Jump to content

Intalnire in Iasi

Recommended Posts

Eu am fost mandrul reprezenatnt al Daewooclub :smoking: . Intalinirea a fost ok numai ca frig afara si eu nu am putut sa stai foarte mult ca trebuia sa ajung undeva. Poate data viitoare venim mai multi de la Daewooclub...

PS: Saptamana asta nu cred ca o sa ajung la intalnirea de club ca am chefuri de Sfantu miercuri seara :drinkers: . Totusi daca va intalniti prin centru o sa incerc sa trec sa va salut :satraiti: . Sorry. O sa recuperez saptamana viitoare.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lautentziu, pentru meircurea asta da-mi un punct de intalnire undeva, ca eu nu prea merg prin oras si nu cunoasc pizze-le de prin oras si nici barurile, pub-le etc.

Sunt in Bucuresti saptamana asta, sorry. Am fost la intalnirea cealalta.

vad ca v-ati cam suparat pe epox.. deh.. multe orgolii de satisfacut :wink: . anyway.. noi ( membri 4tuning, oltcitclub, automotorclub, loco squad.. etc... de masini e vorba) incercam o intalnire sambata la 5 la palat. nu stiu cati vor veni... nici eu nu stiu daca ajung (masina e la doctor). ma rog.. ati prins ideea :)

Salutare lume , in legatura cu int. de joi o sa incerc sa apar si io pe akolo pt. prima oara...nu de alta dar poate ma ajuta si pe mine careva macar cu o ideee ceva in privinta schimbarii de casetofon (mufele). Joi la ora 20:00 nu? :D

Am o sugestie...Hai sa facem o intalnire de surubareala in care sa incercam sa rezolvam problemele care le avem cu masina...Sa aducem scule si tot ce ne trebuie, pentru ca s-ar putea sa mearga mai repede in grup(deh..inteligenta colectiva). La mine s-au cam adunat o graza de maruntisuri care trebuie rezolvate(trancaneli la portiere, fire, placa spate lasata etc.). Stabilim de ce scule avem nevoie si punem mana de la mana si rezolvam tot ce avem de facut. :idea: . Eu zic ca ar fi util...

Daca ai elevator in curte se rezolva :lollol: . Eu ma gandeam la lucruri mai marunte: segmentat motoru si schimbat kit ambreiaj :lollol: .

Nu, acum serios eu ma gandeam la micile reparatii(mentenanta) necesare (trancane un plastic, monteaza boxe/casetofon, verificat bujii,incarcare baterie, PCV, etc). Cineva interesat?

Pai joi la 20 ar fi super daca ne-am putea intalni. Am o groaza de discutat si vreau neaparat sa vad daca numai a mea caraie din treapta 4 in 3. Eu aduc o bormasina cu acumulatori ca sa dam mai repede suruburile jos, un set complet de varfuri(inclusiv torx pt IAC) si as vrea sa aduca cineva o cheie de bujii, un pistol de silicon daca se poate...As fi super fericit daca am putea sa o comitem joi-gasim un loc bine luminat, ne imbracam bine si... :-D

Cheie de bujii am eu, nu e cine stie ce dar oricum. Patent am eu, am shi diferite chei in afara de cheia de 10 si cea de 13 slabita. Izolir band, cabluri, cutter mai am. La mine nu mai functioneaza plafoniera de cateva zile si pun in cauza alarma, nu vreun contact.

Si eu ma gandeam ca e cam frig ca sa cobor din masina...Totusi ar trebui sa mai facem vreo intalnire, sa pastram traditia...As fi multumit si cu o intalnire in oras intr-un bar dar vad ca nu pre sunt voluntari. Totusi nu ne putem intalni joi macar pntru 5 min sa vad cum intra si alte matizuri in a treia ca vineri am programare la service si sa stiu cat de tare ma iau de astia...Eventual te mai sun eu pentru detalii...

• 3 weeks later...
Buna baieti, acum am revenit si eu. Pana una lata trebuie sa fac revizia de 10.000 si poate dati un semn daca a-ti mai vizitat pagina asta.

Daca vreti putem sa mai facem o intalnire scurta saptamana asta ca dupa aia incep sesiunea. Sa ne mai plangem amarul legat de buburuze :D si sa mai stam la o vorba.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...