mdascalu Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Ramiro daca citesti, zi-mi si mie ORA pentru azi. sau suna-mă la 0742828286 Link to comment
csergogaby Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 ne vedem azi la la ora 18:30, da? in fata la Palatul Culturii Link to comment
mdascalu Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Merci frumos pentru informaţie. La 18.30 vin şi eu la palat. Link to comment
Wolfman Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Si s-a consumat intalnirea de la Iasi din 2 nov; au fost (in ordinea venirii) :Mdascalu, eu (cu doi prieteni - Ionut si Dan), Csergogaby, Laurentziu83. Tipi valabili baietii din Iasi . Am intrat in sfarsit in posesia autocolantelor din care am si lipit doua azi dimineata (unul interior in partea superioara a lunetei iar unul de exterior pe gemuletul triunghiular din spatele portierei dreapta spate). Laurentziu83 ne-a aratat valva PCV pe care tocmai si-a schimbat-o...Nici nu stiu cum au trecut 90 de minute, cert este ca ne cam luase frigul pe toti. See u next time , guys! Link to comment
csergogaby Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Da, a fost fain. Multumim de vizita Wolfman si va mai asteptam pe la noi Sa pui fotografii cu masina la topicul de autocolante Incerc sa postez cateva fotografii facute ieri la intalnire. A se observa culorile drapelului nostru format din cele trei matizuri. Ce am mai aflat ieri si nu stiam este ca oglinda la matiz se poate roti in interior (pentru parcare). Link to comment
csergogaby Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Aici pun cele 2 fotografii cu tricolorul Laurentziu83 - albastru, Csergogaby - galben, Mdascalu - rosu Link to comment
laurentziu83 Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Nu-mi multumiti mie ca v-am spus, multumiti studentilor betzivi din TArgusor de la mine, ca ei mi-au aratat primii. Mi-au aratat si ca masina poate fi mutata din fund juma de metru'. Am inlemnit cand am vazut-o. Intalnirea a fost o reusita intr-adevar, Curios a fost ca doar eu am fost prezent la ambele intalniri, acum am cunoscut membri noi. Speram ca vom face intalnirea permanenta si ca vom aduc mai multi membri. Data viitoare incerc sa vin cu masina spalata, dar nu promit asta. Si Mdascalu si Ramiro au venit (cand au venit fiecare) cu masinile impecabile si cu plinul facut. Simt miros de invidie si de concurenta, nu-i asa? Numa eu vin cu jegu pe ea tot timpul. @Gabi: Era mai curata acum masina decat prima data cand m-ai vazut. Sic ! Link to comment
Shenck Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Lau, de unde o apuci ca sa nu o indoi cind o mutzi de fund? Link to comment
laurentziu83 Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Stai sa-i caut pe betzivii care mi-au mutat-o. Era si zapada totusi si nu s-au chinuit chiar asa de mult. "> Link to comment
FLEX Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 DE ARIPI! sa stiti ca se pliaza si spre interior (oglinda catre masina) si spre exterior (oglinda catre stele ) Link to comment
laurentziu83 Posted November 5, 2004 Author Share Posted November 5, 2004 fftopic: Stiu ca se pliaza "catre stele" . Tot aia (sau altii) mi-au aratat primii. Si eu am transmis mai departe. Link to comment
icesoul2004us Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Dace se mai face vreo intalnire marti pe 9 noiembrie anuntati-ma scrieti si voi locul si ora la care va intalniti. Link to comment
Shenck Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 DE ARIPI! Nu se indoaie mai? Merge si la TICO? Am incercat la Predeal cu Zeu asa si era sa exfoliem un tico dar era fff ruginit Link to comment
mdascalu Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ne intalnim si azi la 18.30? Tot la palat! Ce ziceti baieti? Link to comment
csergogaby Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Eu nu stiu inca daca pot ajunge... Link to comment
laurentziu83 Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Eu o sa intarzii ca de obicei. Mai astept cam o jumatate de ora daca e nevoie Link to comment
mdascalu Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Am fost pe acolo dar nu era nimeni. Vremea era aiurea si sincer eram destul de grabit. Asa ca am stat vre-o 10 minute si apoi am plecat. Link to comment
mdascalu Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 csergogaby, mai ai autocolante? Am un amic cu un tico care ar fi interesat de 1 autocolant de interior. Link to comment
csergogaby Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Imi pare rau ca nu am putut ajunge... Da, mai am autocolante de interior. Link to comment
mdascalu Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Ce spuneti de o intalnire marti la 16.30. Binenteles tot la palat? Link to comment
csergogaby Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 eu termin programul de lucru la 17:30 eventual in week-end... sambata sau duminica pe la ora 12:00... Link to comment
andreib Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 mai da nu mai reeditati ideea cu intalnirile...ca vreau si eu...si asa e cald afara, hai sa scoatem gandacii la iarba verde... Link to comment
csergogaby Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Pai tu cand ai vrea sa facem intalnirea? P.S. Bine ai venit printre noi! Link to comment
andreib Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 propuneti voi o zi si eu va spun daca am timp... as avea timp duminica seara,luni dupa 11 dimineata, marti intre 12 si 16. eventual datimi un add pe messenger si mai vorbim. Link to comment
mdascalu Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Daca pana acum a fost marti, hai s-o lasam asa mai ales ca personal m-am obisnuit cu ideea. Daca nu propuneti o zi pentru intalnire dar sa facem in asa fel inct sa ramana stabila. Link to comment
Recommended Posts