bejoo Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 (edited) Ajutor!!! Unde credeti voi ca as putea gasi plasticul ce acopera usile pe interior? As vrea sa le schimb! Astept un semn de la voi...mersi mult!! Adica fata de usa! Edited November 6, 2005 by bejoo Link to comment
aztec Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 intreaba la autodaewoo.ro.. Link to comment
bejoo Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 Pe site..nu-l gasesc! O sa incerc sa dau o tura pe la magazine! mersi! Link to comment
bij Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Ajutor!!! Unde credeti voi ca as putea gasi plasticul ce acopera usile pe interior? As vrea sa le schimb! Astept un semn de la voi...mersi mult!! Adica fata de usa! sa inteleg ca la service daewoo nu se gasesc? Link to comment
ToPser Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 din cate am inteles costa cam 400 ron o fata de usa ceea ce mi se pare enorm!!! Link to comment
wizzard Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Am incercat sa gasesc o solutie pentru usile de Matiz E-klasse a caror margine exterioara este reprezentata de tabla. O varianta ar fi fost achizitionarea unor fete de usa cum au modelele superioare (ca dotari si pret), insa pretul este destul de mare ca sa nu mentionez faptul ca unii membri s-au plans de aparitia zgomotelor la trecerea peste denivelari. Ma gandesc sa imbrac partea din interior a portierelor cu piele sau imitatie de piele. Eu cred ca ar conferi un aspect placut interiorului masinii. Nu stiu insa cum o pot prinde de usa. Sper sa veniti voi cu sigestii. Ma gandesc si la faptul ca este posibil ca peste ceva timp - o luna - doua, un an - doi - sa vreau sa renunt la respectivul material si nu as vrea sa ramana gauri in usa sau eu stiu ce alte detalii deranjante. Este posibila montarea materialului cu ajutorul unei role dubluadezive? Nu ma pricep asa ca fiti ingaduitori . Link to comment
Recommended Posts