zack Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 ce parere aveti de spalatoriile automate ? Link to comment
Yeti Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 (edited) Nu prea potrivte conditiilor de drum din Romania - praf si noroi la greu pe masini, care nu se curata prea bine la instalatiile automate. Edited November 8, 2005 by Yeti Link to comment
Florinut Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 (edited) Zgârie vopseaua. Am văzut-o cu ochii mei. Edited November 9, 2005 by Florinut Link to comment
marescosmin Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 La Petrom am spalat si eu o singura data masina,spalatoria lor fiind automata si avand perii noi si cu parul moale.Am fost multumit.Insa prefer tot spalatoriile manuale.Se face treaba mult mai buna si sunt mai atenti cei ce efectueaza opratia de spalare,manual.In plus nu apare riscul zgarierii-matuirii vopselei care la nuante inchise capata un aspect de suprafata "smirgheluita". Recomand spalatoriile manuale! Cu stima,Mares Cosmin Link to comment
thanandar Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Pt 350.000 cu tot cu spaga un amic si-a spalat Passatul la OMV. Cel mai scump program. Dupa spalare a trebuit sa curete el manual unele urme de gainat. Nu mai vorbesc de pamintul care a ramas in partea superioara a portbagajului si pe care l-a curatat tot singur cu surubelnita. Dupa ce i-a dat spaga celui care curata interiorul, acesta i-a marturisit ca daca ar avea masina nu ar spala-o la automate ca cica astea sint de intretinere . Intretinere, intretinere, dar nu la 300.000 ! Concluzia : pina nu pui buretele sau cirpa pe masina nu faci nimic. Partea proasta e ca la unele spalatorii manuale cirpele acelea cam au particule de nisip prin ele si se zgirie masina usor uneori... Link to comment
zack Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 ganiat...si io mi-am spalat masina(la sapaltorie manuala) si a mai ramas gainat. l-am sters eu... Link to comment
marescosmin Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) ganiat...si io mi-am spalat masina(la sapaltorie manuala) si a mai ramas gainat. l-am sters eu... Inseamna ca lucratorul spalatoriei care s-a ocupat de masina ta,a cam dat "buleala"! Edited November 10, 2005 by marescosmin Link to comment
Recommended Posts