Jump to content

Matiz E ...by N F S

NFS

Recommended Posts

Daewoo Matiz E, galben Autostrada,

cumparat de nou pe 2/12/2002, fara oferta, 4990 € cash

Imbunatatiri:

Siguranta

Alarma +Inchidere + senzor usi/lumini

Anvelope Pirelli P3000

Becuri Philips Silver Vision

Confort:

Boxe JL Audio (doar pe fata) + Antena interior

Radio CD/MP3 - SONY CDX-MP30

Temporizare stergatoare + actionarea stergatoarelor odata cu stropitoarea

Lumina scrumiera, priza pt detector la plafoniera, lumina portbagaj

Cotiera

Oglinzi incalzite

Ceas

Duze stropitoare de Tico (cu cite doua orificii)

Scrumiera de Solenza

Temporizare la plafoniera

Aspect:

Grile spoiler (a.k.a. capace buclier)

Tableta portbagaj + Finitie portbagaj

Huse identice cu tapiteria

Jante aliaj Alessio SanRemo

Bandouri laterale

Motor:

Fise siliconice Tesla

Bujii NGK BPR5EY-11

In prezent are 36.000 km, cam 75% facuti extra-urban.

Toate reviziile facute ca la carte, are toate piesele originale pe ea (mai putin filtre si ce se mai schimba pe la revizii + o bascula si o aparatoare de noroi).

Supermasina, parerea mea!

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

"Eiii, si pt ca am fost cuminte 3 ani de zile si nu i-am facut probleme lu' tati, de ziua mea am primit o baterie Varta Asia Dynamic, de Mos Nicolae un set de becuri Philips Silver iar de Craciun am primit un set de amortizoare Sachs Supertouring de spate! Long live tati!"

:banana:

VARTA_ASIA_dynamic_.jpg philips_light_001.jpg IMG_5562_resize.jpgIMG_5563_resize.jpgIMG_5566_resize.jpg

• 1 month later...

Cind m-am hotarat eu sa-mi iau Matiz (prin 2002), avem in cap sa-mi iau rosu. Numai ca la un moment dat am vazut unul galben in parcare la Carefour. Mi-a placut asa tare, nu mai vazusem galbene pina atunci (doar aurii, care nu-mi plac) si era un galben un pic suav, nu ca cele galbene de acum, care sunt mai tipatoare. (codul e acelasi 52U, se pare ca au schimbat ei compozitia)

M-a dat pe spate galbenul ala si gandindu-ma ca nu e o culoare care prinde foarte tare la public, am zis ca o sa am o masinuta care n-o sa treaca neremarcata. Am sunat la dealer si am intrebat daca au galbene. Aveau una la "depozitul" central. Le-am zis sa mi-o aduca si... asta a fost!

• 2 months later...

N-am mai facut mari schimbari. Vreau doar sa ma mandresc cu suportii de numere, cu noile buzunare de Tico (thx Guru) si cum mai arata masinuta mea, nespalata de toamna trecuta!

IMG_6050_.jpg IMG_6177.jpg IMG_6049_.jpg

Nu, n-am mai pus, prind destul de bine in cartonul ala... si sunt 4 holtzsuruburi, sta fix buzunarul, nu-i pb, ca doar nu bagi sacosa cu cartofi in el.

PS. Pt cei care nu cunosc procesul tehnologic... pt montarea buzunarelor se dau fetele de usi jos iar buzunarele se prind prin interior cu autofiletante. Avand in vedere ca fata de usa e de fapt un carton nenorocit, initial ma gandeam sa pun si niste saibe... dar n-am gasit, asa ca le-am prins numai in holtzsuruburi. Dar e suficient.

nespalata de toamna trecuta!

Cum asa ? Esti sigur ? Pai arata super, eu daca nu o spal 2 saptamani si cred ca devine mai imputita decat masinuta ta, chiar si daca nu o folosesc prea intens...

Edited by Gica

Cat ai dat pe ele si daca sunt utile?

In Constanta am gasit cu 280 000 lei (mi se par destul de ieftine, in fond sunt doua plastice), dar erau negre si mi s-au parut cam inguste nu incap mai mult de 3-4 cd-uri in ele, ma insel? As vrea si eu sa-mi pun pentru ca la spatii de depozitare, modelul asta de matiz, e deficitar.

P.S. Suporti de numere am si eu! :banana: Sa le purtam bucurosi!

mi s-au parut cam inguste nu incap mai mult de 3-4 cd-uri in ele, ma insel? As vrea si eu sa-mi pun pentru ca la spatii de depozitare, modelul asta de matiz, e deficitar.

Sunt mai incapatoare decat par, eu am pus in unul din ele o borseta cu 10 CD, o lanterna, o harta pliabila tip carnetel, un pachet cu servetele, un buret siliconic, un pix, o surubelnita, si mai este loc pentru un pachet de tigari