andreib Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 deci marti la ce ora si unde? se face si sapt asta? Link to comment
csergogaby Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Pai ne vedem azi (marti, 16 nov. 2004) la 18:30 in fata la Palatul Culturii? Link to comment
mdascalu Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 OK, dar s-ar putea sa intarzii un pic. Link to comment
laurentziu83 Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Si s-a facut si intalnirea de pe 16 noiembrie tot la Palatul Culturii. ca de obicei subsemnatul a intarziat, venind ultimul. Am fost prezenti: Eu, Csergogaby, AndreiB, MDascalu Prea mult nu ne-am intins la vorba, pentru ca ne-a strans frigul. Csergogaby si-a schimbat valva PCV (sa vedem rezultatele Gaby !), am admirat sistemul sunet de pe masina lui AndreiB (ai dat vreodata la maxim cu tine in masina?) si ne-am povestit diverse patanii, inclusiv cea din care era sa mor luni dimineata si din care nu stiu daca as mai scapa a doua oara, dar asta e alta poveste. Am mai discutat si despre eventualitatea mutarii intalnirii in alta zi si eventual indoor (Mdascalu hotaram acolo unde ai spus? ) ca inghetasem cu totul, avand in vedere ca zona e cam pe varful dealului. Link to comment
csergogaby Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Pana acum nu am simtit vreo schimbare datorita valvei PCV. In completare la ce a spus Laurentiu spun ca pana sa vina el am facut cate o tura cu masina mea (51k km) si cu a lui Mdascalu (6k km) sa vedem amortizoarele (mai zgomotoasa masina mea...) si directia masinii la franarea brusca. La plecare am admirat neoanele de sub masina lui Andreib, are o masina pusa la punct. Dupa discutii am stabilit sa propunem aici pe forum ca intalnirea sa o facem de acum miercuri la ora 19:00, eventual nu la Palat ci langa un bar ceva ca e cam frig... ce ziceti? Link to comment
mdascalu Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Eu v-am spus ca sut de acord ori unde vreti, dar miercuri dupa ora 19.00 Link to comment
laurentziu83 Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 Cu locatia cum ramane ? Sa fie indoor undeva totusi. Link to comment
andreib Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 mai eu propun sa ne intalnim la fundatie ca o sa gasim noi locuri in belfast sau in ethos. Link to comment
andreib Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 se mai tine saptamana asta?cand si unde?ramane miercuri dupa ora 19 la fundatie?ce parere aveti? Link to comment
EPoX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Sambata 27 noiembrie ora 17.00 Intalnire automotorclub ( membri noi si vechi ). Intalnirea va avea loc in fata la Palatul Culturii. P.S. Va rog foarte mult sa incercati sa veniti cati puteti la aceasta intalnire sper sa pot aduce atat membrii din daewoo club, membrii singurului cub auto din iasi ( automotorclub ), oltcit club si dacia club ... sper sa ne adunam si sa fie frumos ... daca apar eventuale modificari le gasiti la linkul de sus. satori: ia in considerare ca majoritatea celor care citesc forumul stau la mai putin de 1m de monitor si nu este nevoie sa scrii asa de mare. Linkul nu era necesar. FLEX: cred ca este ultima data cind mai atrag atentia domnului EPoX asupra modului exacerbat in care isi promoveaza clubul; forumul si clubul dumnealui au activitate comerciala, este impotriva bunului simt sa abuzeze in acest fel de forumul nostru. Mesajul este off-topic si ar fi meritat sters, dar sper ca este ultima oara cind scriu aceste lucruri, pe care domnul EPoX le stie foarte bine; inca un mesaj propagandistic cu referire la viata si activitatea automotorclubului va fi sters fara avertizare. Link to comment
mdascalu Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Baieti, stabiliti voi undeva. Eu am un Program AZi, de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti. Dar promit sa vin acolo unde hotarati voi. Link to comment
laurentziu83 Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 Eu as propune in Pub 25 in Tudor. Au muzica faina acolo. Voi ce ziceti ? Oricum indoor sa fie ca e prea frig afara. Link to comment
andreib Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 eu sunt de acord...la ce ora? Link to comment
laurentziu83 Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 Sa fie la 7.30 sau 8 seara? Alte oferte? Se mai ofera altcineva? Link to comment
csergogaby Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Eu nu cred ca pot ajunge astazi, am jucat baschet in week-end si sunt cam accidentat Link to comment
andreib Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Pai ora 20 suna bine, in pub25.Ramane asa?Eu am sa vin ca sa-mi vars amarul legat de masina... Link to comment
laurentziu83 Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 Din partea mea ramane asa. Cine mai vine? Link to comment
mdascalu Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Unde-i PUB-ul? Cum se ajunge la el? Link to comment
laurentziu83 Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 In cladirea cu Dome-ul, vis-a-vis de T17, deasupra la Pizza pazzo. Link to comment
EPoX Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 deci se pare ca sunt inteles gresit ... in fine pe scurt ... se incearca organizarea unei intalniri mari de masini in iasi ... asta fiind Sambata 27 nov. ora 17.00 in fata palatului culturii. toata lumea este binevenita. imi pare rau ca am fost inteles gresit. Link to comment
FLEX Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Nu, iti pare rau ca te-ai exprimat gresit! Puteai deschide un topic nou, nu sa intri peste intilnirea curenta din Iasi. Daca n-ai fi fost atit de insistent cu clubul care NU E NUMAI AL TAU nu s-ar fi intimplat nimic, n-are nimeni nimic cu tine; sabotezi prin felul tau de a pune problema ceea ce colegii tai si cu tine incercati sa faceti la Iasi. Repet: fara texte bombastice si propagandistice si fara link-uri si totul va fi in ordine. Link to comment
EPoX Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 ok scuze din nou .. acel link l-am pus numai ptr ca in caz de apar modficari sa nu ma duc din nou pe fiecare forum sa modific ... nu am timpul necesar ... nu am nevoie de trafic atata cat este este bine .. dar e pacat ca cei din iasi sa nu vina ... si cu asta am termoinat ce am spus .. sorry de offtopic (p.s. clubul nu este al meu ci este al membrilor ) Link to comment
EPoX Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 cred ca acum vb foarte serios la cati nervi am .. nu din cauza asta ... din alte motive ... 1. primii care au venit au fost cei din oltcit club ( RESPECT LA BAIETI ) 2.era de datoria celor ce au venit mai tarziu sa salute .. 3. eu am avut binevointa si am mers si am salutat pe fiecare om in parte 4. multumesc tuturor ca au venit si cine are pozele sa ma contacteze in cel mai scurt timp 5. nu a fost o intalnire foarte reusita din punctul de vedere al activitatilor ... stiti voi dar in schimb este un inceput ... si pe viitor sper sa fie mai frumos .. apreciez ca s-a venit ... cred ca in total au fost peste 20 de masini 6.am avut reprezentanti de la amc, de la oltcit club, dacia club si 1 membru daewoo club .. .ar fi bine ca viitor sa lase toata lumea orgoliile deoparte si sa se incerce o comunicare ... 7. este imposibil sa se desfaca bisericutele, la toate intalnirile auto de prin tara se fac bisericute .. asta este 8. hai ca mai stau oleak si ma preg de mers la vot ( VOTATI PTR VIITORUL VOSTRU .. MERGETI LA VOT ) Link to comment
NFS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 In primul rind sper ca v-ati distrat bine la intalnire. Unde a fost intalnirea, in Iasi? Avem vreo 12 membri din Iasi. A venit unul adica aproape 10%. Te-ai scos... la noi nu vin 10% din bucuresteni. Din experientza proprie iti spun ca am senzatia ca astepti si tu un pic cam prea mult de la intalnirile astea. Nu-i vorba de orgolii, oamenii nu se cunosc intre ei si e normal sa nu se bata pe spinare de la prima vedere. La fel cu bisericutzele... si la intalnirile noastre se fac, e normal... si care-i problema? Doar n-o sa stam toti in cerc, ca la hora. In plus, asta nu inseamna ca daca cineva trece de la o bisericutza la alta, nu e bine primit. La urma urmei, nu fortam pe nimeni sa vina la intalniri, nu? Cui ii place sa pofteasca, cui nu... dragoste cu de-a sila nu facem momentan. Link to comment
mdascalu Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 lautentziu, pentru meircurea asta da-mi un punct de intalnire undeva, ca eu nu prea merg prin oras si nu cunoasc pizze-le de prin oras si nici barurile, pub-le etc. Link to comment
Recommended Posts