madkat Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Gasesti la incarcatoare de telefoane chinezesti. A avut acum vreun an nevoie - si am folosit de la un chinezism de 10ron mufa... Asta daca e mini-usb. Micro-usb nu stiu... Link to comment
Budan Catalin Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Merci,madkat,am verificat,dar eu vreau sa inlocuiesc mufa aia nenorocita,stricata,la modul cat mai elegant posibil.GPS-ul nu e al meu din pacate,e al unui amic,si vreau sa-l fac frumos sa nu se supere omul prea tare.Ce ma irita e ca nu gasesc nici incarcator nou ca luam altul. Link to comment
calinjack Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 cauti mufa mama sau tata? Link to comment
Cumnatu Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Am doua necunoscute si va rog daca stiti sa ma ajutati. Vreau sa fac niste discuri dvd cu desene pt vizionare pe dvd stand alone. Problema e ca majoritatea lor sunt ISO care din cate stiu nu le citeste dvdul + ca vreau sa pun mai multe pe acelasi disct ( sunt desene ed 400-600 MB si dec pot mune mai multe pe un disc ) . 1. Cum dracu transform din ISO in AVI ca sa le pot arde pe CD / DVD ca sa le vada aparatul ? ( stiu , cu softul x sau y dar am tot incercat softuri si nu vrea sau nu stiu eu + ca mai demult am mai facut asta ( nu mai stiu cu ce ) si le si micsoram cat vroiam. 2. Daca ard ISO ( ce contine fisierele alea audio ts si video ts ) prin comanda diferitelor softur "make CD image "sau "make DVD image "/... le vede aparatul ? Buba e ca nu am aparat acasa, dvd dar trebuie sa ii fac cuiva si normal vreau sa stiu din prima ca o sa mearga. Multumesc mult ! Link to comment
Wolfman Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 (edited) Cu new/DVD Copy . Daca vrei sa le faci .avi folosesti un soft gen DVD-Ripper, insa vezi ce codec folosesti, sa-l citeasca DVD-playerul. Eu in locul tau nu m-as mai complica cu comprimat, as face copii la cele originale. Daca le ai in ISO, dai Burn Image. Edited November 17, 2011 by Wolfman Link to comment
Cumnatu Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Cu New / dvd copy .. in .. nero ? ( insist sa le microrez caci unele nu merita sa strici un DVD disk pt ele, momdentan folosesc DVD shrink sa vedem ce si cum face ) Link to comment
Wolfman Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Nero, GBurner, toate au cam la fel meniurile. Link to comment
Cumnatu Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 intre timp am folosit dvd shrink si am obtinut dintr-un iso impachetat un flder cu fisierele video ts audio ts. Daca le ard pe astea ca si date nu ma juta foarte mult ca ale naibii ISOuri au cam 1,1 GB si n-as arde un dvd pt un filmulet care intra lejer pe cd, calitatea nefiind f importanta. Ramane problema, cum fac din ISO => AVI. Peste tot gasesc numai din avi in iso dar eu am nevoie de invers Multumesc ! Link to comment
Wolfman Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Any Video Converter l-ai incercat? E free si din cate stiu suporta ISO... Link to comment
Cumnatu Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Am renuntat la ISO to AVI. Am mai luat niste discuri si le-am facut pe toate dvd si gata. Mercic oricum ! Link to comment
laurentziu83 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 (edited) Caut cartea "Mircea Oprean - Automobilul modern. Cerinte. Restrictii. Solutii." Contracost, bineinteles. Edited November 29, 2011 by laurentziu83 Link to comment
danutza Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Caut garsoniera de inchiriat in zona Cluj-Napoca, Floresti, Baciu pentru o prietena care isi face rezidentiatul in Cluj popate oferii 100-120euro/luna.Rog clujenii care ma pot ajuta sa-mi trimita PM cu nr. de telefon si ii sun eu. Link to comment
rm.popa Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Ca să trec nişte cabluri printr-un perete îmbrăcat în rigips, am frezat în rigips găuri rotunde de 30 mm. Acum caut să pun nişte capace albe, prin care să treacă şi firele. Cele de mobilier sunt de 60 sau 80 mm şi nu vreau să măresc găurile. Mă gândeam la capacele vechilor cutii de medicamente... dacă or mai exista şi dacă or avea diametrul potrivit. Alte idei? Link to comment
EM!L Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 (edited) Ar putea funcționa varianta cu capacele cutiilor/sticluțelor de medicamente. Dopul/capacul de la o sticluță de Milurit (doar asta am la îndemână) are ~27mm diametru. Cele din pozele atașate au 20mm diametru (sunt de la un scaun și de la o masă de calculator). Poate în cazul mobilei de bucătărie (de exemplu) se găsesc și cu dimensiune nițel mai mare Altă variantă... o bucățică de pexal prin care să fie trecute cablurile apoi "lipită"(un fel de dop) cu silicon alb sau transparent Edited December 4, 2011 by EM!L Link to comment
Julius Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Vin si eu cu o idee. Daca manunchiul de cabluri nu are mai mult de 2 cm in diametru, poti folosi o masca de perete pentru teava PPR (vezi poza). Respectiva masca e din 2 bucati care se clipseaza intre ele. Orificiul din centru prin care trece teava PPR are niste lamele de plastic care se strang pe teava fixand masca. Link to comment
rm.popa Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Mulţumesc mult, băieţi, pentru idei. Până la urmă am găsit nişte capace de la nu-ş' ce buline: Link to comment
Alex.T Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Se cauta... un raspuns la intrebarea de mai jos: Aveti idee de la ce planta/pom sunt fructele de mai jos? Ele au fost gasite pe strada, undeva in apropiere de Silistea-Gumesti. Persoana respectiva a spus ca ele cadeau dintr-un pom. "Fructul" cel mic din poza este cam de marimea unei mingi de tenis. Link to comment
mr_ Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Sunt si in Galati cativa, si eu mi-am pus intrebarea asta... http://en.wikipedia.org/wiki/Maclura_pomifera Link to comment
Julius Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Salutări. Vă cer și eu ajutorul. Pe scurt, în urmă cu aproape un an, am avut plăcerea să degust o licoare ce m-a impresionat aproape până la sughiț. De atunci n-am mai reușit să o găsesc pe nicăieri. Știe cineva dacă se mai găsește așa ceva prin București? Sau măcar de unde o pot comanda? Recipientul arată așa: Link to comment
ileana Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Trimite un email sau un telefon la distilarie Link to comment
augustinionut Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 (edited) La domnul Soarece Se cauta in continuare electrovalva la 12 V. Edited December 12, 2011 by augustinionut Link to comment
laurentziu83 Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Vezi ca instalatiile GPL au asemenea electrovalve, cauta la dezmembrari. Link to comment
augustinionut Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Am uitat sa specific: pentru lichide. Sorry Link to comment
mr_ Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Pai aia de la rezervorul de GPL e pentru lichide Link to comment
andreib Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Ambele electrovalve GPL sunt pentru lichid. Link to comment
Recommended Posts