cipiamon Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Maine trebuie sa fac o alegere intre doua masini, care merita mai mult? 1. Suzuki Swift 2001 vreo 30 si ce va de mii la bord, cu motor 1000cc, cred ca fara aer cond., nu ca as fi avut mare nevoie de el, alarma, garantie 3 luni la pretul de 160 de milioane. 2. Matiz, cu aer cond., inchidere centralizata, alarma, si cu sistem de sunet Pioneer cu 4 boxe, 2005, cu 13.700 km la bord la pretul de 203.500.000 Am auzit ca Suzuki Swift e masina buna dar din pacate piesele sunt mai scumpe ca la BMW... e adevarat? Alte pareri? Multumesc anticipat! Link to comment
NFS Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Eu as lua Matizul. Motive: in primul rind anul de fabricatie, apoi nr de km. Link to comment
laurentziu83 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Nu stiu cum sta suzuki la partea de service, dar pe termen mediu si lung matizul va fi clar mai ieftin. Avantaje: -service, revizii, piese auto clar mai ieftine; -ai de unde alege la partea de service; -masina suficient de fiabila -daca se strica/lovesti masina piesele de care ai nevoie se gasesc mult mai repede. -CASCO mai mic. Nu contest ca ar fi mai bun Suzuki, poate sa aiba o fiabilitate, un confort, tinuta de drum superioara matizului, dar nu mai ofera acelasi raport bun pret/calitate. prin service-uri tot ai sa treci pentru revizii. Link to comment
Lucian79 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Daca swiftu e sedan si are AC, pe care nu-l vei regreta ca-l ai vara, as merge pe mana lui. Matizu e mai nou mai cu km mai putini dar mai scump cu cca 25%. Depinde ce vrei sa faci cu masina ..daca vrei s-o vinzi peste vreo 2-3 ani cu matizache iesi in pierdere. Link to comment
Esperatul Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 La 5.500 de euro as lua o Corsa din 2001. Link to comment
cipiamon Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 am uitat sa mentionez ca suzuki are garantie 3 luni si matizul are 2 ani si ceva Link to comment
covrigma Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 eu as alege matizul pt km, clar...avantajele au fost mentionate...daca nu e o problema suma aia de 200 mil atunci matiz cred ca ar fi ok Link to comment
NightClub Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 matizul gasesti piese peste tot si ieftine, iar la suzuki un pic mai scumpe bine acuma depinde si cati bani ai... Link to comment
cipiamon Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Multumesc pentru informatii, am luat Suzuki >- Maine cred ca o sa plec cu ea de la acel parc auto, deabia astept, nu am mai condus din 98 nici nu mai stiu care e pedala de frana S"> Link to comment
Esperatul Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Sa-l stapanesti sanatos si sa ne zici impresii. PS. Pana inveti care e frana sa mergi numai pe strazi cu pomi . Link to comment
NightClub Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Sa-l stapanesti sanatos!!! si mai usor cu viteza Link to comment
Recommended Posts