hr92ctg Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Ma intereseaza sa-mi mai cumpar o anvelopa Hancook deoarece vreau s-o incalt cu doua noi pe fata. Stie cineva de unde se pot lua ? ... De asemenea, ma intereseaza sa-mi cumpar inca o janta de aliaj deoarece una a fost cam lovita si i s-a dus luciul exterior (va ramane probabil pentru reyerva). Modelul meu este Kalos, 16V, 94 cp, full option, anul 2005 (luna mai). Cine are detalii despre buy-back la Opel Victoria sau la Chevrolet ? Se poate schimba masina actuala cu un Opel ? Link to comment
Satori Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Tot ce ai cerut mai sus iti poate fi oferit de un dealer Opel/Chevrolet. Cel putin DiBas poate face acest lucru. Link to comment
paul_marines Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 (edited) Cine are detalii despre buy-back la Opel Victoria sau la Chevrolet ? Se poate schimba masina actuala cu un Opel ? Se poate insa da-mi cateva detalii despre modul de cumparare al actualei masini s - contract leasing pe cat timp; - valoarea reziduala inclusa in rata? - pret CIP noul vehicul; In cazul in care datele ti par confidentiale ptr acest site ma poti e-maila sau accesa telefonic la nr pe care ti-l voi comunica tot prin mail. Despre "opinci vulcanizate" uita-te putin la topicul cu anvelope de iarna si poate-ti vin idei mai bune. vezi topic 6 si 10 Edited November 5, 2005 by safari hunter Link to comment
Recommended Posts