laurentziu83 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Pentru toti cei care-si duc traiul in dulcele targ Iasi si scriu pe acest forum fac o strigare: Pe cand o intalnire si aici? Avand in vedere numarul mare de sigle Daewoo care se plimba pe capote (mai mult galbene, ca asa a vrut fostul primar) zi de zi pe aici, zic ca ar fi bine sa organizam si noi o intalnire dupa modelul bucurestean. Vreau sa vad cam cate replies-uri venite din Iasi se vor strange, pentru ca apoi sa stabilim unde si cand vom face aceasta intalnire. Atentie insa: daca vom face aceasta prima intalnire sa nu va puna dracu' sa ma puneti organizator de intalniri deoarece eu voi mai sta pe aici doar pana in jur de 15 iulie (restantele), voi veni inapoi doar de la toamna, la restul va sugerez va organizati singuri. Eu ma voi intoarce acasa unde voi incerca sa aplic aceeasi metoda si la Galati. Aici este deja un precedent. Cu aceasta inchei si sper sa am efectul scontat. Link to comment
csergogaby Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Si eu zic ca ar fi bine sa facem si la Iasi niste intalniri. Chiar daca ne-am strange vreo 2-3 tot ar fi bine pentru inceput. Link to comment
zalmoxis Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Ar fi faoret bine mai sa stiti habar nu avetzi ce fun e !!!....JUST DO IT!!!..Hai succes !!.... Link to comment
laurentziu83 Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 Acu v-ati trezit fratilor? Eu plec duminica din IS si mai vin de-abia la toamna. Cat a stat post-ul asta gol am stat si eu pe-aici, cand tre sa plec, gata, hop cu intalnirile. Pai e frumos? Link to comment
TheSinner Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 in Iasi se fac intalniri de ceva timp.. nu strict daewoo... putem fi vazuti seara pe la golia.. sau pe la rtelec, fundatie Link to comment
laurentziu83 Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Dupa 1 octombrie am sa trec si eu pe acolo. Sa-mi rezolv intai cu cazarea. Cand, in ce zile si la ce ore ? La Fundatie stiu sa ajung, la Golia mai putin, nu-mi amintesc acum pe unde e (sunt de fapt din GL, dar sunt student in IS). Link to comment
csergogaby Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Fac un nou apel la cei din Iasi : organizam o intalnire? Link to comment
laurentziu83 Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Chiar, sa vedem cine vine ca eu cu Gabi chiar era sa ne intalnim zilele astea prin oras, l-am anuntat ca l-am filat si de fapt m-a filat el pe mine primul Link to comment
mdascalu Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Treaba asta cu intalnirile nu-i o chestie rea. Daca va vine vre-o idee si stabiliti un loc, este ok. Preferabil ar fi in weekend-uri. Link to comment
laurentziu83 Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Pai eu zic sa propunem fiecare cate un loc si sa alegem pe cel mai bun. Normal ca in week-end-uri pentru ca nici eu nu pot in timpul saptamanii, eu as zice sambata dupa-amiaza si mai vedem cu ora. Locul pe care il propun ar fi in fata la Palatul Culturii (sau facem intalnirea comuna cu a celor de la Daciaclub?), in Tudor nu prea avem unde sau... Dar de ce propun eu, care nici macar nu-s iesean? Totusi cred ca ar trebui sa ne gasim un loc mai ferit, ca de, vine iarna. Astept propuneri de la voi. Link to comment
csergogaby Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Mie mi-ar coveni si intr-o seara in timpul saptamanii, dar ma voi supune majoritatii In week-end mai ies si eu cu lumea... In week-end as vrea mai degraba duminca dupa ora 16:00 sa ne vedem, iar ca loc sunt de acord cu Palatul Culturii. Astept si pe ceilalti sa vina cu propuneri Link to comment
pfv Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Si eu tot in timpul saptamanii as veni. Stabiliti cand, cum si unde si da-ti un mail si mie pfv20@yahoo.com. Link to comment
laurentziu83 Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 @Gabi: Si noi ce suntem? "> Asta e, daca lumea vrea in timpul saptamanii ramane asa, eventual sa fie dupa 8 seara ca atunci pot sa ma invoiesc mai usor. In rest nu sunt probleme. Cred ca o sa stabilim si un loc mai indoor pentru ca oricum o sa se innopteze chiar si mai devreme de 8. Sa vad si alte propuneri si poate rezolvam si ne intalnim mai repede. Lalexis? Unde esti? Hai ca ai promis ceva asta vara. Link to comment
laurentziu83 Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Lalexis propune in parcare la Golia, voi ce ziceti? Link to comment
lalexis Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Laurentiu, Gabi, ce ziceti de marti, 26 octombrie, ora 18, in parcarea Palatului Culturii? Link to comment
laurentziu83 Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Cam devreme pentru mine din pacate, mai tarziu ar merge (pana la 18 am program si poate sa mai dureze putin si dupa) Sa vedem Gabi ce zice. Link to comment
lalexis Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Eu pot la orice ora va convine voua. Link to comment
Ramiro Matei Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Pentru asta reusesc si eu sa scap de copii, sotie, servici si ... VIN (adica vin la intilnire). Pentru mine e bine oricum: ori pe 26 la Palat ori la Golia, ca oriunde ar fi TOT TREBUIA SA FIU IN ALTA PARTE. De aceea rog sa hotarasca cei care inca mai au putin timp liber. Propun si eu ceva: Nu va intereseaza sa mergeti duminica dimineata cu bicicleta prin jurul Iasului. Numai bine va lasati familiile sa respire fara voi. Nu chiar, chiar dimineata - pe la 9. Si nu chiar departe - vreo 40 Km dus-intors. Senzatia este nemaipomenita: de masina decapotabila. De priveliste nici nu mai spun (si daca mai ai si un aparat foto ... Gabi a vazut unele poze). Link to comment
laurentziu83 Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 As vrea eu dar nu pot din 2 motive: am si sambata program pana la 14 si al doilea am bicicleta acasa la GL asa ca... Bine macar ca n-am famelie de care tre sa scap. Va las pe voi sa va duceti in plimbare cu bicicleta. Suna bine oricum. Nu facem mai bine intalnirea in W/e pe la pranz, dimineata, dupa-amiaza etc? Nu de alta dar in timpul satamanii se intuneca repede si o sa stam cu lanternele sa ne uitam unu' la altul. Si doar venim sa ne laudam cu masinutele, nu? Link to comment
csergogaby Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Marti, 26 oct. e bine si pentru mine. Pot ajunge la ora 18, dar daca Laurentiu nu poate atunci ce ziceti de ora 18:30 sau 19:00? La Palatul Culturii e fain, la Golia sunt multi taximetristi si eu stau chiar in blocul de acolo... si n-am chef sa se holbeze vecinii Eu am si bicicleta, iar daca vremea va permite si intervine altceva duminica, poate ma bag la o tura Link to comment
laurentziu83 Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Atunci fac pe dracu'n patru si incerc sa vin inainte de 19 si mai vedem la intalnire ce si cum, k? Sa nu mai fie discutii, pentru ca vad ca asa a votat majoritatea si oricum era sfarsitul programului. Ramane la 18:30 marti la Palatul Culturii, O.K.? eu am numarul tau si pe al lui lalexis si va anunt daca apare o schmbare ca sa nu ma asteptati degeaba, desi nu vreau sa nu vin. Link to comment
Ramiro Matei Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Am retinut 18:30, marti, 26, Palatul Culturii. (Pt. Laurentziu83: Daca ne antrenam destul, la vara poate facem o plimbare cu bicicletele la Galati !) Link to comment
laurentziu83 Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 Aduce cineva o camera digitala? Sa imortalizam momentul. Link to comment
Ramiro Matei Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Sigur ca da. Eu nu ies din casa fara aparatul foto. Link to comment
lalexis Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Aduc si eu, am vreo 2. De abia astept sa ne intilnim. Link to comment
Recommended Posts