bella Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 S crie pe ea vascozitatea? Care ar fi un ordin de marima? Intrebarea ramane. Link to comment
Viktor Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Eu am doua tipuri, in ambalaj diferit. Pe cel mai viscos e inscriptionat cu litera A, iar celalalt cu A2 (cel putin pe-ale mele) Link to comment
Cumnatu Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Am nevoie de un draft de contract de cablare structurata si curenti slabi. Are cineva la indemana si eventual bunavointa de a ma ajuta ? Multumesc foarte mult ! Link to comment
Cumnatu Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Am nevoie de un draft de contract de cablare structurata si curenti slabi. Are cineva la indemana si eventual bunavointa de a ma ajuta ? Multumesc foarte mult ! LE : gasit, multumesc ! Link to comment
Cumnatu Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Injurati-ma dar revin, nu e bun ce am gasit, am in continuare nevie de un draft de contract pentru cablare structurata, multumesc mult ! Link to comment
Cumnatu Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 (edited) Am nevoie va rog daca puteti sa ma ajutati de o Adeverinta pentur medicul de familie. Stiu, e plin netul de ele dar.. care e ultima varianta corecta ( si ca si procente samd ) ? Edited July 9, 2010 by Cumnatu Link to comment
zeneseu Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 M-ar interesa un dispozitiv adaptabil unui aspirator cu ajutorul caruia as putea aspira apa. Are cineva cunostinta despre asa ceva? Link to comment
VAXXi Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 Daca nu e proiectat aspiratorul sa aspire lichide, ma indoiesc ca merge. Link to comment
augustinionut Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Un vas etans cu o intrare si o iesire in partea superioara;apa aspirata intra si ramane in partea inferioara a vasului.Capacitate cam 5 litri, si aspirator puternic.Eventual tubul prin care se aspira apa de diametru mic, sa aiba forta . Link to comment
zeneseu Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 (edited) @Vaxxi ma gandeam cam la ceea ce zicea @augustin. Teoretic se poate, cam acelasi principiu il au si aspiratoarele speciale, doar ca la scara putin mai mare. Mi-e lene sa incerc sa confectionez (improvizez) eu ceva... Edited July 20, 2010 by zeneseu Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Pentru un mic proiect cu Garmin la care mesteresc acum, daca aveti carduri SD (nu SD-HC) de 1-2 GB cu care nu mai aveti ce face ... le primesc cu placere ofer la schimb ajutor pentru instalarea proiectului pe dispozitive personale. Link to comment
Salex Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Exact pe asta ti-l pot oferi eu daca iti e de folos. Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Da, orice card de tip vechi de 1-2 GB e bun. Multumesc ne vedem joia viitoare atunci. Link to comment
mr_ Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Exista vre-un PNA/PDA sau smartphone cu navi si receiver GPS la 5Hz? (sau mai mult de 1hz)? Receivere GPS la 5Hz am vazut doar separate, si nici nu am idee daca softurile uzuale de navi stiu sa le foloseasca. Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Te referi la frecventa de citire a pozitiei sau la altceva ? Sirfstar III vad ca e listat cu "Supports seven reference frequencies between 13 MHz and 33 MHz". Link to comment
mr_ Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Ma refer la refresh, la rata de reactualizare a pozitiei... Se masoara in Hz, nu in MHz Link to comment
Salex Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Am scris cu vreo 3 ani in urma o aplicatie de pozitionare. Din cite imi aduc aminte, refreshul ala se refera la frecventa cu care dispozitivul genereaza mesaje NMEA. Cred ca "discutia" cu satelitii este continua. Din motivul asta nu vad o problema in comunicatia dintre receptori si aplicatii. Pur si simplu, daca sint generate mai multe mesaje si aplicatia nu apuca sa le interpreteze, vor fi ignorate. Sa nu mai spun ca mesajele au o mare redundanta Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Pai depinde si la cat te conectezi cu GPS-ul, in principiu. 9600 biti/secunda cu maxim 80 caractere pe secunda (sa zicem 7 biti pe caracter) inseamna aproximativ 9600/7*80=16-17 mesaje pe secunda, deci peste 5 Hz. iGo (care e la nivel de consumator) stiu ca are optiune de scriere jurnal la 1 secunda, cu care genereaza niste jurnale foarte detaliate (si mari). La ce-ti trebuie, vrei sa faci log de acceleratie ? din pacate, cred ca la asta te omoara precizia de pozitionare, care la GPS-urile civile nu-i asa grozava. Link to comment
Satori Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Nu are treaba scrierea cu pozitionarea... asta scrie la 1 sec si isi poate face refresh la 2 Saptamana viitoare primesc cu imprumut o scula care cica poate sa imi spuna pe ce trotuar sunt pe o strada de 4m latime. Tare sunt curios cat de mare e Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 D-ala cu 2 antene ? cool, take pics Uite si asta, de exemplu: 20-Hz position updates, 10-Hz precise heading, precizie in cea mai buna situatie: 1cm + 2ppm. Link to comment
mr_ Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 cool L-a montat cineva in vre-un smartphone? Link to comment
laurentziu83 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Vaxxi, mai am eu un Sandisk de 1 gb, mai ai nevoie de asa ceva? Bonus daca vrei cred ca mai am si unul de 256, de cand mi-am luat aparatul foto. Le pun in plic si le trimit prin posta. Link to comment
VAXXi Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Da, sunt foarte bune amandoua, multumesc. Iti dau adresa pe PM Link to comment
NFS Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) De la un clujean, va rog frumos, as avea si eu nevoie de o recomandare pt o pensiune, ceva pe cat posibil dragut si ok dpdv curatenie, parcare, o cafea buna dimineata, eventual si-un peisaj simpatic, etc, pt 2-3 rokeri linistiti care merg sa-i vada pe Iron Maiden weekendul asta in parcarea mall-ului Polus. Va multumesc dinainte, cu anticipatie! Edited August 12, 2010 by NFS Link to comment
RD-Woo Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Recomand Pensiunea Cluj. se potriveste perfect cerintelor, numai ca este situata in oras (si nu prea are priveliste). daca se trece peste acest neajuns totul este perfect. la 5min distanta (cu masina) de Polus Center. am stat 4zile in perioada sarbatorilor de iarna si am fost foarte multumit de preturi, ambient, cazare, mancare, etc.. Recomand. Link to comment
Recommended Posts