Jump to content

Intalnire in Iasi

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Si s-a consumat intalnirea de la Iasi din 2 nov; au fost (in ordinea venirii) :Mdascalu, eu (cu doi prieteni - Ionut si Dan), Csergogaby, Laurentziu83. Tipi valabili baietii din Iasi :) . Am intrat in sfarsit in posesia autocolantelor din care am si lipit doua azi dimineata (unul interior in partea superioara a lunetei iar unul de exterior pe gemuletul triunghiular din spatele portierei dreapta spate). Laurentziu83 ne-a aratat valva PCV pe care tocmai si-a schimbat-o...Nici nu stiu cum au trecut 90 de minute, cert este ca ne cam luase frigul pe toti. See u next time , guys!

Da, a fost fain.

Multumim de vizita Wolfman si va mai asteptam pe la noi :) Sa pui fotografii cu masina la topicul de autocolante ;)

Incerc sa postez cateva fotografii facute ieri la intalnire. A se observa culorile drapelului nostru :roll: format din cele trei matizuri.

Ce am mai aflat ieri si nu stiam este ca oglinda la matiz se poate roti in interior (pentru parcare).

100_5695_thumb.jpg

100_5693_thumb.jpg

100_5692_thumb.jpg

Nu-mi multumiti mie ca v-am spus, multumiti studentilor betzivi din TArgusor de la mine, ca ei mi-au aratat primii. Mi-au aratat si ca masina poate fi mutata din fund juma de metru'. Am inlemnit cand am vazut-o. Intalnirea a fost o reusita intr-adevar, Curios a fost ca doar eu am fost prezent la ambele intalniri, acum am cunoscut membri noi. Speram ca vom face intalnirea permanenta si ca vom aduc mai multi membri. Data viitoare incerc sa vin cu masina spalata, dar nu promit asta. Si Mdascalu si Ramiro au venit (cand au venit fiecare) cu masinile impecabile si cu plinul facut. Simt miros de invidie si de concurenta, nu-i asa? :wink: Numa eu vin cu jegu pe ea tot timpul.

@Gabi: Era mai curata acum masina decat prima data cand m-ai vazut. Sic !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...