alx Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) Then: membrana bituminoasa si gresie de exterior. Sau, mai bine: doar gresie pusa cu adeziv hidroizolant. Si gata. Cheapest&simplest. Edited July 17, 2013 by alx Link to comment
rm.popa Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) http://mapeiromania0.oceania.ro/5790/hidroizolatie-sub-placari-mapelastic.html Şi deasupra gresie. Edited July 17, 2013 by rm.popa Link to comment
danutza Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Puneti omul la cheltuiala degeaba. Pana la urma terasa aia e un trotuar mai mare din cate inteleg. Deci e suficienta o sapa. Daca era camera sub ea era alta problema ca trebuia sa se izoleze sa nu apara infiltratii in tavanul camerei dar altfel o sapa e suficienta. Link to comment
alx Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Daca e asa, doar un intrând, ai dreptate. Dar trebuie totusi o placare, sapa se va eroda la cicluri de îngheț dezgheț. Link to comment
VAXXi Posted July 18, 2013 Author Share Posted July 18, 2013 Sub terasa este o incapere, mai exact beci #2. Mai exact, ca sa fie situația clara: casa in panta, spre panta in jos vine beciul ; in fata beciului facuta o "camera prelungire" cu BCA si cimentata deasupra. Din casa se iese pe "tavanul" prelungirii asteia, este o terasa/veranda /prispa, ca sa zic asa :-) Terasa e acoperita doar pe jumatate de acoperisul casei, restul e expus si as vrea s-o protejez. Daca pun gresie nu se infiltreaza apa printre rosturi? Link to comment
papie Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Exista adezivi speciali folositi pentru piscine Link to comment
Dj_Dark Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Defapt se numeste chit de rosturi pentru piscine. SI trebuie sa ai grija cum il intinzi, fiindca excesul este foarte greu de curatat dupa uscare. Link to comment
kaloman Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Terasa e acoperita doar pe jumatate de acoperisul casei, restul e expus si as vrea s-o protejez. Pai ti-ai raspuns singur; o copertina (care e utila chiar si cu toate celelate solutii impreuna) Link to comment
Geo_ZGA Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 dragi colegi de forum... caut si eu o mufa anume. 9 pini, dispusi pe 2 randuri... 2 dr jos, 2 dr sus, 2 stg jos, 2 stg sus si unul pe mijloc jos, deasupra lui vine clema. ea e de un releu moto, originala a avut niste probleme electrice si e topita si casanta. aveti idee pe unde sa o caut? nu ma trimiteti la magazine de piese moto sau reprezentanta, mufa nu se gaseste separat... vine doar cu instalatia electrica si e scumpa in draci. Din pacate, mufa trimisa de colegul danutza nu se potriveste. E aproape la fel, dar totusi usor diferita... deci daca mai aveti alte idei unde as putea sa gaesc, v-as fi recunoscator. Link to comment
robertinoo Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 (edited) Acum 5 ani am inscriptionat oglinzile si geamurile la matiz cu crema de matuit la niste baieti in Iasi cu bani putini. Atunci or fi fost si ei la inceput ca preturile erau mici. Acum au firma si preturile au explodat. Ar fi 200 lei pentru o masina; de aceea ma gandesc sa fac aceeasi operatie, singur, la noua masina, numai ca este o problema. O crema care in SUA este 18 USD, la noi e aproape 300 lei, culmea, in aceeasi cantitate. Pana la urma voi face comanda din SUA sau China, daca nu gasesc in tara la un pret cat de cat rezonabil (avea un prieten card compatibil cu plata internationala, dar nu stiu daca-l mai are). Sunt mai multe tipuri de creme: Etchall (SUA), Torlin (China), Sticlamat (Romania) dar la asta ar fi monopol; o poti achizitiona doar daca-ti deschizi firma, cred, Glassmat (Ucraina). Aveti idee daca se gaseste astfel de crema in Romania la pret accesibil? Multumesc Edited July 29, 2013 by robertinoo Link to comment
cristidavid Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Vaxxi, uita-te pe siteul www.unify.ro Link to comment
VAXXi Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 Arata interesant, multumesc. Le dau o intrebare. Link to comment
NFS Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 (edited) Poate cineva sa-mi dea si mie un pret civilizat pt un forum cu vreo 3000 de membri, din care doar vreo... maxim 25 activi, care are in jur de 300 si ceva de vizitatori unici/zi? Deci cu totul, baza de date, domeniu... altceva ce-ar mai fi? Edited August 7, 2013 by NFS Link to comment
NFS Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Chiar nimeni n-are nicio ideie?!? Link to comment
alx Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Io zic sa-i intrebi p-aia cu puciul de acum câțiva ani care vroiaubsa vanda forumul :-):-):-) Link to comment
augustinionut Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Caut informatii despre sisteme public announcement pe masina. Adica daca e legal Link to comment
VAXXi Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 Cred ca te poate incadra fara probleme la: 6. Sunt supuse confiscarii: a) mijloacele speciale de avertizare luminoase si sonore detinute, montate si folosite pe alte autovehicule decat cele prevazute la art.32 alin.(2) si (3); Link to comment
augustinionut Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 (edited) Special inseamna sirena ?!? Ala de se plimba si face reclama cu remorca cu panou publicitar se confisca? Imnul romaniei cantat la megafon de pe masina fostului viitor primar se confisca ? Problema se pune asa: " hai nenea ca esti in afara localitatii si mergi cu 50 la ora" si "traverseaza mai repede lepra care ai chiulit de la scoala, nu vobi la telefon " EDIT: are si Mircea cumva, la statia de pe masina ?!? Edited August 27, 2013 by augustinionut Link to comment
VAXXi Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 Bre, umbla lumea cu stroboscoape in grila radiatorului si nu le face nimeni nimic, nu de asta e vorba. Ai intrebat daca e legal, nu daca se poate Link to comment
augustinionut Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 (edited) ... am uitat, stau langa un post de politieeeeeeeee ... se poate inchide Edit: am asa ceva, la 12 V Edit: cred ca am sa incerc cu un scartait de frane inregistrat... Edited August 27, 2013 by augustinionut Link to comment
NFS Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Poate cineva sa-mi dea si mie un pret civilizat pt un forum cu vreo 3000 de membri, din care doar vreo... maxim 25 activi, care are in jur de 300 si ceva de vizitatori unici/zi? Deci cu totul, baza de date, domeniu... altceva ce-ar mai fi? Chiar nimeni n-are nicio ideie?!? Hai s-o iau altfel. 1000 euro, e mult sau putin pt un forum de nivelul descris mai sus? Link to comment
VAXXi Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 Daca pui asa problema, tre' sa incep sa-ti cresc pretu' )"> Link to comment
NFS Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Am inteles. Mai, la un moment dat - acu vreo cativa ani s-au cerut 3K euro pe forumul ala!!! Nu stiu daca s-au si incasat banii aia (adica nuj daca cel care a cerut pretul ala e actualul sau fostul proprietar)... dar vroiam sa-mi fac o ideie de pret. Link to comment
VAXXi Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 Bre, depinde si despre ce vorbim concret. Daca zici de "cumparat" forumul (cu toate datele + domeniu + branding), poa' sa coste banii aia. Conteaza publicul audienta si daca furnizeaza informatii unei "nise" ... adica, daca este ferrariclub.ro si tu ai acolo inscrisi 100 de oameni din Top 300 averi nationale care citesc aproape zilnic, clar valoreaza mult mai mult Link to comment
alx Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Se cauta un site/soft care sa faca urmatoarele: Dintr-un gpx sa scoata un listing de inclinari raportate la km incremental. Ca sa ma intelegeti mai bine, vreau sa alerg pe o banda de alergare trasee celebre precum crosuri/maratoane din diverse locatii sau sosele celebre (Grossglockner, Transfagarasan, etc). Ideea este ca pot face rost de gpx-uri dar imi trebuie sa pot sa extrag din dansele o lista de genul km 0.00 - 0.5 0% km 0.50 - 0.90 1.5% si tot asa... Ideea mi-a venit din descrierea ultimului tip de benzi de alergare compatibile iFit care au un display conectat la internet si poti alerga trasee celebre sau chiar iti poti alege tu cu google maps pe unde vrei sa alergi. E o chestie super tare numai ca la noi nu exista sali care sa aibe astfel de benzi de alergare si oricum am abonament pe un an la o sala care nu are asa ceva deci trebuie sa ma descurc singur. PS: cred ca s-ar putea chiar crea un prg dinasta de catre un programator, pana la urma inputul este un fisier text si outputul tot un fisier text... Cineva dispus sa bea niste beri moca? Link to comment
Recommended Posts