bella Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Ma intereseaza cartea: Noua dieta revolutionara Atkins. Daca ati vazut-o undeva sau stiti ca exista pe stoc in vreo librarie va rog sa imi dati de stire. Multumesc. Link to comment
Mircea Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Off Topic: Cineva a facut burtica Link to comment
RD-Woo Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Caut manual utilizare pt aparat A/C marca CALOR, capacitate 9000 BTU! Am nevoie neaparat! Inca mai caut... Link to comment
jupinul Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 caut suport care se pune in matiz sa nu vada lumea ce ai in portbagaj imi pote spune cineva cum se numeste? si unde pot gasi in cluj Link to comment
Bogdan_80 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Are idee cineva daca se mai gasec pe piata fiole de REGENT? @laurentiu83 ultima oara am luat de la o farmacie veterinara. Link to comment
Lucian M Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 caut suport care se pune in matiz sa nu vada lumea ce ai in portbagaj imi pote spune cineva cum se numeste?si unde pot gasi in cluj Tableta portbagaj- gasesti la magazinele daewoo sau la dezmembrari. Poti cauta si pe forum, sunt unii colegi care mai au la vanzare. Spor! Link to comment
mike.omega Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 @laurentiu83 ultima oara am luat de la o farmacie veterinara. Confirm! Laur, daca nu gasesti poti sa-mi zici si iti trimit eu sub o forma sau alta Link to comment
laurentziu83 Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Mike, daca gasesti, ia fiole de vreo 10-20 ron (voiam chiar o cutie intreaga, daca tot nu se mai gasesc, da nu as avea nevoie decat de una singura) si ti le iau cand mai ajung prin Constanta. Cat de buna poate sa fie solutia aia...si nenorocitii o interzic, ca sa traiasca excrocii care vand Raid si alte tampenii pe care le dai direct pe gandac si ala nu are nimic. Farmaciile veterinare cam au program 8-17, cum am si eu la munca, nu prea pot sa ma apuc sa le cutreier. Am incercat la 2 din ele, si asta e. Link to comment
rm.popa Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Nu cred să se fi interzis. Vând ăştia, tot pe la Mike pe acolo, 5 tone juma'. Acu'... dacă chiar s-a interzis, eu zic să te grăbeşti şi să iei tot stocul. Şi pe urmă să-l vinzi la suprapreţ pe forum. Link to comment
laurentziu83 Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 (edited) La 5 tone juma cred ca scap tot orasul de insecte. Chiar ar fi culmea sa ma duc la ei la sediu sa-mi desfaca o cisterna pentru o fiola. ) Edited April 10, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Cumnatu Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Caut flacuri, multe, cat mai multe, care aveti va rog sa imi dati pe idcristiansandu@yahoo.com Multumesc ! Link to comment
ileana Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Gogu zice ca sunt codecuri audio. Link to comment
iulia Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Ma intereseaza cartea: Noua dieta revolutionara Atkins.Daca ati vazut-o undeva sau stiti ca exista pe stoc in vreo librarie va rog sa imi dati de stire. http://www.time-services.ro/catalog/noua-d...ins-p-1411.html Pana atunci... DIETA_SIMILARA_ATKINS.doc Link to comment
Cumnatu Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Ce-s alea? FLAC adica copie fidela a formatului in care a fost inregistrat un CD, nu japita de mp3. Singurul loc unde am gasit este bittorrent de unde am luat azi vre-o 300GB, insa sunt foarte multe melodii pe care le-as vrea si nu sunt acolo, asa ca, trade with me please ! Link to comment
nonel Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Caut si eu un film.Daca il are cineva il rog sa ma ajute. Multumesc. Link to comment
titus Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) Flacuri gasesti tone pe demonoid (15,576 items total). de la jazz, clasica pana la rahaturi de tehno si indie. Iar pe torrentbits.ro il gasesti pe G. Zamfir. Filmul ala e pe niste torents dar nu sunt seederi. Sigur il gasesti pe de ce daca te conectezi pe niste huburi "meseriase". Edited April 28, 2009 by titus Link to comment
NFS Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Mi-am luat o scula de masina cu front USB. Chestia e ca are mufa usb d-aia mica. Mi-ar trebui un cablu adaptor - intr-o parte usb mic, in cealalta usb normal MAMĂ! Eu n-am vazut decat usb A-B cu tată in ambele capete... sau prelungitor mamă-tată, dar cu mufe normale in ambele capete! Unde gasesc eu struţo-cămila? Link to comment
Laurycã Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Ia vezi aici daca gasesti ce cauti. Eu am luat de la ei un cablu hdmi de 5m cu 38 de lei. Link to comment
Wolfman Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Nu gasesti asa ceva (doar unele device-uri vin echipate cu un astfel de cablu), ramane sa cumperi un cablu normal, cu usb mic-usb normal tata si un adaptor usb mama-mama. Link to comment
Lucian M Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 (edited) Da' nu se pot jertfi doua cabluri USB, unul cu mufa mica, unul cu mufa mare? Eventual aceeasi marca. Se pun firele pe culori, se izoleaza si ala este. Am procedat asa la acteva pc-uri- a mers fara probleme. LE: asta in caz de forta extrema. Edited May 4, 2009 by Lucian M Link to comment
NFS Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Am gasit chestia asta: http://www.conectica.ro/display/1-63-22-Ad..._HIROSE___.html Multzam Lăurycă! As prefera totusi cu cablu, nu asa rigid... ca mi-e ca in scurt timp se va "duce" mufa mama din player... Link to comment
Dj_Dark Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Se gasesc. Depinde ce usb mic iti trebuie ca sunt vre-o 3 tip-uri. In general pe la aparatele foto. Incearca la ultrapro, aveau odata, daca nu, pe la magazinul muzica sau pe maica domnului. Link to comment
Cumnatu Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Am nevoie de ajutorul celor care au laut vre-o masina prin leasing. Sun de 2 zile pe la toate firmele de leasing si in afara de 2-3 care mi-au raspuns restul sunt niste berbeci care au numere de telefon pe site la misto. Detaliile sunt urmatoarele : masina se cumpara din Romania de la persoana fizica si deci : 1. ori cumpara masina firma de leasing si eu/firma plateste leasingul 2. ori cumpara firma masina si firma de leasing plateste apoi suma mie/firmei si eu/firma platesc leasing. A doua varianta se poate sigur la multe societati de leasing numai ca singurii care au raspuns stau 100000 de ani sa aprobe ( sau nu ) dosarul. Imi puteti va rog da PM cu telefon/nume/societate leasing de la cei cu care ati mai colaborat voi pana acum ? Agentul vostru practic. Multumesc mult ! Link to comment
Recommended Posts