Cumnatu Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 (edited) Am testat ieri din placa de sunet a unui calc, o placa ordinara, prin UTP ( caci utp se va folosi ca mediu de transmisie ) la distanta de 30 metrii pe un sistem 2.0 ordinar, de care se vor monta,si se pierdea cam 10 % din putere, deci teoretic la maxim 100 metrii tot mai ajung undeva la 30 % ceea ce e mai mult decat de ajuns, fiind vorba de muzica ambientala pt niste saloane de batrani. Dupa proba practica pe 100 metrii voi informa cum sta treaba. Multumesc ! Edited December 18, 2010 by Cumnatu Link to comment
augustinionut Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Caut asa ceva: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/18310-imbunatatiri-matiz/page__st__460__p__509257&do=findComment&comment=509257 Link to comment
Satori Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Caut Manualul de tehnica fotografica de Mociornita. Idei? Link to comment
Alex.T Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 O aplicatie asemanatoare pentru Android cum este cea din link stie cineva? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Cauta "talking" in market si o sa gasesti o caruta de programe similare. Link to comment
Alex.T Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Am gasit, dar se pare ca am o problema la microfon: "Your phone's microphone is not compatible". Oare nu este compatibil cu programul gasit de mine sau nu este compatibil cu programe de acest fel (Samsung Spica)? Link to comment
valiman Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Caut si eu Battlefunds Generator v4. Multam Link to comment
raven84 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Salutare, am nevoie de niste instructiuni privitoare la modul de functionare si inregistrare a contoarelor de la copiatoarele canon din seria image runner. Cine ma poate ajuta dau o bere. Link to comment
augustinionut Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 (edited) Am nevoie de o poza doua trei cu conectorul ecu matiz euro4, desfacut. Sa stiu la ce sa ma astept. Edited January 29, 2011 by augustinionut Link to comment
madkat Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 As avea nevoie de mufa pentru cass de matiz/nubira/leganza - cea de pe masina. Eventual cineva care a taiat mufa ca sa monteze un mp3, si nu mai are ce face cu ea. multumesc! Link to comment
NFS Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Relativ urgent! Are careva o imprimanta Lexmark E210, defecta (chiar si numai carcasa), de care vrea sa scape si nu stie cum? As vrea sa ajut pe cineva care are una d-asta pe inventar dar i-a pierdut urma. Link to comment
lucius_1982 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Caut si eu balamale de usi PVC, vreo 10 bucati. Ale mele, fiind din antimoniu, s-au crapat. Dealerul de unde le-am facut acum n ani nu mai exista. Daca stiti unde gasesc mai ieftine, dati-mi va rog de stire. Link to comment
laurentziu83 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 As avea nevoie de mufa pentru cass de matiz/nubira/leganza - cea de pe masina. Eventual cineva care a taiat mufa ca sa monteze un mp3, si nu mai are ce face cu ea. Ceva de genu'? O dau moca, dar nu stiu pe nimeni sa aiba drum la Bucuresti momentan, prin posta costa mai mult decat obiectul in sine. Link to comment
madkat Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Ceva de genu'? O dau moca, dar nu stiu pe nimeni sa aiba drum la Bucuresti momentan, prin posta costa mai mult decat obiectul in sine. Exact asta merci mult - cand are cineva drum - nu-i graba. Cand poti. Pe posta e mai mare deranjul pentru o prostiuta d-asta Am un prieten din Galati - dar lucreaza in Buc si ajunge relativ rar. Te anunt daca ajunge el inainte de a apuca tu sa o trimiti. Link to comment
rm.popa Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Caut si eu balamale de usi PVC, vreo 10 bucati. Ale mele, fiind din antimoniu, s-au crapat. Dealerul de unde le-am facut acum n ani nu mai exista. Daca stiti unde gasesc mai ieftine, dati-mi va rog de stire. Încearcă aici. Link to comment
lucius_1982 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Multumesc! am sa incerc acolo. Link to comment
laurentziu83 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Exact asta merci mult - cand are cineva drum - nu-i graba. Cand poti. Pe posta e mai mare deranjul pentru o prostiuta d-asta Am un prieten din Galati - dar lucreaza in Buc si ajunge relativ rar. Te anunt daca ajunge el inainte de a apuca tu sa o trimiti. Uite ca voi fi luni in Bucuresti si pot sa ti-o dau, in principiu in intervalul 12-16, cu conditia sa nu fie mai departe de 500 de metri in jurul vreunei statii de metrou (poate fi oricare), intrucat vin cu trenul si ma intorc in aceeasi seara in acelasi mod. Da-mi un numar de telefon pe PM. Link to comment
laurentziu83 Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 sunt in bucuresti. Imi poate da cineva nr lui madkat ca sa il contactez? Multumesc Link to comment
augustinionut Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) S-a initiat convorbirea uite nr. pe PM, dar cica n-ai semnal Edited February 21, 2011 by augustinionut Link to comment
madkat Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Am incercat sa te sun duda mare e ca nu sunt deplasabil Link to comment
Miste_R Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) laurentiu,daca poti ajunge la Romana la metrou, pana la ora 13,iau eu pachetu si ma intalnesc pe seara cu destinatarul.(madkat) Edited February 21, 2011 by Miste_R Link to comment
laurentziu83 Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Din pacate singurul meu net la acea ora era cel mobil, postarea o facusem de pe strada. Am luat legatura cu Madkat, asta e, nu s-a putut astazi, dar eu sper sa mai am drumuri la Bucuresti saptamana aceasta, daca nu, pe 4 martie trebuie sa fiu sigur la Baneasa la aeroport. Link to comment
madkat Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 (edited) Iti multumesc si aici - si imi pare rau ca nu am reusit sa ajung in oras... cred ca 4 martie baneasa este cel mai "posibil". acum avem nr de tel - ne putem auzi. @miste_r - multumesc de intentie "> Edited February 22, 2011 by EM!L Nu mai cita INTEGRAL mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
NFS Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Am 2 dvd-playere. Cel de jos, o vechitura, e legat la TV prin mufa euroscart si la sistemul surround prin cele 12 cabluri care duc la boxe. Cablurile sunt trase prin pereti, treaba serioasa... Pe cel de sus (un Eboda) am reusit sa-l leg doar la TV prin cablul audio-video cu care a venit. Problema e ca sunetul se aude doar pe boxele TV-ului, normal. As vrea sa-l bag pe surround, dar n-am unde sa-i bag maţele alea multe. Stiti vreun adaptor care sa aibe jack-uri intr-o parte si sistemul ala cu clestisori in partea ailalta? Sau cum as putea sa fac? Sincer as prefera sa nu iau alte boxe, asta ar insemna sa trag firele prin casa si nu-mi convine. Link to comment
aditzu Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 nu`s jack-uri sunt rca`uri. adaptor nu gasesti , cel mai simplu e sa lipesti la firele de la boxe direct mufele respective. din ce vad eu in poza cel de jos are si amplificarea pt boxe in el..cel de sus nu cred ca are amplificare...deci nu vei auzi mare lucru. Link to comment
Recommended Posts