte OK. Link to comment
iuzar Posted June 4, 2004 Author Share Posted June 4, 2004 Se iese, daca vrei, pe la Cora-Selgros Pantelimon, si dupa aia te descurci. Drumul e foarte OK. Pai aia e iesirea pe drumul vechi. de la Selgros ce faci? o tii inainte pe drumul vechi? La Tembelizor au zis ca se iese prin Catzelu, ce-o mai fi si aia . pe unde e comuna asta Maidanezu? Link to comment
Instinkt Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Comuna Catelu' e dupa policolor. De la N. Grigorescu o tii tot inainte, ajungi la macaralei, o tii inainte, ajungi la policolor -> catelu -> autostrada. Link to comment
iuzar Posted June 4, 2004 Author Share Posted June 4, 2004 Bethon...asa credeam si eu...o iei de la grigorescu pe Theodor Palaldy tot inainte...sar'mina Link to comment
alx Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Se iese, daca vrei, pe la Cora-Selgros Pantelimon, si dupa aia te descurci. Drumul e foarte OK. Pt cei ce n-au inteles mai sus, o iei prin pantelimon, capatu' lu' 14 si exact la intersectia dupa dealerul dacia si inainte de petrom ala celebru o iei la dreapta. Link to comment
iuzar Posted June 4, 2004 Author Share Posted June 4, 2004 Primele doua sectoare din Autostrada Bucuresti-Constanta, in lungime de circa 60 km vor fi date in folosinta, astazi, urmand ca tronsonul disponibil traficului rutier sa ajunga la 97 km pana in toamna, a declarat, ieri, Miron Mitrea, ministrul transporturilor. "Asa cum am promis, pana la sfarsitul acestui an vom oferi traficului rutier primele trei tronsoane din Autostrada Bucuresti-Constanta", a adaugat Mitrea. Tronsoanele finalizate sunt Bucuresti-Fundulea, in lungime de 26,5 km, si Fundulea-Lehliu (29,2 km). Executia lucrarilor pentru primul sector, in valoare de 40,7 milioane euro, a revenit firmelor Ital Strade si CCCF, iar consortiul Yuksel Makimsan Ener din Turcia a realizat segmentul Fundulea-Lehliu (29,2 km), costurile ridicandu-se la 68 milioane euro. Tronsonul Lehliu-Drajna (41,6 km) va fi finalizat in toamna acestui an. Celelalte portiuni ale autostrazii sunt Drajna-Fetesti (36,8 km) si Fetesti-Cernavoda (17,2 km). Proiectul Autostrazii Bucuresti-Cernavoda are o valoare totala de 320 milioane de euro. Lucrarile ar urma sa fie finalizate in 2006. Incepand cu ora 14.30, autostrada va fi deschisa traficului general. Accesul pe autostrada se face prin Bulevardul Theodor Pallady sau se poate intra direct din Centura Bucuresti, in zona comunei Catelu. (S.E.) Link to comment
iuzar Posted June 4, 2004 Author Share Posted June 4, 2004 Pt cei ce n-au inteles mai sus, o iei prin pantelimon, capatu' lu' 14 si exact la intersectia dupa dealerul dacia si inainte de petrom ala celebru o iei la dreapta. Pe la Antilopa? ... Link to comment
alx Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Pt cei ce n-au inteles mai sus, o iei prin pantelimon, capatu' lu' 14 si exact la intersectia dupa dealerul dacia si inainte de petrom ala celebru o iei la dreapta. Pe la Antilopa? ... Je ne se pas Antilopa... Are coarne? In alta ordine de idei, eu stau in Aparatorii Patriei si pt mine e super marfa pt ca pot sa o iau pe centura si direct in autostrada nu mai e nevoie sa trec prin titan, pantelimone etc. Si alta chestie... De ce vorbeste Nea Manivela de Autostrada Bucuresti Cernavoda si nu de Autostrada Bucuresti CONSTANTA??? Nu mai au de gand sa o continue pana in CT? Link to comment
iuzar Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Nu bre, o sa o faca pina la Fetesti si de acolo o iei pe ruina cealalta de "autostrada". Link to comment
VIPER Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Drumul e mai bun prin Pantelimon (pe langa Bricostore-Cora) si apoi cum a explicat alx decat prin Salajan-Policolor, care e inca rupt rau de tot. Link to comment
alx Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 DA' A A MERS CINEVA PE AUTOSTRADA ASTA MESERIASA??? cum e? Link to comment
iuzar Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Pai eu scriu din stele postul asta, Alex? A mers un prieten de-al meu acum 3 saptamini cand nu era deschisa decat portiunea pina la Fundulea si spunea ca e bestiala, nu are nici macar o denivelare... i-a dat la Vectra 180 si nu s-a inghesuit la mai mult ca nu se grabea...se merita... Link to comment
FLEX Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 A mers o colega w/e asta ... cica e superba ... real speedway ... garduri stinga/dreapta, in mijloc insa sint tot nenorocirile alea de mantinele metalice, ca pe A1 ... Link to comment
iuzar Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Daca o intind vineri acasa ma abonez si eu la ea (autostrada) si va dau detalii... Link to comment
cpop Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Ar fi o solutie, pleci pe autostrada noua pana la Nicolae Balcescu, de acolo pe harta e un drum pe care ajungi pe E60 (Urziceni - Slobozia)... si ai drum ok pana la Constantza, dar nu am nici o informatzie despre starea drumului de legatura... Link to comment
iuzar Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 Ar fi o solutie, pleci pe autostrada noua pana la Nicolae Balcescu, de acolo pe harta e un drum pe care ajungi pe E60 (Urziceni - Slobozia)... si ai drum ok pana la Constantza, dar nu am nici o informatzie despre starea drumului de legatura... Stai linistit ca e varza drumul alaa, mai bine ramai de la Lehliu pe drumul vechi, e mai bine. Pe mine portiunea care ma enerveaza cel mai mult e Lehliu-Pantelimon, hai sa zic Dragos-Voda - Pantelimon, deci m-am scos, pot sa suport bucata Dragos voda-lehliu Link to comment
alx Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Da, am fost si eu sapt trecuta pe aceasta autostrada "super-meseriasa". Pentru drumurile cu care suntem invatati noi e super marfa. In comparatie cu autostrazile din afara (chiar si unguresti) si tinand cont ca e nou-nouta, lasa de dorit. Ultimul strat de beton/asfalt nu e perfect. Si as vrea sa fie, ca doar e noua. In alta ordine de idei, ATENTIE, SE PUNE RADAR!!! Imaginati-va cum eu cu 180-200 mergeam linistit (nu ci tico... ) si dupa o curba imi apare in fata un radar care se uita linistit la mine. Cred ca am avut noroc, d-abia ajunsesera sau ceva de genul asta ca nu m-au oprit dar la 2 zile diferenta au mers ai mei pe acceasi autostrada si radarul era in acelasi loc dar pe meseriasi ii opreau aproape de capatul autostrazii. Oricum e o mare realizare pt noi toti dar putea fi mult mai buna mai ales ca pretul pe km e la fel ca in occident... Link to comment
brusli Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 am fost la mare. normal ca pe noua autostrada. care e o mare realizare...asa imi pare mie. sint radare. eram cu 145 cu tico. noroc cu un mertan care a trecut pe linga mine cu 160-170 cred. l-a oprit pe el radarul...asa ca am scapat oricum autostrada e buna...apropos ... noroc cu banii de la UE :?: Link to comment
tarabostes Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 eu am mers imediat dupa deschidere si era super, foarte putine masini si nici urma de Politie, mergi cat te tine masina, a mea nu a trecut de 140 insa nu e uniforma peste tot, sunt si zone betonate. un coleg imi spune insa ca zilele trecute erau deja ceva denivelari, de la caldura probabil de iesit se iese foarte simplu, de la Nicolae Grigorescu tot inainte pe Palady, nu prea ai cum sa gresesti, drumul era prost insa am vazut ca se lucreaza, prin Pantelimon se face stanga dupa Cora, pana in benzinaria Petrom, cum spunea cineva pe aici, si apoi e un drum catre Glina - Drumul intre Tarlale - ii zice, te scoate insa pe sensul de intrare in Bucuresti al autostrazii, asta daca intre timp nu s-a mai modernizat ceva. Vechea autostrada intre bratele Dunarii insa era jale, se mergea pe un singur sens si arata ca B-dul Timisoara acum, plus ca am avut si surpriza ca un individ sa nu sesizeze ca se mergea in dublu sens si venea spre mine cu un zambet pe toata fata. Am inteles ca e mai bine pe la Urziceni, asfalt bun insa 50 Km sau asa ceva in plus. Link to comment
VAXXi Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 un coleg imi spune insa ca zilele trecute erau deja ceva denivelari, de la caldura probabil Jenant. Da' în fine... La ştiri au anunţat că sunt în jur de 20 de radare pe traseul ăsta, deci aveţi grijă să nu cotizaţi . Link to comment
NFS Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 De unde naiba sa fie 20 de radare?!?! Tot judetul n-are atitea! Stiu ca Bucurestiul are cele mai multe... si are doar 13! Link to comment
cchrism Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 cica au adus de peste tot de prin tara. Astia's fomisti rau. Link to comment
Recommended Posts