Jump to content

prima data la volan

Lucian M

Recommended Posts

domnisoarelor, doamnelor, domnilor si domnilor!

astazi, in cadrul unei expozitii in fata Casei de cultura din Piatra Neamt am putut admira mai multe modele de masini, printre care erau si cateva DAEWOO (eu, normal, m-am oprit la MATIZ). era un SE POWER.

impresii:

+confort super in scaun

+imi plac la nebunie reglajele scaunelor (silentioase, rapide si usoare)

+usile se inchid f usor (obisnuit cu srn, mi-era frica sa le trantesc, pardon, trag mai tare, de mila, nu de altceva :oops: )

+finisajele mi se par super

+volanul este misto la atingere, mic si cu design atragator

+portbagajul nu e asa de mic pe cat se pare sau pe cat spun altii

+bancheta spate OK, spatiu suficient pt picioarele celor din spate

+incaltari Continental (la toate modelele d p piata)

+frana de mana e super, merge frumos de tot, nu obosesti utilizand-o

+uitasem!!! are un ambreiaj de te baga in mormant: mi-e frica sa-l ating, atat de usor si de frumos se apasa (si ma gandeam iar la hidramatul meu de pe srn, despre care gandeam ca merge misto :lollol: - sux pe langa cel al lui MATY :beerchug: )

acum si minusurile:

-volanul parca e cam sus (sau mi se pare mie? nu-i nimic, m-oi obisnui eu)

-din pacate, reducere la toate modele de numai 400 EUR (pana pe 31 iulie)

-MI-E CIUDA DE MOR ca n-am putut face si o tura cu Maty

Deci, dragii mei, tremuram tot k nu-l puteam lua acasa, ata de frumos si de drag mi-era. si mai avea si servo-dir (bine, era power, la 6440 EUR, doar visez la banii aia). Logan nu ma tenteaza, tot de :meseriasii" romani va fi facut.

Per total, Matiz m-a lasat masca, fierbeam cand am plecat din nou in srn mea, alaturi de tata (care a spus sa mai astept -de parca eu n-as sti- sa nu ma ambalez). Fratilor, masina asta ma innebuneste, e ceva parca facut pt mine... Cine a proiectat-o, a avut cap, nu gluma, pacat doar ca romanashii nostri o vand cu mai mult decat avem noi a plati :help:

p.s.:citat: "Cine n-are , sa-si cumpere!"

*** si inca ceva: tata socru e si el "fan Matiz". misto, nu?

Ai prins microbul WoO, Luciane. Ai incurcat-o, nu mai ai scapare acum...asa m-am simtit si eu cand m-am urcat prima data in Esperache... aveam un break inainte...nu m-a interesat ca e cutie automata, ca dau juma de salariu pe benzina...a mea e!

Bafta multa, sa ai cheag sa-ti indeplinesti dorinta!!!

+incaltari Continental (la toate modelele d p piata)

Asta ai intrebat tu, sau ai observat la alea care erau expuse? Intreb asta pentru ca si in trecut dupa cum aveai norocul veneau ori cu Montana ori cu Continental. Daca au renuntat definitiv la Montana este super marfa pentru cei care vor sa-si ia Matiz.

Bobitza al meu (Maty) este luat la sfârsitul lunii martie si pe factura scria mare si lat "caucioace Montana". Când m-am uitat la el, avea Continental... Daca astia de la Daewoo au citit aici în forum despre cauciucuri poate citesc si despre amortizoare si poate da odata Dumnezeu sa scapam de Compa!

daca s-a rezolva si cu amortizoarele, va fi OK! insa cu ce le vor inlocui? oare e posibil sa puna ceva pe ulei? (vorba aia, noi de cand batem apa...) poate Maty al meu va avea mai mult confot gratie noilor interventii "din fabrica".

sunt curios: variantele de la SE in sus au amortizoare mai de calitate fata de modelele E ? sau ma insel, dar daca SE are jenti negre (cica mai bune), poate are chestii mai bune (neeconomice :lol: ).

atasez si oferta actuala din judetul meu, poate intereseaza pe cineva (scuze pt felul in care a fost pozata):

oferta_001_thumb.jpg

• 3 years later...