Cumnatu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) 1. Cum se numeste scarita aia pentru copii sa ajunga la chiuveta la baie ? Am cautat in fel si chip pe gogu si n-am gasit nimic. 2. Are idee cineva de unde as putea lua o masuta rabatabila de dimensiuni mici ( pentru copil ) sa zicem 50X50 cu inaltimea maxim 60 cm ? Multumesc ! Edited March 8, 2009 by Cumnatu Link to comment
_escu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Raspuns pentru punctul 1 - se numeste inaltator. Uite doua exemple: http://www.bebelusultau.ro/detalii.php?cod=JN96 http://www.magazine-online.ro/piticulvesel...ta-step--173711 Noi am luat de la Ikea cu 20 ron. Link to comment
NFS Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) 1. IKEA. 2. IKEA. Masuta plianta de dimensiunile date de tine nu stiu, dar asta mai foloseste fi-miu din cand in cand. Edited March 8, 2009 by NFS Link to comment
Cumnatu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Da, am gasit la ikea, intr-adevar se cheama inaltator si am luat si eu, tot la 20 ron dar mai micut pentru ca cel pus de tine acolo e inalt si mi-a fost frica sa nu pice de pe el. Tu probabil ca l-ai luat de la "baie" eu l-am luat de la "copii" Cat despre masuta, pozele de mai sus imi par masute de mancat in pat. Oricum am gasit si d-aia tot la Ikea si am preferat de plastic, ca si la gradinita, au 3 modele : una rotunda prea mare pentru apartement, una dreptungiulara aproape perfecta ( ar fi mers mai micuta putin ) si una care e mult prea mica si nu ii intra picioarele sub ea. Multumesc pentru raspunsuri ! Link to comment
Satori Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Am si eu nevoie de o pielarie sau ceva de genul asta, cu niste oameni smart. Am niste manusi de moto la care tin foarte mult si le-am rupt nitel si ar trebui reparate. Nu e job greu, daca as avea piele si niste ata care sa reziste, m-as baga si eu, dar trebuie executat cu atentie si cu respect pentru scopul acestora. Idei? Link to comment
Mircea Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Incearca sa iei legatura cu Hussi poate te poate ajuta. Omul stie sa lucreze piele foarte foarte bine, si desi e specializat in huse de volan, schimbator si frana de mana, cu siguranta iti poate pune un petic la o manusa, ca banuiesc ca despre asta este vorba. In alta ordine de idei, a vazut cineva pe undeva niste carlige din PVC, ABS sau metal ce pot fi montate in portbagaj pentru a prinde de ele o plasa de bagaje? Link to comment
sorin1983 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Un manual de utilizare Nubira 1 (Owner's Manual) unde gasesc si eu? Dau si bani eventual. Link to comment
laurentziu83 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Licente pentru Kaspersky dintr-alea la 40 ron mai gasesc pe undeva? La 140 ron nu merita, prefer sa fac back-up si sa reinstalez windows-ul. Link to comment
Lucian M Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Pentru filmul asta http://www.imdb.com/title/tt0822854/ in format mkv- se gaseste o subtitrare in romana? M-as uita ceva mai relaxat. Multumesc. Link to comment
Laurycã Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Daca incercai pe www.titrari.ro gaseai. Sigur trebuie sa-ti faci cont. @laurentziu83 Ti-am trimis mail. shooter.rar Edited April 2, 2009 by Laurycã Link to comment
Lucian M Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Multam frumos, insa nu merge niciuna. Link to comment
nonel Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Ia vezi asta : Shooter.2007.720p.BD5.x264_RESiSTANCE.rar.rar Edited April 2, 2009 by nonel Link to comment
Lucian M Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Saru'-manaaaaa! > Merge! Edited April 2, 2009 by Lucian M Link to comment
Cumnatu Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Caut si eu raspuns la o intrebare si nu gasesc. Cine dracu e ala de e "asistentul" "colegul" sau cum vreti sa ii spuneti la Capatos la Antena1. De unde si pana unde, ce stie sa faca de este acolo in 99 % din cazuri badaran si fals ? Link to comment
Lucian M Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Mircea N Stoian. Jurnalist, din cate am inteles. Bre, cand o facut caterinca de prea-frumoasa Nikita, nu te-ai suparat ). "Mi-e scarba de batrani", ca sa-l citez pe Stoian. Sincer, mie mi-e simpatic (in marea majoritate a interventiilor sale). Link to comment
Cumnatu Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Sincer intreg "shoul" este o scarba continua, cu 0 valoare. Sa ajungi sa faci eimisiune cu nikita nu denota decat ca esti o curva patetica in stare sa lingi orice scuipat pentru rating/bani. Iar Dl. Stoian mi se pare un fals ca si Badea, un buricul pamantului, un perfect si iarasi un fals. In general nu suport oamenii care rad singuri la glumele lor. Ma rog, multumesc pentru raspuns, sunt offtopic ! Link to comment
NFS Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 URGENT! Caut drivere pt un multifunctional Panasonic KX-MB773 . Nu gasesc, neam! S-a pierdut CD-ul de instalare. Link to comment
Laurycã Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) http://www2.panasonic.com/consumer-electro...l.KX-MB781.D#ts . Edit: Vad ca difera ciferele, dar asta mi-a returnat la . Uita ce-am scris mai sus si cauta aici: http://panasonic.net/pcc/support/fax/europ...odel_europe.htm Edited April 7, 2009 by Laurycã Link to comment
bella Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Caut un proiect de licenta(orice) pentru specializarea Autovehicule Rutiere...contra cost. Link to comment
NFS Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 http://www2.panasonic.com/consumer-electro...l.KX-MB781.D#ts . Edit: Vad ca difera ciferele, dar asta mi-a returnat la . Uita ce-am scris mai sus si cauta aici: http://panasonic.net/pcc/support/fax/europ...odel_europe.htm P-alea de sus le gasisem si eu... alea de jos nu, cum naiba ai dat de ele?!?!? Multumesc. Oricum, rezolvasem, am sunat la service Panasonic si mi le-au urcat pe rapidshare. Link to comment
Laurycã Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Din prima pagina pe care o gasisei si tu. Link to comment
laurentziu83 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 (edited) Are idee cineva daca se mai gasec pe piata fiole de REGENT? Pentru cine nu stie, e un insecticid excelent in lupta contra gandacilor, care bate la fundul gol tot ce inseamna Raid, Flit si alte porcarii, care sunt pentru gandaci, probabil. O fiola de Regent costa 2 ron parca, era ieftina, si nu mai vedeai picior de gandac dupa ce dadeai cu el. Problema e ca s-ar fi interzis importul ei, ca ar fi daunator la naiba stie ce. Problema mea e ca moliile mele din casa n-au fost interzise, exista binemersi. Cu gandacii n-am probleme aici, cum aveam cand stateam la parinti. Edited April 8, 2009 by laurentziu83 Link to comment
rm.popa Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Din fericire nu mi-a mai trebuit de mult şi nu te pot ajuta. Mă bag însă în seamă doar ca să confirm eficacitatea substanţei. E cea mai adevărată chestie cu care se poate scăpa de gândaci. Când mai ajung pe la hala Obor (nu prea curând, probabil) o să întreb. Sper să nu laud ceva... apus. Link to comment
Recommended Posts