Jump to content

Intalnire in Iasi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

DAAAaa. Abia astept :D . Oricum n-o sa ma pot abtine pana atunci. :lavolan: . Deci ramane pe sambata, imi dau si eu examenul(daca il trec este ca si cum s-ar fi terminat sesiunea ca e super nashpa) si imi vars amarul prin nishte derapaje frumoase > :) . Are careva o camera, sau aduc io aparatul digital?

@Andrei, adu tu daca poti, eu nu am asa ceva. Intrebarea este: pe cine mai aducem, sau mergem la sanius numa noi?

@lalexis: sa ne spui cum ai escaladat imputiciunea de Piatra Nt-Roman cu senilele tale. sau pleci cu Fordu'? :mda:

Edited by laurentziu83

Da Gabi sau Marius nu mai vin pe la intalniri? Daca vrei cred ca se va face ori in seara asta ori maine seara la mine pe pacurari sanius(pe un deal) cu cealofanu :) ) , esti invitat special daca vrei sa vii. Nu pot sa vad zapada si sa nu ma trag si eu oleaca la sanius. Daca reusesc agat un cealofan de ala dupa masina si ii trag pe stradute micute pe aici, daca nu pe deal... :thumbl:

• 2 weeks later...

Stimati membri si tovarasi, nu lasati frigul de afara sa va influenteze focul woo :X . :D Trebuie sa comitem o intalnire sanatoasa ca nu am mai facut de ceva vreme, nu de surubareala ca-s -20 grade in Iasi dar pentru a ne vedea la o bautura calda. Tovarasi Gabi, Lalexis, Laurentiu, Marius, Nightwolf si ceilalti membri wooclub Iasi sunt invitati sa dea cate un semn de viata sa stie lumea cum o mai duc si sa propuna o intrunire de Partid Woo. :thumbl: .

Eu zic dupa miercurea viitoare (23 feb) ca am o restanta, deci incepand de miercuri seara sunt disponibil. Sa vedem cand vine si Laurentiu in Iasi, cand sunt disponibili si ceilalti si comitem o intalnire :) >- . Hai sa propunem o zi si sa vedem cine poate veni.

Edited by andreib
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...