augustinionut Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Iti vand eu samples sound de la matiz Chiar...trebuie sa fac o inregistrare. Link to comment
Viktor Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Cind aud pe cite unu ca-l deranjeaza bataia de tacheti, ma umfla risu si il trec la cazuri fericite , ii mizilic comparativ cu corzile vocale ... Fereasca ! Da' bine ca nu-i a me ... (masina, fireste ). Link to comment
Julius Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Eu asta folosesc pentru download de pe Youtube. http://www.dvdvideosoft.com/ Poti descarca fie in format .mp3, fie intreg videoclipul in format .avi Link to comment
Viktor Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Caut trucuri de laminare (transparenta) a unei coli A4. Vreun soi de masinarie nu incape indiscutie, pentru 3-4 coli amarite ... Amu, sa nu ziceti ca ma ajunsera plictiseata ... da' tre s-o scot la capat. Link to comment
VAXXi Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Cu fieru' de calcat - http://www.doityourself.com/stry/how-to-laminate-with-an-iron Sau te duci la un centru de copiat/scanat, ar trebui sa aiba si asa ceva. Link to comment
mr_ Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 (edited) Si la papetarie se gasesc niste folii speciale. Si tutoriale pe iutub cum sa le faci. Invatatoarele pe aici sunt obsedate, toate copertile de caiete trebuie infoliate, e distractia principala la inceput de trimestru. Da' la ce-ti trebuie, iesiti sa manifestati si-n Budapesta? Edited February 3, 2017 by mr_ Link to comment
Viktor Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Multumesc de pont-uri. N-am mai apucat a edita insa, aseara mi-am incercat norocul cu fierul de calcat si cirpa pe plastice (folii) din astea normale ce mi-a si reusit intr-un fel, se lipeste de ii bine infierbintat dar calitatea lucrarii nu prea-i de lauda din pacate, de cam gindesti de doua ori de il scoti (documentul) din ghiozdan ori ba, Oricum, il pot trece la acceptabile (bun decit nimic). Probabil sa iasa ceva mai bine de ii este acordata ceva mai multa rabdare pentru reusita. Astazi, avind pe lista si-un pachet de hirtie (A4) de cumparat, am poposit ceva mai mult in compania unei scumpe d-ne in ideea de ami arata, prezenta si oferi ce are ea mai bun pe lumea asta (in magazin , fireste ) si in final am ales acele folii transparente cu adeziv de invelit carti, de care amintesti, Mr_ Is ceva mai marisoare (50x33cm) decit o coala A4 si numa bune de lucrat cu ele, se lipesc bine, pot fi decupate cu foarfeca (cred ca astfel ii spune) de taiat girtie ... arata fain. N-am apucat sa fac decit una (ca ma omora curiozitatea) si urmeata alte 3, iar de restul (6 ce ramin) facem plancarde mr_ , cu sloganu' vrem Ardealu" "ni-l dati sau vi-l luam " (ii la libera alegere, fireste ). 1 Link to comment
augustinionut Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Caut pozitie fixare suport telefon in matiz. Cea mai buna. Detin o paleta, 640xl. Link to comment
adrian_r5 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Caut pozitiePoate te inspira - Item no 852637 - Angled mount ... EAN: 7320288526379 1 Link to comment
augustinionut Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Cum e asta, cracanezi si bagi? Link to comment
mike.omega Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Precizare: 640XL e greu totusi, nu se potriveste cu orice suport. Eu am un din ala verde sticky si il prind in stanga la baza parbrizului, culcat. Doar ca nu la Matiz... La Matiz as lua un suport ptr parbriz care sa stea undeva in centru. Link to comment
augustinionut Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 In centru am hobdriveul. Suport in grila nu vreau. Am sa vad maine cand imi urc curul in masina cam unde ar fi convenabil de pus. Daca imi iese sistemul de prindere il patentez Link to comment
Viktor Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Caut pozitie fixare suport telefon in matiz. Cea mai buna. Detin o paleta, 640xl. "Bila secreta". N-ai sa gasesti nimic mai bun de-atit . Nu cade, nu trepideaza, nu zdrangane, nu lasa urme, nu sta in soare, nu cere depozitare si nu costa mai mult de-o bere. De iti amintesti de asta, Ionele. Link to comment
augustinionut Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Faza cu telefonul e ca nu pot folosi suport cu gheare pe mijlocul telefonului, acolo e butonul de on off. Link to comment
Viktor Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Si la al meu butonul de on/off cade pe mijloc, iar daca observi in imagine, am ciupit nitel din buretele ala al suportului si nu se mai pune in curmezis. Link to comment
Viktor Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 De-mi puteti recomanda un calculator de incredere ... Rabla de o folosesc momentan, in ciuda faptului ca-i nou, da niste erori de ma doare bagdadia. Mi si teama sa inchei o factura ca ori ii incarc de ii zapacesc, ori ies in pierdere cu dracovenia asta. E vreun mod de testare/verificare la cumparare de da erori ? Link to comment
Andrei.ss Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) Vrei calculator desktop sau laptop? In plus, nu ai specificat ce fel de erori da. De obicei erorile sunt produse de soft, nu de componente, deci s-ar putea ca problema sa nu fie calculatorul in sine, ci chestiile pe care le ai instalate pe el. Trimite-mi ragalia la Milano si il rezolv eu Edited February 21, 2017 by Andrei.ss Link to comment
Viktor Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) Nici desktop nici laptop, Andrei. Ci un din asta cu botoane misto sa am pe ce calcula cind mi-s in dubii de 3 x 3 fac sasa sau sase ... )"> L.E. Calculator numeric (nu-mi venea in minte neam, cum ii zice de drept). Edited February 21, 2017 by Viktor 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Gasesti calculatoare capabile pe piata... cred ca si un Casio e ok. Eu am un Texas Instruments, model mai vechi, dar are functii de nici nu stiu ce sunt (nu ca as fi eu prea bun la matematica) Link to comment
Viktor Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Ai grija de ala vechi , Geo, ca n-are pereche . C-apoi solarele astea ... Si ce vrajeala pe capul lor cu incarcatu' de la domnu' soare. Mie sa-mi faca daq unu ce se incarca la bec, ca acoperis de sticla n-o sa am in veci ! Precum nici prin parc nui ma dau cu muncile ... ) ) ) Link to comment
mike.omega Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Texas instruments sunt mama lor Eu la ora actuala folosesc o chestie verde(cu functii, paranteze si tot tacamul) si din plastic de la Auchan, no name, care rezista de vreo 4 ani... cred. Inainte am avut un Canon destept dar l-am pierdut. Link to comment
Viktor Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Texas instruments sunt mama lor Eu la ora actuala folosesc o chestie verde(cu functii, paranteze si tot tacamul) si din plastic de la Auchan, no name, care rezista de vreo 4 ani... cred. Inainte am avut un Canon destept dar l-am pierdut. Lumineaza-ma te rog, Mike. In sensul bun al cuvintului sau echivalentu' lu' baga-mi-as picioru'? La inceput de an am luat 3 buc. COLLIN CL - 125 (ce au fost impartite) si un JOINUS KK - 8378 pentru acasa, ca-i ceva mai marisor si mi-o placut mai mult. Ieri o dat-o de gard bag seama, ce nu-mi mai inspira credibilitate, motiv caruia inclin catre un altul mai in toate mntile, nimic extra, simplu si bun caut. (pe-aproape sa uit esentialu' : si ieftin, fireste ) Link to comment
Geo_ZGA Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 In sensul bun, sunt de top Ia un Casio, ieftin si bun. La munca avem niste Casio, nimic deosebit la ele, cu ceva functii... isi fac treaba fara probleme de vreo 6 ani. 1 Link to comment
mike.omega Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Normal ca in sensul bun 1 Link to comment
mr_ Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Da' o aplicatie android pusa pe telefon ce-are? Ca sunt disponibile si mai simple, si mai complicate, si roz si albastre.. Link to comment
Recommended Posts