Jump to content

Intalnire Joi, 10 Noiembrie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mi-au bagat pe draku... aer chior...

tu intrebi cat costa inainte de a face o pana?

sincer?...da, ca sunt machedon :D si noi intrebam si la paine cat costa, daca nu are pretul afisat :D .. zgarciti ce suntem :P

Edited by sebian

eu sunt mai... ardelean... si nu intreb...

am luat o TZEAPA cat mine de mare... nu-mi venea sa cred...

chestia e ca mai erau 2, unu cu o slz la care ii montau cauciucuri de iarna si unu cu o berlina la care-i indreptau 2 jante... pe aia cred ca i-au cocosat de vreo 2 meleoane...

PS: eram cu modusu' da' totusi nu e mercedes sa scrie pe fata mea fraier cu bani...

Edited by alx

Pai da bre nea Alx

Factura detaliata:

Desumflatul rotii 5 ron

Demontatul rotii 50 ron

Scos ventilul 20 ron

Dejantat cauciucul 50 ron

Bagat cârmâz in gaura 100 ron (poate si mai mult daca era gaura mare)

Jantat cauciucul 50 ron

Pus solutie de lipit cauciucul pe janta 50 ron pe fiecare parte

Umflat cauciucul 50 ron (aerul n-au putut sa-l recupereze cand l-au scos, asa ca au pus proaspat si ala costa!)

Pus ventilul 25 ron (operatiunea de insurubare e mai complicata, se lucreaza in presiune, este periculos

Montat roata 50 ron

Verificat daca se invarte 10 ron

Total 510 RON

De ce esti nelamurit?

Zi mersi ca n-au cerut chirie la cric!

Edited by Mircea

pai ce sa-ti mai spun? cum mi-a stricat faza asta seara de vineri? nu ca as fi eu vreun super zgarcit dar nici sa ma ia cineva de fraier nu suport...

no more sama for you :) . apropo de intalnire , ca sa fiu ontopic :P , nu as deschide eu ca nu sunt de p-acilea si poate nu vrea nimeni sa ma vada pe mine :-? dar poate "mai marii" forumului se intalnesc si ma sustrag si eu din departare [ de peste parc mai exact ] si vin cu tot cu noile roti de iarna :)

la ora 6-7 ? sau nu e stabilita exact? so, daca pana maine nu deschideti voi deschid eu :) [ this is not a threat , it's a thread]

Edited by pixel29
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...