FLEX Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 sprite a scris: "Problema adevarata e alta: clantele de pe partea stanga imi zdrangane amandoua... Au o piulita de fixare care se poate strange prin usa, dupa ce dai tapiteria jos... numai ca trebuie sa scoti si mecanismu' de inchidere pentru ca vine EXACT in dreptul acesteia... desi e o gaura acolo pe unde ar fi trebuit sa poti baga o tubulara si sa o strangi lilnistit... Misto, nu? Ma sacaie destul, da' parca n-am tupeu sa ma bag singur... si la service, la urmatoarea revizie, nu prea stiu daca sa le zic... Pareri?" Daca studiem , sectiunea 9P-Doors observ ca nu pare a fi chiar asa cum zici tu, dar trebuie sa dai intr-adevar tapiteria interioara jos ... eu zic ca daca esti in garantie, atunci cind vrei sa faci reviziunea te duci frumos la service, le spui de problema, astepti sa termine, faci proba de drum si APOI le spui sa faca si revizia; motivele sint explicate aici: http://forum.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=66 . Vin la intilnire si cu ce am apucat sa printez din manual! Link to comment
sprite Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 ...n-am reusit sa vad in manual, dar ce am scris e valabil pt usa din spate! Ce naiba, doar am desfacut-o! Link to comment
pui de drac Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 mai fratilor,lasati garantia ca mecanicii din service-uri sunt tot "romani" si puneti faiul pe masina...ai vre-o problema,reparati-o ca altfel nu te-ajuta nimeni...sau daca o face,o face in bataie de joc...si cum nu e nimic mai placut decat sa-ti ingrijesti masina... p.s. e unde oi fi pus aparatu' ala de sudura? Link to comment
pui de drac Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 scuze,vre-o se scrie de fapt legat,sa-mi fie cu iertare, cred ca se ecsplica...ideea e ca ce-si face omu cu mana lui... ...lucru manual se cheama. p.s.:daca nu merge din prima,se ia un ciocan mai mare! Link to comment
danielson Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Uite-le pe doamnele care s-au ocupat personal de usile tale: http://www.daewoo.ro/daewooauto/galerie/bi...j/daewoo150.jpg Link to comment
sprite Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 ...mda. Acuma mi-e clar de ce nu sunt stranse atatea suruburi... Mai ales ca nu sunt stranse cu cheia, ci cu aparatu', care e cam greu... si le amorteste manuta repede... Link to comment
Recommended Posts