mike.omega Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 (edited) Cumparat in 1998 de Sfintii C-tin si Elena de noua, si in prezent are 60500km cu toate reviziile la zi. Fisa tehnica(imprumutata de la AAdorjan): Autoturism, 2 volume, break, 4+1 usi. Masa proprie: 655 kg, maxima autorizata 1040 Masa autorizata pe axe: 600 fata, 550 spate. Numar de locuri: total 5, in fata 2, in spate 3. Dimensiunile de gabarit: L 3340, l 1400, h 1395. Motor: Daewoo F8C, cilindree 796, putere maxima 35 kw, sursa de energie: benzina. Numar axe: 2, tractiune fata. Anvelope: 155/70R12 fata si spate(originale). Viteza maxima constructiva: 143 kmph. Maxim atins: 130kmph Capacitatea rezervorului: 30 litri(35 cu tot cu prea-plin). PS: masina e intreaga Edited November 8, 2005 by FLEX Link to comment
mr_ Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 De ce maxim atins 130? N-ai mai vrut tu, sau n-a mai vrut ea? Link to comment
cataboss Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Se pare ca motorasul tau nu a vazut nici macar carpa in viata lui. Poate din greseala cand verifici uleiul mai stergi cu maneca cativa centimetri din praful ala ) Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 Huh?! Ce?! Praful sta foarte bine acolo unde sta MR: tremura bordu cam grav si eram si pe ploaie si cu toata autostrada lu soarele... e tico! Link to comment
mr_ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Si io am constatat ca praf+ulei=cel mai tare produs anticoroziune Nu tremura de la caucioace neechilibrate? Sau chiar ovale? CA am patit-o si eu cu seatul... cu niste cauciucuri ieftine, dupa o frana puternica trepida ca naiba, imi era frica ca a cedat ceva... degeaba le echilibram, ca tot vibra. Mi-a aratat unul cu masina suspendata ca au forma de ou... dupa ce le-am schimbat totul a fost ok. Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 Nu e vorba de cauciucuri neechilibrate ca pana la viteza aia se simt trepidatii in bord! nu in volan! Si urmeaza sa le schimb probabil la prima zapada la care mama o sa se infiga in prima masina din fata ca n-are aderenta Link to comment
mr_ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Cand vibreaza cel mai tare, scoate-o din viteza si las-o sa curga... Daca vibratiile se calmeaza, e poate de la motor si merita sa vezi daca tampoanele sunt ok. Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 Tot nu m-ai inteles ) Masina la viteze normale(pana in 100) n-are nimic. La peste 120 se vad limitele caroseriei si a celorlalte subansamble Link to comment
laurentziu83 Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Si urmeaza sa le schimb probabil la prima zapada la care mama o sa se infiga in prima masina din fata ca n-are aderenta Noroc ca pe la voi la mare nu prea este zapada. Se pare ca si la voi e moda cu masinile albastre. s-o stapaniti sanatosi. Link to comment
sebian Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Nu e zapada dar e poley la greu Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 Eh nu! Cand vine zapada si la noi ne invidiaza multi, poate va bucur cu ceva poze la iarna Link to comment
mike.omega Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 (edited) Ieri am spalat masina dar erau noi pe cer asa ca am amanat pentru astazi sedinta foto cu ticozaurul albastru, luati de vedeti part II Edited December 31, 2005 by mike.omega Link to comment
ToPser Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Da motoru , da motoruuuuu ? Link to comment
adostar Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 de ce ascunzi nr. in poze? ti-e frica sa nu-ti fure careva nr. ? sau masina ? Link to comment
mike.omega Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 @Topser: e si motoru sau daca ti se face dor dute si ridica si tu capota la masina ) @Adostar: in ciuda faptului ca am casco, cenzurez numarul din motive de siguranta. Nu deschidem aici discutii despre asa ceva, insa am eu motivele mele Link to comment
dreamlike Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Se pare ca si la voi e moda cu masinile albastre. s-o stapaniti sanatosi. A ta e tare colorata! La constanta, zapada ca zapada dar vantul e forma de relief. Link to comment
th3_grimreaper Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 @mike, a mea de ce merge cu 150 fara sa tremure nimic? si...e din '98, 190 mii km, forja la greu...vezi de unde e problema, ca nu e una generala cu tico Link to comment
mike.omega Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 (edited) Sunt sanse sa am probleme la ceva amortizoare(desi alea de pe fata au 2 ani si se comporta ok) sau la suportii de la motor/cutie. Oricum mie imi ajunge si 120 ca viteza de croaziera >- PS: pe tine te mai propulseaza si muzica! Edited January 3, 2006 by mike.omega Link to comment
laurentziu83 Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 (edited) de ce ascunzi nr. in poze? ti-e frica sa nu-ti fure careva nr. ? sau masina ? Lasa ca il stim noi si e destul. Vezi ca trebuie sa cenzurezi autocolantul ca eu asa am recunoscut tico-ul albastru. Edited January 4, 2006 by laurentziu83 Link to comment
mike.omega Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Va era dor de ea... si mie o sa-mi fie Povestea e pe topicul cu intalnirea de sapt asta din CT Link to comment
Pedala Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Imi pare rau de orice Ticalos ranit!!! Link to comment
AAdorjan Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Am patit si eu ceva asemanator. Cobor dimineata si aripa dreapta indoita nu chiar asa de tare dar sa vedea de la distanta. Fara urme de vopsea mai degraba niste derbedei pusi pe gluma... Daca ii prindeam ii puteam... ahhh... bine ca exista Casco... Si chiar seara inainte spalasem masina! Sorry pentru incident sper sa rezolvi cat mai estetic problema! Link to comment
mike.omega Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 Azi merge in service si pe langa reparatii o sa mai schimb si ceva amortizoare, esapament si sa-mi rezolve cumva cu autoaprinderea Link to comment
mike.omega Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 (edited) A venit masina din service! Parti bune: aripa schimbata si vopsita foarte bine, nu mai face auto-aprindere, se incalzeste mai repede si parca merge ceva mai bine Parti mai putin bune: daca stau sa ascult motorul la relanti, variaza turatia nu mult dar observabil Tot mi-a mai ramas un troncanit undeva la roata din spate stanga desi am schimbat amortizoarele pe spate! PS: mi-au spalat motoru s-a dus stratu de praf protector de 2 mm Edited February 4, 2006 by mike.omega Link to comment
remix Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Felicitari ! Iti impartasim bucuria. Link to comment
Recommended Posts