silviustel Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Salutare la toata lumea! Am urmatoarea problema: trebuie sa inlocuiesc placutele de inmatriculare provizorii si nu stiu cum se scot, ca nu mai e ca la Dacia prin lateral sa se traga placuta. Nu am fost atent la dealer cand mi le-a montat si mi-e mai comod sa le pun singur decat sa bat tot orasul pana la dealer sa mi le puna.Daca stie cineva, apreciez ajutorul . Multumesc! Link to comment
VIPER Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Sunt multe modele de suporti... La unii folosesti fortza... La altii au o bagheta jos (latura de jos) care se trage in jos dar cu fortza, si iese numarul pe acolo... Fa o poza daca poti... Link to comment
silviustel Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Din pacate momentan nu am cum... Oricum am sa ma duc sa ma uit la partea de jos sa vad daca se misca. Link to comment
Abram Burel Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Daca nu gasesti nimic care sa se miste inseamna ca se poate extrage cu atentie si grija prin fata. De regula se baga o surubelnita la mijloc, se bombeaza, se apuca cu o mana, de sus sau de jos si se forteaza latura respectiva. In mod normal, ar trebui sa existe niste "iesituri" din rama care tin numarul pe loc. Ideea e ca trebuie sa "treci" peste ele cumva si fara sa le rupi. Link to comment
NFS Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Mai e un model de suporti care au doua "butonashe" in partea de jos, tragi de ele in lateral, apoi glisezi numarul in jos (trebuie sa iasa butonashele in afara), bagi un deget si tragi de numar din partea de sus (vezi ca se tine pe laterale). Cam atit. Link to comment
Engine Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Eu le-am scos c-o surubelnita si ceva muschi. Link to comment
covrigma Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 si eu m-am chinuit...ma plimbam ca prostu pe langa ea si nu intelegeam cum...pana la urma am folosit forta si cheia de la casa...a mers perfect Link to comment
silviustel Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 Multumesc tuturor pt sfaturi. Intr-un mod relativ medieval am reusit sa le schimb.. . Bafta! Link to comment
Recommended Posts