NFS Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Daewoo Matiz E, galben Autostrada, cumparat de nou pe 2/12/2002, fara oferta, 4990 € cash Imbunatatiri: Siguranta Alarma +Inchidere + senzor usi/lumini Anvelope Pirelli P3000 Becuri Philips Silver Vision Confort: Boxe JL Audio (doar pe fata) + Antena interior Radio CD/MP3 - SONY CDX-MP30 Temporizare stergatoare + actionarea stergatoarelor odata cu stropitoarea Lumina scrumiera, priza pt detector la plafoniera, lumina portbagaj Cotiera Oglinzi incalzite Ceas Duze stropitoare de Tico (cu cite doua orificii) Scrumiera de Solenza Temporizare la plafoniera Aspect: Grile spoiler (a.k.a. capace buclier) Tableta portbagaj + Finitie portbagaj Huse identice cu tapiteria Jante aliaj Alessio SanRemo Bandouri laterale Motor: Fise siliconice Tesla Bujii NGK BPR5EY-11 In prezent are 36.000 km, cam 75% facuti extra-urban. Toate reviziile facute ca la carte, are toate piesele originale pe ea (mai putin filtre si ce se mai schimba pe la revizii + o bascula si o aparatoare de noroi). Supermasina, parerea mea! Link to comment
NFS Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 De la stinga la dreapta si de sus in jos... intr-o ordine cit de cit cronologica: Link to comment
NFS Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 "Eiii, si pt ca am fost cuminte 3 ani de zile si nu i-am facut probleme lu' tati, de ziua mea am primit o baterie Varta Asia Dynamic, de Mos Nicolae un set de becuri Philips Silver iar de Craciun am primit un set de amortizoare Sachs Supertouring de spate! Long live tati!" Link to comment
hitman Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) Tata lu' Matizuuuu' ) : sint pe gaz amortizoarele si la ce pret le-ai gasit? Edited December 22, 2005 by hitman Link to comment
laurentziu83 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Da de ce i-ai luat baterie noua? Link to comment
dreamlike Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Imprumuta-mi-l si mie pe tati NFS. Link to comment
g0rge0s23 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 ai facut taxi cumva cu masina? Link to comment
Mircea Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 WHO? NFS? neah...never ever... Link to comment
NFS Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 ai facut taxi cumva cu masina? De unde pina unde? Dupa ce te iei? Link to comment
remix Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Dupa culoarea Highway yellow. Deh, induce lumea in eroare. Link to comment
NFS Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Cind m-am hotarat eu sa-mi iau Matiz (prin 2002), avem in cap sa-mi iau rosu. Numai ca la un moment dat am vazut unul galben in parcare la Carefour. Mi-a placut asa tare, nu mai vazusem galbene pina atunci (doar aurii, care nu-mi plac) si era un galben un pic suav, nu ca cele galbene de acum, care sunt mai tipatoare. (codul e acelasi 52U, se pare ca au schimbat ei compozitia) M-a dat pe spate galbenul ala si gandindu-ma ca nu e o culoare care prinde foarte tare la public, am zis ca o sa am o masinuta care n-o sa treaca neremarcata. Am sunat la dealer si am intrebat daca au galbene. Aveau una la "depozitul" central. Le-am zis sa mi-o aduca si... asta a fost! Link to comment
g0rge0s23 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 eu credeam ca numai taximetristii ai matizuri galbene (sau cei care vros sa faca taxi) >- Link to comment
NFS Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Mda... stiu cum e... si eu am plins dupa Mos Craciun! ) Link to comment
laurentziu83 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Cind m-am hotarat eu sa-mi iau Matiz (prin 2002), avem in cap sa-mi iau rosu. La vremea aia exista rosu? Ca eu nu-mi amintesc... Link to comment
NFS Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 N-am mai facut mari schimbari. Vreau doar sa ma mandresc cu suportii de numere, cu noile buzunare de Tico (thx Guru) si cum mai arata masinuta mea, nespalata de toamna trecuta! Link to comment
NFS Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 Nu, n-am mai pus, prind destul de bine in cartonul ala... si sunt 4 holtzsuruburi, sta fix buzunarul, nu-i pb, ca doar nu bagi sacosa cu cartofi in el. PS. Pt cei care nu cunosc procesul tehnologic... pt montarea buzunarelor se dau fetele de usi jos iar buzunarele se prind prin interior cu autofiletante. Avand in vedere ca fata de usa e de fapt un carton nenorocit, initial ma gandeam sa pun si niste saibe... dar n-am gasit, asa ca le-am prins numai in holtzsuruburi. Dar e suficient. Link to comment
Gica Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 (edited) nespalata de toamna trecuta! Cum asa ? Esti sigur ? Pai arata super, eu daca nu o spal 2 saptamani si cred ca devine mai imputita decat masinuta ta, chiar si daca nu o folosesc prea intens... Edited April 30, 2006 by Gica Link to comment
NFS Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 ) Nici nu stii ce ma bucur cind ploua! Link to comment
dreamlike Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Cat ai dat pe ele si daca sunt utile? In Constanta am gasit cu 280 000 lei (mi se par destul de ieftine, in fond sunt doua plastice), dar erau negre si mi s-au parut cam inguste nu incap mai mult de 3-4 cd-uri in ele, ma insel? As vrea si eu sa-mi pun pentru ca la spatii de depozitare, modelul asta de matiz, e deficitar. P.S. Suporti de numere am si eu! Sa le purtam bucurosi! Link to comment
NFS Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 100 mii bucata! Utile? Deocamdata am indesat in ele o cirpa si niste servetele. Cd-urile mi le tin la parasolar, intr-un suport special. Link to comment
john Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Cd-urile mi le tin la parasolar, intr-un suport special. Vrem poze Link to comment
guru Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 mi s-au parut cam inguste nu incap mai mult de 3-4 cd-uri in ele, ma insel? As vrea si eu sa-mi pun pentru ca la spatii de depozitare, modelul asta de matiz, e deficitar. Sunt mai incapatoare decat par, eu am pus in unul din ele o borseta cu 10 CD, o lanterna, o harta pliabila tip carnetel, un pachet cu servetele, un buret siliconic, un pix, o surubelnita, si mai este loc pentru un pachet de tigari Link to comment
luck33ro Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 (edited) Matizelu lu NFS sigur sare in ochi, are culoare coool si e rara ! vreau si eu buzunare ("> Edited May 1, 2006 by lucian14 Link to comment
Recommended Posts