augustinionut Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Se cauta capsule cafea pentru expresor Martello, si filtru benzina rezervor matiz, ala din capul pompei Link to comment
Mircea Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Filtrul de benzina il desfaci frumusel (tai pe margine) il cureti bine, bagi alta sita de la un filtru de dacie in interior, il lipesti la cald pe margine si il pui la loc. Link to comment
madkat Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Sunt in posesia unei unei garnituri de mobila de dormitor "stil" de care stiu ca este in familie cel putin dinaintea celui de-al doilea razboi mondial. Stiu deasemenea ca prin anii 50 a fost reconditionata de un mester destul de priceput (ceea ce se si vede, aratand foarte ok) Acum - cum imi pot da seama ce e de capul ei, cam cat ar putea valora, si cine ar fi interesat de cumpararea ei? (site-uri net, firme, persoane, etc) Nu este in bucuresti, si nici nu am unde sa o aduc, daca o dau va trebui luata de unde este acum (la vreo 100km de buc) Link to comment
sebian Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Caut si eu niste rafturi metalice, sau lemn sau whatever, nu foarte mari, sa le prind pe perete si sa-mi pun electronicele pe ele. Nevasta-mea m-a amenintat ca daca nu imi fac ordine in electronice si nu sistematizez zecile de cabluri mi-o iau...big time Cu cablurile rezolv rapid cu niste copex sau canal cablu dar stiva de conserve... Link to comment
Salex Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Gasest in orice magazin de bricolaj. Ti-as recomanda Mr. Bricolage, Obi, Bricostore. Link to comment
sebian Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Am fost in ambele care incep cu Brico si nu mi-a placut nimic, erau prea taranesti. Oricum eu cautam aiurea pe net dupa rafturi & stuff, am gasit ceva mai bun cautand dupa etajere suspendate sau polite suspendate Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 IKEA, ca tot romanul. Link to comment
Carabusu junior Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Imi poate recomanda cineva din Iasi un service bun si cu preturi rezonabile unde schimb pompa de apa la Tico? Treaba e destul de urgenta, pierd cam jumatate de vas pe noapte si as avea nevoie de masina marti. Multumesc anticipat Link to comment
ileana Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Caut manual Sociologie cls. XI-a, editura Humanitas. Online sunt epuizate stocurile, prin liceu s-au vandut la inceputul anului. Poate am noroc aici. Link to comment
mr_ Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Offtopic In ceea ce ma priveste ala e unul din manualele pe care nu le-am deschis niciodata... noua ni se dadeau de la scoala si erau refolosite. La cat de des erau citite ar fi putut fi noi noute si acum, aproape 20 ani mai tarziu.. Link to comment
Alex.T Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Am gasit online doar la comanda, in 20 de zile... http://www.librarie.net/carti/60077/Sociologie-Manual-pentru-clasa-Doina-Olga-Stefanescu Sau daca nu-i trebuie neaparat de la Humanitas mai uite o varianta: http://www.okazii.ro/catalog/65650814/manual-sociologie-clasa-xi.html Sau in 10 zile lucratoare: http://www.elefant.ro/carti/manuale-auxiliare-scolare/clasa-a-xi-a/sociologie/sociologie-manual-clasa-a-xi-a-82950.html Uite si in stoc: http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973-50-2762-9/Doina-Olga-Stefanescu__Sociologie-clasa-a-XI-a Aici nu spune daca este in stoc: http://www.librarie-virtuala.ro/sociologie-manual-cls11-doina-olga-stefanescucatalin-augustin-p-1896.html http://www.5carti.ro/carte/sociologie-manual-pentru-clasa-a-xi--a--i27921?eVitalShopID=02512b97da2698d195f17fe6fa17b537 Sper ca te-am putut ajuta. Link to comment
florinbad Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Buna ziua! Tot incerc sa descarc o carte mai veche de pe Scribd si nu reusesc... Stiti ceva, se mai pot descarca carti de pe acest site? http://www.scribd.com/doc/77235583/MySQLClient-ServerApplicationswithVisualFoxPro Cand dau pe Download nu se intampla nimic. Nu apare nimic, nu mi se solicita sa urc alt document, ca de obicei, pentru a fi lasat sa descarc. Daca cineva are vreo sansa s-o descarce, i-as fi recunoscator. Cartea are 8 Mb in format .PDF si nu se gaseste pe net in format complet decat aici (se gaseste pe Google books, dar incompleta). Multumesc anticipat daca reuseste cineva s-o descarce! Sa aveti o zi impecabila, ca sufletul vostru ! Link to comment
hitman Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Uite ce apare la mine. Probabil browserul tau blocheaza fereastra de pop-up. Link to comment
florinbad Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Salut! Am cont pe Scribd. Am descarcat si in trecut diverse carti. Pentru a descarca, trebuia sa urci altceva (o carte, un document etc). Astazi m-am logat insa nu-mi merge butonul Download (nu se intampla nimic atunci cand fac click pe el). De aceea sunt intrigat. Or fi blocat descarcarile? Poate la altcineva mege... Thanks! Link to comment
florinbad Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 (edited) Multumesc, Maestre! Tara si partidul iti vor purta recunostinta vesnica, pururea, mereu, intotdeauna si forever ! Acum, deoarece este ilegal sa postati aceasta carte aici si pentru a nu dauna forumului GMClub, va rog sa stergeti link-ul. Sa aveti o zi impecabila! Edited April 12, 2012 by florinbad Link to comment
VAXXi Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 Eh, era pentru 24h uz temporar ... in ideea c-o cumperi, nu ? Link to comment
Dj_Dark Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Domnilor gasesc pe la cineva o banda de magnetofon? De cumparat, de imprumut, cum o fi numai sa fie, ideal pana sambata dimineata. Am un tesla cm130 pe care vreu sa-l repar, mi-au venit toate piesele trebuincioase pentru el (cred eu) si nu am cum sa-l testez. Link to comment
Salex Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Am eu benzi insa hai sa stabilim la un telefon cum si cind de vedem. Link to comment
Dj_Dark Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Intre timp am gasit de imprumut pentru proba, daca imi reuseste reparatia discutam saptamana viitoare Link to comment
Cumnatu Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 (edited) Am nevoie de o sursa de calculator daca are cineva si n-are ce face cu ea. Multumesc frumos ! Edited May 23, 2012 by Cumnatu Link to comment
danutza Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 (edited) Da-mi o adresa, un telefon si un curierat prin care sa o trimit.Asta daca iti platesti curierul. Plata o bere cand ne intalnim. .Eventual ti-o trimit eu prin posta ca e vreo 3-4 lei dar ajunge in 3-4 zile. Edited May 24, 2012 by danutza Link to comment
Corneda Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Intrucat micul Spark a avut parte azi de un musafir nepoftit care a incercat sa sustraga ieftineala de casetofon, dar nu a reusit (montat de subsemnatul ) ma vad nevoit acum sa caut acea rama subtire de plastic neagra care inconjoara fata casetofonului (cred ca se potriveste si de la alte modele). Aveti idee va rog unde gasesc sau are cineva de aruncat asa ceva, eventual spre mine )"> ? Link to comment
Englishman Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 (edited) @Corneda: incearca la Beloud, au sectiuni speciale de integrare OEM. Ce fel de burghiu ar trebui sa fac niste gauri intr-un levier ( de masina) ? Nu ma intrebati DE CE. Ar merge un HSS-S cu cobalt ? Am incercat burghie normale de calitate dar nici macar nu-l zgarie ! Edited June 14, 2012 by Englishman Link to comment
Recommended Posts