ToPser Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Sunt deja 15 threaduri ! hai ca se poate ! Link to comment
VIPER Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 18 si 235 reply-uri... O fi de bine? Link to comment
Steffyx Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Mie mi se pare o sectiune de succes. Si interesanta pe deasupra... tineti-o tot asa "> Link to comment
pesteimputit Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 sa apuc sa montez si eu toate cele prin masina si va arat Link to comment
Shenck Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Cind n-ai un batrin, cumpara-l si albastreste-l Nu credeam ca o sa prinda... Se inchide. Link to comment
VIPER Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 Se inchide pe naiba, stai sa zic si io ceva... Uite ce am patit daca nu am tacut la timp... Una peste alta ma bucur ca sectiunea are succes. Chiar imi place sa ma uit la mandretea fiecaruia, asa cum o vede proprietarul. Indiferent de cum arata pentru noi, ceilalti, simt in spatele cuvintelor fiecaruia dragostea pentru masini. Si, da, nu sunt simple bucati de fier pe roti... Au si ele sufletul lor... Link to comment
NFS Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Se deschide! Ca ma enerveaza o chestie! Ori e topic in care iti prezinti masina... ori se baga toata lumea in seama mai mult sau mai putin la obiect?? Ca sa stiu! Parerea mea e ca ar trebui interzise comentariile. In topicul respectiv, numai proprietarul sa poata sa-si mai puna ceva poze, cind/daca mai are chef!! S-aud! Link to comment
VIPER Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 Pai de ce sa nu comenteze lumea, ca io nu inteleg... Sunt tot timpul pareri si pareri... Unii poate vor sa puna intrebari... Ce te-a suparat asa de tare? Pe mie nu ma deranjeaza daca scrie unul acolo ca am luat tzeapa, ca am cea mai proasta masina etc etc... E parerea lui... Link to comment
NFS Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Vezi la mine, la Matiz! Aia m-a enervat! Aveam impresia ca o sa fie doar un fel de catalog de prezentare! Link to comment
sebian Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Scuze, Sergiu, era doar o gluma My mistake! Sterge, te rog, comentariul meu Link to comment
steph Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 care mai e afrmecu daca lumea nu iti critica/lauda masina ? Link to comment
Satori Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Comentariile sunt deliciul topicului. Ai avut tu, NFS, nenorocul sa dai peste unele mai aiurea. Unul din scopurile principale ale acesui topic este sa vezi ce au facut altii cu o masina ca a ta. Poate iti vine inspiratie, poate te oripilezi... Sunt tare curios ce o sa scrie Satori aici > Pai ce sa fac? Astept prezentari interesante. Ce zici? "> Link to comment
VIPER Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 Neah, el zicea de ce o sa scrii despre masina ta Si care Link to comment
Satori Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Neah, lui ii e frica de ce o sa scriu despre ma.. Fidjiul lui. The one and only. Link to comment
Recommended Posts