EPoX Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Quote Am retinut 18:30, marti, 26, Palatul Culturii. (Pt. Laurentziu83: Daca ne antrenam destul, la vara poate facem o plimbare cu bicicletele la Galati !) super ... poate treceti si voi pe la romteleocm dupa ora 19.30 sau 20.00 ... e posibil sa dati de cei din automotorclub ... nu are importanta a esti d ela dacia club sau daewooclub sau automotorclub ... important este sa sa fim cu totii la un loc ... Link to comment
FLEX Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...c=11256&st=160& Ei? ce ziceti? Link to comment
VAXXi Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Sincer, eu m-as fi bagat (tot n-am vazut de multa vreme Iasiul), dar .. marti 26 ? unii avem serviciu, nu era mai bine in weekend ? Link to comment
Wolfman Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Pe 2 noiembrie (marti saptamana viitoare) nu organizati vreo intalnire la Iasi? Indiferent de asta, cine e prin zona si are chef de stat la taclale la o bere si o pizza PM me si se rezolva! Vin cu un coleg la un curs de 2 zile, prietenul meu intentioneaza sa se faca beta tester de Logan :-D :-D (adica sa-si cumpere asa ceva la anul) - poate il convingem sa renunte la idee .Pana pe la 17.00 cred ca va tine cursul, asa ca suntem liberi dupa aceea... Link to comment
csergogaby Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Eu o sa fiu de acord sa facem intalnirea asta saptamanal, deci si martea viitoare. Apropo, mai ai nevoie de autocolant? ca mai am 20 de interior si 3 de exterior... Din pacate nu cred ca pot ajunge astazi la intalnire mi-am pus termopane si am lucrat la finisaje tot week-endul si inca nu sunt gata... mai am si azi treaba. Dar daca totusi termin poate ajung pe la ora 19:00. Imi cer mii de scuze daca totusi nu reusesc. Link to comment
Wolfman Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Ai PM! Martea viitoare vin sigur la intalnire dupa ce termin cu obligatiile de serviciu. Locatia care era, Palatul Culturii parca? Si autocolante vreau 4 de interior si doua de exterior! Link to comment
Shenck Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Nu exagerati cu cele de exterior! Noi nu mai avem deloc in Buc. Link to comment
csergogaby Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Presupun ca nu le pune pe toate pe aceiasi masina :eyespin:, ci le duce la mai multi din Bacau, nu? Link to comment
Wolfman Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Daca fac rost de doua de exterior va capata si seful meu unul cadou! Cat priveste cele de interior ma gandeam sa lipesc cate unul pe interiorul fiecarei portiere! Link to comment
laurentziu83 Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 Intalnirea Daewooclub din Iasi. Si s-a facut si intalnirea Daewooclub din Iasi. Am fost prezenti astfel: eu, Lalexis, Ramiro Matei si inca un membru, domnul Creanga daca am inteles bine (scuze daca am gresit, voi corecta). Am reusit pana la urma sa ajung in timp util la intalnire dupa 450 km facuti (IS-GL si inapoi), cu o ora inainte inca nu eram in Iasi. Ne-am laudat fiecare cu ce avea, cu care ocazie am constat ca eu am cea mai jegoasa masina de la intalnire, dar cu cei mai multi kilometri la activ pe masina si galme pe cauciuc "> , cotet ambulant as putea spune dar nu mi-a fost rusine de asta. Nu am stat foarte mult dar ne-am clarificat destule intrebari. Apoi am plecat fiecare la casa lui cu promisiunea de a repeta evenimentul. Astept acum sa posteze Lalexis si pozele de la intalnire. Sper sa se vada palatul in spate (doar avem si noi palat, nu?). @Wolfman: nu e un loc stabil de intalnire, pentru ca suntem inca prea putini. eu cel putin as fi preferat in W/E deoarece aseara ne-am cam cautat pe pipaite ce ne interesa pe masinile noastre. Ai garantia din partea mea ca te asteptam daca vii la iasi (si daca pot). Din partea celorlalti sa spuna fiecare. Shenck: Eu am bold-uit msg Link to comment
ovidiuc Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Lurentiu asta imi aminteste de primele intalniri din Bucuresti cand eram 5-6 persoane care induram frigul.Si incet,incet am crescut.Asa sa fie si la voi. Link to comment
Wolfman Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 In W/E nu pot eu pt. ca am o fetita de aproape 3 luni careia nu-i prea priesc drumurile lungi .Dar pe 2 nov. voi fi sigur la Iasi in interes de serviciu. Am nr. de tel al lui Gaby, il voi suna in vederea stabilirii locului de intalnire. Apropo, cineva din Iasi cunoaste o pensiune ca lumea si nu prea scumpa unde se poate manca bine si dormi la fel? Link to comment
laurentziu83 Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 De mancat stiu unde poti sa mananci cu 50 k lei si iti plimbi tava in vreo 3 locuri. De dormit nu sunt sigur, dar parca aveau de inchiriat prin Tudor. Poate restul stiu mai mult. @ovidiu: Da cum o sa creasca? Nu prea aduc membri autocolantele noastre. Eu personal as fi vrut mai multa lumina, ca sa nu-mi stea Lalexis sa-mi caute galmele cu mana sau sa vedem cate ceva pe la masini la lanterna. Link to comment
Wolfman Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Cred c-o sa stau in Tudor la unul din "hotelurile" alea, de mancat stiu o pizzerie beton, tot in Tudor. Link to comment
lalexis Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Haha, intuneric bezna. dar tot am simtit galmele din caucioacele tale si am vazut masina impecabila a lui Ramiro Matei. Asta ca sa fac abstractie de faptul ca masina mea era mai murdara decit a ta, dar nu am reusit sa ma impun. Pentru prima intilnire a fost beton. Am pus pozele in albumul meu personal deoarece nu am dreptul de a le posta la intilniri. Chiar rog un moderator sa le mute. Sunt alea facute pe bezna Link to comment
mdascalu Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 I-mi pare tare rau ca nu am fost pe site de vre-o 2 zile. Am citit azi de întalnire. Ii mulţumesc lui Ramiro ca m-a "anunţat" si pe mine. In definitiv stam in acelasi bloc. Oricum, după 6 noiembrie pot aprticipa si eu la intalniri. Link to comment
laurentziu83 Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 Hai nu mai fi suparat din cauza asta. si eu era cat p-aci sa nu ajung la intalnire. mai degraba vedem cum putem sa facem intalnirea asta permanenta pentru ca inca nu e (asta e, suntem putini inca) dar cine stie. Apelam la flututasi? E destul de ieftin sa-i facem la PIM. Link to comment
csergogaby Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Facem maine, marti 2 nov. 2004, a doua intalnire de la Iasi? Ideea cu fluturasii mi se pare buna. Link to comment
laurentziu83 Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Facem, dar nu garantez ca am sa vin. Fac tot posibilul oricum. Sper sa vina si Wolfman. Link to comment
Ramiro Matei Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Pe mine puteti sa va bazati pentru marti 2 noiembrie. Oricum, daca atunci a fost intuneric, acum va fi si mai si (s-a schimbat ora). Link to comment
Wolfman Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Maine seara sunt in Iasi; stau in zona Palatului Culturii, puteti veni prin zona? Link to comment
csergogaby Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Quote Oricum, daca atunci a fost intuneric, acum va fi si mai si (s-a schimbat ora). Nu sunt niste stalpi care sa lumineze in zona aceea? Link to comment
laurentziu83 Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Stalpi sunt, dar numai ca sa ne vedem la fata unul cu altul. In rest... Ramane tot la palatul culturii, nu? la fel ca martea trecuta. Poate sa aduca cineva o cheie de 13'' zdravana? Eu mi-am torsionat-o pe a mea si nu vreau sa mai rup una. Vreau sa dau jos scutul. Link to comment
hellcat Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 doresc sa anunt ca ieri (duminica) m-am intalnit in Iasi cu csergogaby cu care am stat de vorba si de la care am luat cateva autocolante sa le folosesc ca model sa mai scot o serie aici in bacau. sper sa ne mai intalnim la iasi cat mai curand si il salut pe gabi, care e un baiat de treaba. Link to comment
laurentziu83 Posted November 3, 2004 Author Share Posted November 3, 2004 Nu mai am nevoie de cheie. Mi-am indreptat "ad labam" scutul si nu-mi mai troncane in cutia de viteze. Sper sa ajung, dar putin mai tarziu. Sper sa mai gasesc pe cineva acolo. Link to comment
Recommended Posts