NightClub Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 (edited) Salut! Pentru toti care stau in TG-JIU eu zic ca e timpul sa ne intalnim. Imi trimit surioara la inaintare cu un cielo. Se mai alatura careva? Astept mesajele voastre cu ora si locul unde sa va intalniti! Ea nu le prea are cu forumurile si inca invata sa navigheze pe net Bafta! Edited November 6, 2005 by NightClub Link to comment
laurentziu83 Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Avem membri din Targu Jiu??? Link to comment
tolin Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Dar conteaza asta ? Important e ca cineva din Buc. vrea sa se intalneasca cu el insusi la Tg. Jiu. Care-i problema ? Nu vezi ca orasele mari s-au ocupat ? Link to comment
NightClub Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 Dar nu ma intalnesc singur. O sa caut membri si am sa organizez o intalnire, dar in iarna ca atunci mai trec pe acolo. Link to comment
Shenck Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Imi trimit surioara ... Mai bine te-ai trimite pe tine, macar pe timpul drumului e mai liniste Link to comment
andreib Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Imi trimit surioara la inaintare cu un cielo. Se mai alatura careva? Pai daca e vorba de surioara ma mai gandesc eu, dar am nevoie intai de poze detaliate "> Link to comment
NightClub Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 Se pare ca nu avem membri in Tg-Jiu! Dar o sa rezolvam asta cat de curand. Niste autocolante si un sef pe acolo. Link to comment
tolin Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Asta ne mai lipseste. Tu nu vezi cati sefi sunt pe aici, doar nu-i Partidul Next Generation ? Link to comment
NightClub Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 Nu sef de intalnire si organizare. Eu la asta m-am referit, nu cred ca ar vrea moderator sau alta functie. Link to comment
laur_gle Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Salut ! ... pai eu sint din Tg Jiu ... dar nu vreau sef !!!! ... se pare ca nu mai sint si alti membrii daewooclub ... ... o sa ma cam plictisesc , nu ?!?!?! Link to comment
migrosoft Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Nu o sa te plictisesti, fiindca ma intereseaza si pe mine topicul asta... Sunt originar si eu tot de pe langa Targu Jiu, chiar daca acum locuiesc in Slobozia... Tot oltean am ramas... adica prazilian... Link to comment
LYM Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 (edited) EU sunt din Tg-Jiu, dar vin destul de rar pe-acasa ( o data la 1-2luni, si atunci in weekenduri). Daca mai vrea cineva sa ne intalnim, un nr. de tel pe privat si rezolvam Edited February 3, 2007 by LYM Link to comment
Recommended Posts