laurentziu83 Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 (edited) Iegzact. e randul vostru Edited February 26, 2005 by laurentziu83 Link to comment
EPoX Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 (edited) MESAJ CEZURAT! Urmatoarea data cind mai iti faci publicitate in stilul asta te alegi cu BAN definitiv! Edited February 28, 2005 by Shenck Link to comment
Wolfman Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Marti si miercuri (25-26 oct) va trebui sa particip la un workshop in Iasi, asa ca poate ne vedem marti pe la ora 19.00. Ofer un autocolant de interior pt. unul de exterior! Link to comment
andreib Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 S-a facut, eu demult te asteptam prin Iasi. Pun si berea la rece? Sau scot berea si bag vinul . Link to comment
Wolfman Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Io zic sa scoti berea si sa bagi vinul, ca pe frigul asta... Link to comment
mike.omega Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Cine e acel posesor de matiz albastru cu nr de CT care se duce in IS la intalniri dar de malu marii a uitat Link to comment
laurentziu83 Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 "Cine A FOST acel posesor de matiz albastru cu numar de CT care a fost la intalniri la Iasi dar de malul marii a uitat", reformuleaza te rog. Matizul respectiv a fost al meu si as fi vrut sa fie si acum , as da bucuros Reno-ul inapoi pentru masinuta aia. Cu el mi-am carat casa de fiecare data cand ma mutam la IS toamna si nu m-a lasat niciodata Chiar as fi vrut sa va vizitez cu el la intalniri la Ct, sa vad ce moaca ati fi facut (nu mai vb ca intram si moka in Mamaia) Asa cu Reno-ul nu e mare branza, nu e "prima iubire" Acum 3 ani toate masinile pe leasing vandute in GL veneau cu nr de inmatriculare de Ct (acolo e centrul zonal). Masina va mai purta pana in decembrie numar de CT, dar nu mai merge decat Galati-Braila zilnic. Ce amintiri mi-ai trezit ("> , uitasem de pozele alea. Link to comment
Recommended Posts