andreib Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Joi nu pot eu, ca trebe sa plec aksa, miercuri suna bine. Abia astept sa ma laud cu fetele mele de portiere trancanit free.Ziceti si o ora si s-a facut. Link to comment
laurentziu83 Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Intalnire pentru sanius cu masinile (derapaje cu frana de mana, etc) la prounerea noastra, facem asa ceva sambata ? Asta daca mai e zapada, gheata ceea ce e din plin acum in iasi Link to comment
andreib Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 DAAAaa. Abia astept . Oricum n-o sa ma pot abtine pana atunci. . Deci ramane pe sambata, imi dau si eu examenul(daca il trec este ca si cum s-ar fi terminat sesiunea ca e super nashpa) si imi vars amarul prin nishte derapaje frumoase > . Are careva o camera, sau aduc io aparatul digital? Link to comment
lalexis Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Nu pot, sunt tot week-end-ul la Piatra Neamt. ("> Link to comment
laurentziu83 Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 (edited) @Andrei, adu tu daca poti, eu nu am asa ceva. Intrebarea este: pe cine mai aducem, sau mergem la sanius numa noi? @lalexis: sa ne spui cum ai escaladat imputiciunea de Piatra Nt-Roman cu senilele tale. sau pleci cu Fordu'? Edited January 26, 2005 by laurentziu83 Link to comment
andreib Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Da Gabi sau Marius nu mai vin pe la intalniri? Daca vrei cred ca se va face ori in seara asta ori maine seara la mine pe pacurari sanius(pe un deal) cu cealofanu ) , esti invitat special daca vrei sa vii. Nu pot sa vad zapada si sa nu ma trag si eu oleaca la sanius. Daca reusesc agat un cealofan de ala dupa masina si ii trag pe stradute micute pe aici, daca nu pe deal... Link to comment
laurentziu83 Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 Da Gabi sau Marius nu mai vin pe la intalniri? Nu cred ca sunt atat de tzicniti ca noi ! Link to comment
andreib Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Am mai cooptat un memru la intalniri. Sa postam exact ora si a spus ca vine. E vorba de nightwolf, cel care si-a luat Maty recent. Link to comment
laurentziu83 Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 Zi cand vrei. Aduc o carte despre tehnicile de conducere pe timp de iarna si alte minuni. sa le testam. Link to comment
andreib Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Pai nu vreau sa fie f tarziu ca vreau sa ajung si eu aksa. Am examen dimineta la 8 dupa care sunt liber. Stabileste tu ora. Link to comment
laurentziu83 Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 Pe la 8 seara e bine? te sun eu dupa 7 ca sa vedem unde facem. nu mai intru azi pe net Link to comment
andreib Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Sambata la ora 12 in fata la Universitate se face intalnire Daewoo Club pentru discutii si exercitii de condus pe timp de iarna. Va asteptam, daca vreti sa veniti postati un reply pe forum ca sa stim sa va asteptam . Link to comment
laurentziu83 Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 Bey, la ora aia s-ar putea sa fie plina parcarea. Ce facem? Ca n-am chef sa pup masina vreunui prof. Link to comment
andreib Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Mergem la mine in Pacurari ca acolo avem loc pe stradute . So, don't worry, gsim noi o locatie. Link to comment
andreib Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 (edited) Se pare ca trebuie sa modific ora, imi pare foarte rau dar s-a decalat examenul meu . Intalnirea se va tine sambata, 29 ianuarie ora 13 in fata la Universitate. Edited January 28, 2005 by andreib Link to comment
andreib Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Stimati membri si tovarasi, nu lasati frigul de afara sa va influenteze focul woo . Trebuie sa comitem o intalnire sanatoasa ca nu am mai facut de ceva vreme, nu de surubareala ca-s -20 grade in Iasi dar pentru a ne vedea la o bautura calda. Tovarasi Gabi, Lalexis, Laurentiu, Marius, Nightwolf si ceilalti membri wooclub Iasi sunt invitati sa dea cate un semn de viata sa stie lumea cum o mai duc si sa propuna o intrunire de Partid Woo. . Link to comment
laurentziu83 Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Cam nasol, ca io joi seara sau vineri dimineata pleca acasa. Cel mai tarziu joi seara sa fie pentru mine. Asta e. Link to comment
csergogaby Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Salutare! Pai putem reincepe de saptamana viitoare, cand e gata vacanta studenteasca Eu plec acum vineri pana la Bucuresti. Link to comment
andreib Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 (edited) Eu zic dupa miercurea viitoare (23 feb) ca am o restanta, deci incepand de miercuri seara sunt disponibil. Sa vedem cand vine si Laurentiu in Iasi, cand sunt disponibili si ceilalti si comitem o intalnire >- . Hai sa propunem o zi si sa vedem cine poate veni. Edited February 15, 2005 by andreib Link to comment
laurentziu83 Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Eu sper sa ajung in noaptea asta. Mai vedem Link to comment
laurentziu83 Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Miercurea asta ce spuneti? Facem intalnirea? sa vedem cine mai vine in afara de Andrei ca el vine sigur. Link to comment
csergogaby Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 eu sunt putin racit, dar sper sa pot veni... unde si la ce ora? Link to comment
andreib Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Pai io zic mai spre seara. Pe la 7 e bine? Locatie ar fi bine la fundatie ca sa avem unde sa bem si o ciocolata calda...Daca aveti alte idei astept propuneri... Link to comment
mdascalu Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Azi am aparut si eu. Care mai e ziua de intalnire ? Si ora ? Link to comment
andreib Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Dupa 2 intalniri consecutive la care am participat eu si Laurentiu las pe voi responsabilitatea de a stabili pe urmatoarea (ora/zi/locatie). Link to comment
Recommended Posts