Zmeul cel rau Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Intreaba si tu un vecin prin geamul caruia mai intra un cablu. Link to comment
ileana Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Exista vreun programel, vreun site, vreo smecherie sa afli daca ai ignore de la cineva pe YM? Link to comment
Englishman Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Cica nu: http://answers.yahoo.com/question/index;_ylt=AoFewzKkODGOYRTsNQjNRaMM.Bd.;_ylv=3?qid=20071124033019AAaiCmI Link to comment
ileana Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Raspunsul e de acum 4 ani, o fi aparut ceva intre timp. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Surubelnita torx pentru desfacut carcasa de la ECU si scos apa din sigurante, relee si computer, are cineva prin Bucuresti? Link to comment
Englishman Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Mi-am luat acum vreo 2 luni din Dedeman un set, ieftine ca braga, sigur gasesti la orice magazin de scule de cartier prin Bucuresti. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Da, dar azi e zi libera... Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Probabil, astept pana la 10, sa sun si pe Maica Domnului si, daca nu, ma duc la aia mari... Sa vad cum ajung fara masina. Link to comment
rm.popa Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Vezi Mr. Bricolage sau Bricostore Orhideea. Sunt mai... pe centru. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Am gasit. Din pacate nu ajuta atat de mult pe cat speram. Link to comment
Mircea Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 A plouat si a intrat apa la ECM-ul super protejat de la rino ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 (edited) Am trecut pe langa pesti ( http://stirileprotv....-plumbuita.html ). Oricum, in urma investigatiilor ulterioare, concluzia e ca s-a ars siguranta principala de pe borna bateriei. Plus ca e afectat ceva mecanic. Probabil e filtrul de aer infundat. Edited June 13, 2011 by Zmeul cel rau Link to comment
Salex Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Caut si eu ... o chestie . Poate sa fie o solutie sau doar o idee. Concret, ma intereseaza daca stie careva o modalitate (sau un produs) de vopsit silicon sanitar (adica din ala care ... nu se vopseste; cred ca este acetic) Link to comment
NFS Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 (edited) Am reusit "performanta" de-a-mi uita in masina inchiriata in concediu suportul de parbriz pt GPS (ventuza + placa aia de care se prinde aparatul). Asa arata. Modelul de GPS este Mio C250. Poate stie cineva de unde as putea face rost doar de suport (ORIGINAL)... sau poate are careva vreunul ratacit pe acasa. Platesc, fac cinste, stau in cap, ce vreti...[-O Edited June 30, 2011 by NFS Link to comment
ileana Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Caut de urgenta pentru o saptamana camera de filmat. Mai stau 2 ore in Bucuresti, dupa care o iau pe ruta Bucuresti - Pitesti - Craiova - Drobeta Tn Severin. O pot ridica din drum daca se gaseste cineva sa-si faca pomana Link to comment
Mircea Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Am reusit "performanta" de-a-mi uita in masina inchiriata in concediu suportul de parbriz pt GPS (ventuza + placa aia de care se prinde aparatul). Asa arata. Modelul de GPS este Mio C250. Poate stie cineva de unde as putea face rost doar de suport (ORIGINAL)... sau poate are careva vreunul ratacit pe acasa. Platesc, fac cinste, stau in cap, ce vreti...[-O La unul din importatori ai incercat? De ce nu iei unul universal? Link to comment
raven84 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Stiu ca s-a discutat pe forum despre asta dar nu am mult timp sa caut. unde pot gasi folie sau lac la spray pentru faruri? Le-am smirgheluit si nu mai am mult pana sa termin procedura de curatat, dar imi inchipui ca lasate asa nu vor tine prea mult timp. Link to comment
martiz Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Caut sa cumpar un bidon de 10-11L precum cel din imagine. M-am saturat ca zilnic sa tot "incarc" o sticla de 2L cu apa din bidon de 5l - bem doar Bucovina! Am sunat la cativa furnizori de dozatoare/apa dar din pacate oferta lor se limiteaza doar la inchiriere pe baza de abonament. Link to comment
ileana Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 @martiz, eu folosesc asa ceva. Link to comment
martiz Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Am folosit aceasta pompa o perioada de timp, dar pe mine ma intereseaza "butoiul". Din pacate am uitat sa specific faptul ca imi trebuie pt un dozator de apa rece/calda de birou. Pana la urma am gasit la Selgros Baneasa un bidon de 11L Apa Craiului pt care am platit 10.85 lei continutul + 20 lei garantia pt acesta. "> Link to comment
ileana Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Caut pila la RDS&RCS. Pm daca ma puteti ajuta. Link to comment
augustinionut Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Caut o electrovalva obosita la 12 V. Ieftin Link to comment
Budan Catalin Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Eu caut o mufa mini-usb din aia demontabila,cu cinci pini.Sau poate imi vinde NFS incarcatorul de la MIO-ul lui daca nu i-a gasit placa aia cu ventuza Link to comment
Recommended Posts