AAdorjan Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Ar trebui "tras" un polish cand se face mai cald ca sa se uniformizeze stralucirea culorii. Felicitari, a iesit bine! Link to comment
mike.omega Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 Intai trebuie sa o spal la modul general pt a vedea daca e vreo diferenta sau nu, si oricum o asteapta ceva stat in soare pana prin vara cand o sa aibe garaj Link to comment
th3_grimreaper Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 vezi ca troncanitul ala pe spate s-ar putea sa fie de la rulmenti, am patit si eu pe fata Link to comment
mike.omega Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Culmea e ca cei de la service au zis ca e ok la capitolu rulmenti Daca ma uit eu, cumi imi dau seama? Link to comment
valiman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Tot mi-a mai ramas un troncanit undeva la roata din spate stanga desi am schimbat amortizoarele pe spate! Verifică bucşile tendonului. Şi ele troncăne. Link to comment
mike.omega Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 Azi mi-am schimbat cele 4 pneuri batrane si uzate cu unele noi, marca Uniroyal, 155/70 R12 + punerea pe masina + echilibrarea pe banc m-a costat 4.2 mil.(ROL). Dupa roti m-am oprit la un magazin de piese si am luat si o oglinda pentru usa din dreapta, e a 3-a, sper sa tina mai mult decat a 2-a Pareri despre noile cauciucuri: amortizeaza mai bine gropile si liniile de tramvai, sta ceva mai bine pe sosea dar mai multe dupa cateva sute de km, am inteles ca au un strat mai "lucios" si trebuiesc rulate cu atentie min 150 km Nu am testat vietza maxima sau capacitati de franare, pentru ca vreau sa schimb lichidul de frana pe viitor si poate si placutele PS: lichidul de frana trebuie sa fie DOT3, nu? Link to comment
adostar Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Uniroyal pe ploaie sunt varza, gaseai la autodaewoo hankoace sau lassa, mai nou si kumho. De ce vrei sa schimbi lichidul de frana ? Link to comment
mike.omega Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 (edited) Simt ca n-am putere de franare M-am descurcat cu montana(si ma descurc) pe dacie, pe ploaie, deci nu cred ca o sa fie prea rau! PS: stiu ca e oferta si la autodaewoo, dar trebuiau cam 2 mil in plus, bani pe care nu i-am avut pentru anvelope PS2: Am uitat! Desi tico are o directie usoara, cu pneuri noi e si mai si! Edited August 10, 2006 by mike.omega Link to comment
alx Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Da, mike, atentie pe ploaie. Dupa cum vezi si tu din profilul lor, Uniroyal sucks pe ploaie. Din acest motiv eu am ales Sava. Nu e grav dar sa nu te crezi Schumi! Link to comment
ToPser Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Mike cand vrei sa mai faci cumparturi mai intreaba si pe astia mai batrani !!! Caucicirile pe care le-ai pus pe masina sunt de calitate indoielnica ,eu am avut pe fata si daca omo aduc aminte bine ti-am zis sa nu iei asa ceva ,cel putin la mine au imbatranit prematur dupa un an si putin ;pline de crapaturi de parca erau taiate cu lama si intarite de parca erau coapte in cuptor sau aveau 5 ani lasate in soare ,foarte proaste ! Link to comment
mike.omega Posted August 12, 2006 Author Share Posted August 12, 2006 Topser, am vazut acelasi tip de pneuri pe un Tico, cunostinta, care merge cu masina aprox 100km pe zi si crede-ma ca n-au nici pe naiba! Nu s-au crapat, nu s-au deteriorat deloc! PS: s-a inventat garantia Link to comment
remix Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Uniroyale am si eu si intr-adevar aderenta pe ploaie este scazuta dar calitativ nu am ce sa le reprosez. Rezista destul de bine abuzurilor zilnice pe strazile Bucurestiului. Intr-adevar, cand va veni vremea sa le schimb nu voi opta tot pentru Uniroyal dar asta mai mult din dorinta de a incerca ceva nou. Felicitari pentru achizitie ! Link to comment
mike.omega Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 Aseara s-a intamplat sa fiu cu masina si a si plouat! Asa ca l-am luat pe Sebianu in dreapta pentru a egala distributia de mase si am testat putin noile cauciucuri pe ploaie. Pot spune ca merg destul de bine. Unde cu montana sau cu cele vechi as fi avut de muuult rotile blocate astea noi inca mai aveau aderenta! Nu am blocat rotile(cele de pe spate) decat la o trecere de pietoni! Nu am rupt aderenta pe umed dar nici nu m-am straduit Per total se comporta bine atat timp cat cel de la volan este constient de capacitatilor lor, ale sistemului de franare si ale masinii in general Link to comment
mike.omega Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 Tico + tramvai = masina sta in service min 1 sapt Aripa, capota, si far, toate pe stanga trebuiesc inlocuite. N-am patit nimic, nu eram eu la volan iar vatmanul nu a vrut sa mai opreasca cand a vazut buburuza mica si albastra Link to comment
mike.omega Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 (edited) Revenim: Masina a ajuns la 75000km Ce i-am facut cadou: Kit ambreiaj Valeo si sonda de benzina de la Nicu Barbu, schimb de ulei(motor + cutie) si filtre de pe aici de prin Constanta. Cum merge acum?! Super! Pedala de ambreiaj este mai moale, treptele se schimba mai precis si motorul parca are alt zvac. In viitor vreau sa ajung la un carbotest pentru o curatare/reglare de carburator, in aproape 9 ani de zile merita si ea, nu? PS: am tot incercat sa-mi dau seama de ce antena de la radio functioneaza numai in anumite zone si nu am aflat nimic. Ce presupun eu ca s-a intamplat este ruperea cablului de la antena(pe la mijloc), deoarece nici intrarea in radio nu este deteriorata. Edited February 20, 2007 by mike.omega Link to comment
ToPser Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Mike ,cam devreme mi se pare ca ai schimbat ambreiajul ,cat te-a costat afacerea asta ? Link to comment
alx Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Dar mike, de ce ai schimbat ambreiajul? La a mea, la 125k km hingherita si tot nu a picat... PS: Zii si tu cat te-a costat! Link to comment
laurentziu83 Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Cresterea preciziei schimbatorului si a pedalei de ambreiaj cred ca se datoreaza mai mult reglarii cablului dupa schimbare decat a schimbarii propriuzise. La Matiz se stie ca o strangere a cablului poate face minuni. Raman la parerea ca un disc de ambreiaj bun tine peste 150 de mii de km, la Moskvitch l-a schimbat bunica-miu la 142000 de km, si era tehnologie de-acu 40-50 de ani. Am condus si masini cu peste 200 de mii de km la care mai mergea bine discul. Link to comment
mike.omega Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 (edited) Rulmentul de presiune era stricat iar mecanicul a zis ca sunt sanse sa fie si placa. Mi-a zis sa ma pregatesc cu rulment si placa, si daca tot a dat jos motorul(ca sa dea jos cutia) am schimbat tot kitul pentru linistea tuturor. Am observat faptul ca rulmentul si placa au cedat deoarece scoteau zgomote ciudate cand cuplam cutia la rece in special, la cald numai cu ureche specializata Kit-ul de ambreiaj este 1.9 mil, manopera... parintii stiu Placa de presiune si discul mi le-au dat inapoi, sper sa nu le fi aruncat tata, daca vreti vi le arat la o viitoare intalnire Edited February 21, 2007 by mike.omega Link to comment
ToPser Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Nu inteleg ,a dat jos motorul ca sa de jos cutia ?! La ce service ai fost? Link to comment
duratorq Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Service de Oltcit cumva? Link to comment
mike.omega Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Da, a dat jos motorul pentru a putea sa-l separe de cutie, daca nu facea opertiunea asta se intampla nu stiu ce mai rau, mi-a zis tipul de service dar eu minte scurta, am uitat Link to comment
mad_voly Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 @mike.omega Spune-mi si mie te rog unde se pune lichidul de spalare parbriz pt ca a luat prietena mea un tico si habar nu am unde sa ii pun solutie . Este cumva rezervorul din poza? Link to comment
mike.omega Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 Da! Ala e! Are chiar semn cu parbriz si stergatoare pe el. Vezi ca iese mai greu capacelul si cel mai important trebuie pus la loc sa nu intre vreun gunoi. In rezervor(care e mai jos, ala e doar un gat de alimentare) intra ~4L de lichid de spalat parbrizul Link to comment
NSA Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Nu intra 4 litri de lichid. Maxim 2 litri. Link to comment
Recommended Posts