andreib Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Eu am fost mandrul reprezenatnt al Daewooclub :smoking: . Intalinirea a fost ok numai ca frig afara si eu nu am putut sa stai foarte mult ca trebuia sa ajung undeva. Poate data viitoare venim mai multi de la Daewooclub... PS: Saptamana asta nu cred ca o sa ajung la intalnirea de club ca am chefuri de Sfantu miercuri seara . Totusi daca va intalniti prin centru o sa incerc sa trec sa va salut :satraiti: . Sorry. O sa recuperez saptamana viitoare. Link to comment
sprite Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 am chefuri de Sfantu miercuri seara ...bine faci. Iar pentru azi, La multi ani! :-D Link to comment
laurentziu83 Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 lautentziu, pentru meircurea asta da-mi un punct de intalnire undeva, ca eu nu prea merg prin oras si nu cunoasc pizze-le de prin oras si nici barurile, pub-le etc. Sunt in Bucuresti saptamana asta, sorry. Am fost la intalnirea cealalta. Link to comment
TheSinner Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 vad ca v-ati cam suparat pe epox.. deh.. multe orgolii de satisfacut . anyway.. noi ( membri 4tuning, oltcitclub, automotorclub, loco squad.. etc... de masini e vorba) incercam o intalnire sambata la 5 la palat. nu stiu cati vor veni... nici eu nu stiu daca ajung (masina e la doctor). ma rog.. ati prins ideea Link to comment
andreib Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 nu mai comitem nici o intalnire saptamana asta?Eu nu am cum pana sambata . poate cautam si o solutie pentru geamurile electrice Link to comment
BlueBear Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Salutare lume , in legatura cu int. de joi o sa incerc sa apar si io pe akolo pt. prima oara...nu de alta dar poate ma ajuta si pe mine careva macar cu o ideee ceva in privinta schimbarii de casetofon (mufele). Joi la ora 20:00 nu? Link to comment
andreib Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Biine... Mai e dispus cineva sa vina joi la 20? Eu as putea ajunge...Macar sa ma relaxes ca am o groaza de ore joi... Link to comment
laurentziu83 Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 O sa cam fiu pe drumul spre casa (Galati), ca n-am mai fost de muuulta vreme pe-acasa, la ora aia. Sorry. Link to comment
andreib Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Mai incercam vreo intalnire saptamna asta? Cine mai este disponibil sa propuna o zi si eu spun daca pot sa vin sau nu... PS:Se pare ca tragem chiulul cu intalnirile!!!! Link to comment
andreib Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Am o sugestie...Hai sa facem o intalnire de surubareala in care sa incercam sa rezolvam problemele care le avem cu masina...Sa aducem scule si tot ce ne trebuie, pentru ca s-ar putea sa mearga mai repede in grup(deh..inteligenta colectiva). La mine s-au cam adunat o graza de maruntisuri care trebuie rezolvate(trancaneli la portiere, fire, placa spate lasata etc.). Stabilim de ce scule avem nevoie si punem mana de la mana si rezolvam tot ce avem de facut. . Eu zic ca ar fi util... Link to comment
TheSinner Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 eu as desface cutia de viteze.. sa ma joc putin la sincroane Link to comment
andreib Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Daca ai elevator in curte se rezolva . Eu ma gandeam la lucruri mai marunte: segmentat motoru si schimbat kit ambreiaj . Nu, acum serios eu ma gandeam la micile reparatii(mentenanta) necesare (trancane un plastic, monteaza boxe/casetofon, verificat bujii,incarcare baterie, PCV, etc). Cineva interesat? Link to comment
lalexis Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Stai sa-mi cumpar o aparatoare de noroi spate si vin eu. Ca nu o mai suport. Link to comment
laurentziu83 Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Pai cand facem intalnirea ? Link to comment
andreib Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Pai joi la 20 ar fi super daca ne-am putea intalni. Am o groaza de discutat si vreau neaparat sa vad daca numai a mea caraie din treapta 4 in 3. Eu aduc o bormasina cu acumulatori ca sa dam mai repede suruburile jos, un set complet de varfuri(inclusiv torx pt IAC) si as vrea sa aduca cineva o cheie de bujii, un pistol de silicon daca se poate...As fi super fericit daca am putea sa o comitem joi-gasim un loc bine luminat, ne imbracam bine si... :-D Link to comment
laurentziu83 Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Cheie de bujii am eu, nu e cine stie ce dar oricum. Patent am eu, am shi diferite chei in afara de cheia de 10 si cea de 13 slabita. Izolir band, cabluri, cutter mai am. La mine nu mai functioneaza plafoniera de cateva zile si pun in cauza alarma, nu vreun contact. Link to comment
andreib Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Chei tubulare mici am eu(inclusiv 10 si creca si de 13). Cine mai vine? Asteptam oferte. Link to comment
laurentziu83 Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 Vreti sa mai facem intalnirea pentru surubareala? Ca e cam nasol de butonat cu cheia metalica in mana noaptea pe intuneric la sub zero grade. Si in Iasi e cancer, nu gluma. Parca de amorul artei nu ma trage ata. Link to comment
andreib Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Si eu ma gandeam ca e cam frig ca sa cobor din masina...Totusi ar trebui sa mai facem vreo intalnire, sa pastram traditia...As fi multumit si cu o intalnire in oras intr-un bar dar vad ca nu pre sunt voluntari. Totusi nu ne putem intalni joi macar pntru 5 min sa vad cum intra si alte matizuri in a treia ca vineri am programare la service si sa stiu cat de tare ma iau de astia...Eventual te mai sun eu pentru detalii... Link to comment
andreib Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Ramane stabilit intalnire in IASI la fundatie (in fata la Ethos) joi 16 decembrie la ora 20. Link to comment
csergogaby Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 vin si eu acum la intalnire Link to comment
VAXXi Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Să-mi ziceţi când v-aţi hotărât la o zi şi o oră a întâlnirii, să vă adaug la calendar Link to comment
mdascalu Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Buna baieti, acum am revenit si eu. Pana una lata trebuie sa fac revizia de 10.000 si poate dati un semn daca a-ti mai vizitat pagina asta. Link to comment
andreib Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Buna baieti, acum am revenit si eu. Pana una lata trebuie sa fac revizia de 10.000 si poate dati un semn daca a-ti mai vizitat pagina asta. <{POST_SNAPBACK}> Daca vreti putem sa mai facem o intalnire scurta saptamana asta ca dupa aia incep sesiunea. Sa ne mai plangem amarul legat de buburuze si sa mai stam la o vorba. Link to comment
laurentziu83 Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Cand vreti ? Miercuri (aka maine), Joi ? Acu cat e cald afara si nu inghetam. Intru si io dup-aia in sesiune. Link to comment
Recommended Posts