raven84 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Salut, am si eu nevoie de o mana de ajutor: imi trebuie orice fel de documentatie de service si intretinere pentru o masina de spalat Indesit WITL86 cu incarcare verticala. Link to comment
raven84 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Domnule rmpopa sunteti un geniu , eu nu gasisem nimic, sa traiti Link to comment
florinbad Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Am gasit un manual de instalare si utilizare, in engleza (si alte limbi). Poate te ajuta cu ceva. http://ro.diplodocs.com/manual-utilizare-instructiuni/INDESIT/WITL%2086-_E Link to comment
florinbad Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Buna dimineata ! N-am trimis niciodata un colet in strainatate si nu stiu cum sa scriu "Destinatar" si "Expeditor". Sau nu scriu nimic ?... Sa scriu "To:" (sau "Pour:" - coletul pleaca in Canada) si "From:" ? Este de ajuns ? Ma puteti ajuta ? Multumesc "> ! Link to comment
augustinionut Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 E posibil ca la posta sa aiba "etichete" pretiparite, unde tu completezi ce e de completat. Link to comment
florinbad Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Multumesc ! Am plecat deja spre Vama. O sa vad ce si cum. "> Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Ajunge cu "To" si "From". Link to comment
florinbad Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 I'm back ! Nu e nicio regula, fiecare scrie pe colet dupa cum il duce capul. Am completat 6 formulare, au verificat pachetul (sa nu contina cumva vreo bomba atomica) apoi am lipit foaia A4 tiparita deja la imprimanta cu destinatarul si expeditorul. Scrisesem deja To: si From:, dupa cum imi spusese Vaxxi. Sa aveti o zi impecabila "> ! Link to comment
NFS Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Nu asa ceva cauti? aici sau aici Eh, eu as fi vrut asa ceva, dar cu cablu intre ele, sa fie ceva mai flexibil. Mi-e ca din cauza rigiditatii ansamblului adaptor-mem.stick la un moment dat va ceda exact mufa cea mica... si ar fi problema daca ar ceda cea din cdplayer! Link to comment
mr_ Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Hai sa incercam marea cu degetul: Se cauta jante SH pt Kia Ceed / I30 pe 15", eventual cu pneuri de iarna. De preferinta tabla, daca nu si aliaj, important e sa fie in stare buna si la un pret rezonabil. Ideal ar fi cat mai aproape de Galati Link to comment
laurentziu83 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Caut pentru Megane sa-i schimb boxele. Tartanii de francezi, dupa ce au pus pe masina sistem audio de 6-700 de euro facut de Arkamys, l-au lasat sa defasoare prin 4 difuzoare de 13 cm (si 4 tweetere, dar astea-s ok) care costa, chiar si in reteaua Reno, piese de origine, etc, 50 ron bucata. Nu vreau sa stiu cat ar fi costat aftermarket, eventual daca au fost facute de vreun chinez in vreo coliba in Tibet. Asadar vreau sa le schimb cu ceva mai calumea, sa pot spune ca am sunet de calitate in masina. Am reusit sa obtin o poza a respectivelor boxe, demontata de pe masina, in momentul in care un client a reclamat ca masina de noua a venit cu o boxa defecta. Respectivul client e DJ prin cluburi in GL, si probabil a stiut din prima ca ceva nu e in regula. Asa ca i-am schimbat-o iar respectiva boxa e cea defecta de pe masina lui. Dupa cum se poate vedea si in poza, nu sunt de cine stie ce calitate. Eh, pe mine nu ma intereseaza sa le schimb pe garantie, ca sa pun aceleasi porcarii. Mai mentionez ca diametrul este de 13 cm, au prindere in 3 gauri, mufa de conexiune (de asta ma pot dispensa, tai mufa si leg pe direct), boxele se prind cu nituri pe niste distantiere de plastic ce vin montate pe partea metalica a portierei. Eu unul nu ma pricep prea bine la capitolul sonorizari, asa ca astept recomandari de la voi. Nu ma intereseaza neaparat pretul, ar fi si pacat sa schimb niste porcarii cu alte porcarii. Multumesc anticipat. Link to comment
Wolfman Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Poti pune niste hertz-uri, grija mare la apa care poate ajunge la ele fiind montate in portiere. Link to comment
laurentziu83 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Trebuie musai prinderea aia in 3 suruburi, si, pe cat posibil sa se incadreze in respectivele tipare. Daca erau cu prindere clasica nici nu mai intrebam. Link to comment
madkat Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Laurentiu - cel mai bine este ori sa desfaci difuzoarele din rame, si sa pui ceva normal pe 13cm, ori sa faci niscai inele de mdf - cu prindere in 3 suruburi pe caroserie, pe care iarasi, poti pune absolut orice model pe 13cm off: seamana al naibii de bine cu difurile de la megan 2 (chiar si ca magnet) Link to comment
laurentziu83 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) Am mai google-it eu putin pe forumul megane3.fr, si am gasit pe cineva care a adaptat boxe aftermarket pe suportii originali. Boxele folosite au fost Alpine SXE-1350S, iar adaptarea a facut-o ca in pozele de mai jos. Intreb si eu, mai nepriceput in domeniu, si nici de unde am luat informatiile nu scrie: 1. E nevoie sa modific boxele mai mult decat sa indoi/rup urechile de prindere? 2. Ce solutie de lipit sa folosesc? Edited December 8, 2010 by laurentziu83 Link to comment
madkat Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Naspa modificarea. Cum am zis mai sus - inele mdf - chestia cu lipitul difuzorului e o porcarie. Se preteaza DOAR la difuzoare de plastic - alpine type E sunt intr-adevar de plastic, dar in general difurile sunt metalice. Link to comment
raven84 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Salut, am nevoie sa expediez un colet in Italia, nu este foarte mare sau voluminos, circa 5-6 Kg insa mai toate agentiile de turism nu mai au curse incolo. Are cineva vreo idee sau vreo solutie? Ideal ar fi sa ajunga inainte de Craciun. Link to comment
VAXXi Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 La Atlassib, de-astia cu microbuze/autocare n-ai incercat ? Link to comment
danutza Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Inceraca la firmele de curierat.E mai scump dar sigur gasesti una care il duce. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Atlasib. E cam un euro pe kil. Bat pana in Sicilia. La curierat e 50 de euro un plic (sau ceva pana in 2 kilograme). La curierat e 50 de euro un plic (sau ceva pana in 2 kilograme). Link to comment
Alex.T Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Du-te pana la FAN sau suna-i si intreaba cat costa si cand ajunge prin Netexpress. Din cate stiu sambata pleaca masina de Netexpress din Giurgiu si maine este singura ocazie sa-l trimiti. Din pacate nu am la indemana o oferta Netexpress pentru a-ti da mai multe detalii. http://www.fancourier.ro/exportrutier.php 1 Link to comment
Cumnatu Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Intrebare pentru cunoscatori va rog daca puteti sa ma lamuriti / ajutati cu un raspuns. Sa zicem ca trebuie sa transport semnalul emis e o placa de sunet de calculator la 60-70 metrii distanta iar la capat sa folosesc un sistem simplu 2.0 cu amplificare interna. Cum fac sa nu pierd puterea semnalului, nu cred ca pe distanta aia se mai pastreaza semnal tinand cont cat de .. fragil.. emite oplaca de sunet. Apoi, daca pe placa aia de sunet vreau sa pun 20 astfel de sisteme 2.0, nu o sa am problema cu omajul ? Ideea este ca din punctul A unde e calculatorul ce emite trebuie sa duc muzica ( nivel micut, sisteme 2.0 modeste ) in 5 locatii a cate 4 sisteme, distanta dintre punctul A si locatii fiind intre 50-100 metrii. Multumesc pentru sfaturi ! Link to comment
papie Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Cum fac sa nu pierd puterea semnalului, Dupa cum ai pus intrebarea raspunsul ar fi unul singur: cablu de calitate, cat mai gros din cupru si eventual ecranat. Acuma daca intrebarea era: Cum fac sa-mi ajunga un semnal rezonabil ca putere, cred ca cea mai la indemana solutie ar fi sa cumperi 21 de sisteme de 2.0 si unul din ele sa-l folosesti pe post de amplificator la iesirea din PC. Oricum este mai avantajos sa "transporti" un semnal mai puternic ce va necesita o amplificare mai mica la final, decat un semnal slab ce va trebuii amplificat mult mai mult la finalul "calatoriei" riscand astfel sa amplifici si eventualele interferente. Link to comment
Recommended Posts