ToPser Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Masina mea cred ca o stiti cu totii : Daewoo Tico SL , an de fabricatie 2000 (dec 99) Masina in prezent are 83.000 km si sunt f multumit de ea ! Imbunatatiri aduse : 1.Eleron cu stop pe frana 2.Prelungire bara fata 3.Pleoape 4.Praguri 5.Volan invelit in piele 6.Maneta schimbator 7.Huse Michael Schumacher 8.Semnale transparente 9.Paravanturi 10.Inchidere Centralizata si Alarma 11.Jenti 13" Borbet + Gume Vredenstein Quatrac 2 12.Mp3 player Daewoo + Boxe Daewoo 13.Toba sport 14.Covorase de iarna cu margine 15.Fise siliconice 16.Priza de aer capota + urmeaza filtru + multe alte maruntisuri ... 1 Link to comment
dreaQ Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Ma tin de mult sa-ti spun...Verry NICE! Link to comment
woulfy Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Nice one! Ce e de apreciat e ca masina arata bine, cu gust si nici nu cred ca ai bagat multi bani in ea ca sa o faci sa arate asa. Gresesc? Link to comment
ToPser Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 In viziunea mea am bagat destul de multi bani in masina .. Problema este ca nu am destui la cate vreau eu sa-i mai fac . rabdarica ...putin cate putin ... oricum o sa aveti surprize pe viitor Link to comment
VIPER Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Exact asta vorbeam cu proprietarul. Culoarea m-a lasat speechless... Link to comment
ToPser Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 E culoarea obisnuita nu stiu ce va place atata . intr-adevar cu polish culoarea capata o stralucire aparte. Link to comment
dreaQ Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Pai poti pune si ceva poze de interior, nu? Link to comment
ToPser Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 (edited) Da, sigur numai ca nu am asa reusite de interior... O sa fac ceva poze mai recente si le pun . ps. masina mai are si modificari practice cum ar fi marirea spatiului in portbagaj , deschidere din buton la portbagaj , etc 1.Deschidere portbagaj : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1855 2.Upgrade Spatiu Portbagaj: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=4114 Edited November 8, 2005 by ToPser Link to comment
ToPser Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 O poza care mie imi place muult Link to comment
Caucazianu' Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Super masinuta. Da-i inainte tot asa ca ai inceput bine. Link to comment
ToPser Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 masinutza mea a primit niste cadouri , pe partea de sunet si motor... abia astept sa se mai incalzeasca sa le pot monta... "> Link to comment
BAD_MF Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 O alegere buna la boxe Am si eu exact la fel si sunt foarte multumit. JBL rulZ! Link to comment
ToPser Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Da, m-am documentat un pic pe net inainte sa le iau si erau numai pareri pro ...asa ca le-am luat ...urmeaza sa le pun pe amplifu care se vede sa vad cum suna Link to comment
Amadeus Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Spune-mi te rog cum ai reusit sa imbraci in piele volanul. De mult ma chinui sa aflu cum se poate face asta. Link to comment
ToPser Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Demontat volanul si dus la meserias (croitor specializat in lucrul cu piele )! >- Link to comment
valiman Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 masinutza mea a primit niste cadouri , pe partea de sunet si motor... De unde ai cumpărat boxele şi la ce preţ? Mulţumesc. Link to comment
ToPser Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 Boxele le-am luat de la un baiat de pe forumul 4tuning .cu tot cu curierat rapid vro` 2 mil ! Link to comment
Andignis Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Adica de la mine. Sa-ti traiasca colegu! Link to comment
th3_grimreaper Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 hai cu SSM-u !!! s-auzim statia+boxele Link to comment
ToPser Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 deocamdata e cam frig ptr boxe si statie dar azi am montat turometrul + voltmetru ! Mentionez ca iluminarea turometrului este cam slabutza...urmeaza sa mai lucrez la ea dar cand am vrut sa pun leduri s-a intunecat si nu am mai avut timp... turometrul cu voltmetrul sunt produse de Lampa Italia . Pilot Sport Project . doar suportul este de la Auto-Gauge... astept pareri ! Link to comment
laurentziu83 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Nu-mi place gradarea la voltmetru, cea mai mare parte a gradatiilor e folosita cel mai putin, adica zona de la 10 la 14 volti. Asa chiar la relanti e aproape in zona rosie. Trebuiau sa se gandeasca mai mult. Link to comment
ToPser Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 relantiul la mine e la 900 rpm ...poza e facuta cand ma jucam eu cu pedala Link to comment
laurentziu83 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Mi-am dat seama, dar 14 volti e cam prea repede pentru zona rosie. Link to comment
Recommended Posts