Jump to content

Se Cauta Diverse Chestii

VAXXi

Recommended Posts

Am zis că nu se "cade" să deschid un topic nou, şi totuşi nu ştiu dacă e topicul potrivit pentru a adresa următoarele întrebări...

Ce reprezintă (ce este), ce rol are, şi mai ales cum se utilizează pedala "încercuită" din pozele ataşate?

Aşadar, caut... o informaţie! :)

a9bb_27.JPG 3595_27.JPG

E frana de mana clasica trasformata in frana de parcare actionata cu piciorul :)

Daca te uiti un pic mai sus, sub butonul pt faruri e un buton dreptunghic(orizontal) cu semnul de la frana de mana pe el, de acolo se deblocheaza :D

Am mai intalnit pe un C Class asa ceva, nu pot spune ca e cea mai interesanta solutie, mie mi s-a parut cam mare efortul depus pt a actiona acea pedala dar e doar parerea mea ;)

Confirm, si la mercedes e la fel. Cu piciorul o apesi, cu manerul din bord o deblochezi. Mijloc de protectie ca sa nu se mai dea in spectacol toti gutzanii, pentru ca nu e prea safe sa faci intoarceri cu frana de mana cu masini de peste 1.5 tone.

Edited by laurentziu83
E frana de mana clasica trasformata in frana de parcare actionata cu piciorul :)

Daca te uiti un pic mai sus, sub butonul pt faruri e un buton dreptunghic(orizontal) cu semnul de la frana de mana pe el, de acolo se deblocheaza :D

NU e frana de MANA, e frana de PARCARE :P

Tocmai pentur ca nu o poti folosi cu mana si pentru ca atunci cand o deblochezi se deblocheaza total si nu cat vrei tu ca la cea de mana.

Si ala nu e buton :P e maner.

E absolut imposibil de facu cerculete cu ea, am incercat.

Este pozitionata acolo ca sa ramana loc pentru cotiera.

Ar fi putut sa o implementeze in cotiera sau sa o puna in stanga scunului soferului dar ... te pui cu designeri ?

La alte masini, mai nou se pune "frana de mana-parcaer" ca si buton pe bord, apesi , ai parcat, apesi, ai debracat rotile.

Edited by Cumnatu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ca sa nu mai deschid un nou topic:

Caut un loc de parcare in zona strazii CA Rosetti, in apropiere de restaurantul Cina, bine si pe o raza de 500 de metri ar fi ok, in care sa-mi pot lasa Matizul pentru 5 zile si sa stiu ca il recuperez fara roti dezumflate, geamuri sparte, pungi de gunoi pe geam, borcane pe cupola, cum am vazut ca se mai poarta in Bucuresti si, bineinteles, fara taxa, ca n-am atatia bani cat vor parcagii. Ajung sambata pe la 4-5 dimineata si il recuperez inapoi miercuri pe la miezul noptii, asa ca sper ca nu va fi o problema sa gasesc locul liber.

Edited by laurentziu83

Păi dacă ajungi noaptea, cred că cea mai bună opţiune e să parchezi în Piaţa Revoluţiei, în faţa fostului Senat (actualul sediu MAI).

Vezi că o parte a parcării e cu bariere, dar există şi o parte (înspre Palatul Regal/ Sala Palatului) care e liberă.

post-3777-1236015146_thumb.jpg

LE: Din motive de conexiune ca c_r_', a ieşit dublu post. Editat şi ras al doilea.

Edited by rm.popa

Caut o informatie. Care e prima litera a cuvantului cu ajutorul caruia poti castiga un Suzuki. Concursul se desfasoara la un post de radio cunoscut.

N-ar strica sa-mi spuneti tot cuvantul. Masina a fost astazi in Bucuresti cu indiciul pe scaunul dreapta-fata. Multumesc