alexandru_diaconescu Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Lampile de pe spate sint super .Si culoarea. si nu numai. Arata bine si reconforteaza. Bafta multa si benzina. Unde ai gasit sticle albe pentru semnalizatoarele fata. Link to comment
ToPser Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Azi am mai adaugat un accesoriu la ticozaur , daca se poate spune asa , si anume o bara de rigidizare sau "strut bar" . mai pun cateva poze cu etapele de fabricatie ! . tineti aproape , urmeaza urmatorul episod ! Link to comment
Mircea Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Cool, imi place cum a iesit. Eu as fi vopsit-o negru, dar arata bine si silver. Imi place ca ai finisat-o frumos. Si ca ti-a iesit ocolisul pe langa pompa de frana. Link to comment
ToPser Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 initial am vrut s-o fac rosie ,dar am constatat ca nu mai era spray , asa ca pana cumpar alt spray rosu ma multumesc cu spray silver... ps. scuzati jegu de la motor Link to comment
Pedala Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Pai bine bine ai facut-o... dar zii daca se simte vreo imbunatatire. Se simte fata mai inchegata pe curbe, etc. Link to comment
mike.omega Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Cam subtire! )"> Vreau si eu o tura, poate observ vreo diferenta Link to comment
ticodriver Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Super tare. Se simte vreo imbunatatire? Link to comment
adostar Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 interesant! dar unde ai ascuns filtrul sport ? Link to comment
Leutzu Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 am zis asta si pe site-ul ala cu 4 tun... Sincer nu stiu daca tu obtii vre-un efect prin bara asta pusa de tine...ele au rolul de a tine amortizoarele...prin prinderea asta tu nu tii decat oala amortizorului (daca o sustii si pe aia ca vad ca este prinsa in suruburile de sustinere a oalei)...trebuia prinsa de suruburile amortizorului... Link to comment
Mircea Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Te contrazic @leutz! Efectul este de rigidizare a caroseriei, respectiv de a impiedica contraaripile sa se stranga una spre cealalta. Efectul era foarte puternic la Opel Record si la Alfa Romeo, unde se producea fenomenul tare de tot, incat se strambau aripile fata. Link to comment
ToPser Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 Pai chestia asta nu este inventia mea , am facu-o cu manutele mele pt. ca nu am gasit de gata ,Tico nu afost comercializat in vest iar producatorii de accesorii de tuning nu sunt interesati sa produca asemenea chestii pentru el!!! Cine se indoieste de utilitatea acesteia nu pot sa-i schimb parerea ,dar daca va uitati mai atent veti vedea ca Matizul are din fabricatie asa ceva . Oricum pana sa-l fac am studiat putin netul si revistele de tuning . Deci ; astazi am observat ca la trecerea peste calea ferata (in fiecare zi catre serviciu trec de doua ori ) zguduie mai tare ,ce a ce ma face sa cred ca este mai rigida pe fata ! asta e poza dupa care m-am inspirat : Link to comment
Satori Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Topser, ai facut bara cu manutzele tale? Vreau si eu Numai ca la mine este model tare complicat... Link to comment
bebestrumf Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Salut Topser, Am vazut ca ai gume pe 13...nu ai avut nici o problema la mers (cauciucuri mai mari)? Link to comment
ToPser Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 @Satori - Da , bara este facuta cu manutele mele , doar teava nu am facut-o eu ) Daca vrei si tu vii cu masina aici , luam masuri , sau mi le dai tu , si se poate rezolva , dar o sa dureze . @bebestrumf - Da am jenti pe 13 , iar dimensiunea gumelor este de 155/70 R13 cu talonul de 75 , adica cum se pun pe dacie . pe fata ating f putin la bracare maxima , dar nu brachez la maxim , pe spate cand aveam incarcatura si vreo 2 pers freca de buza aripii , dar am inaltat-o cu 2 cm si acum nu mai freaca, vroiam sa decupez un pic buza dar nu . "> masina este mai stabila , cu roatele de 13 , si nu ma mai zdruncina asa tare la gropi.. Link to comment
adostar Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 @Topser - de unde ai luat prelungire spoiler ? Link to comment
adostar Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 @ToPser - vezi sa mergi la RAR sa-ti treaca in talon noua dimensiune a pneurilor. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=47791&hl= Link to comment
ToPser Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 @adostar - ms de link , m-a mai oprit politia dar se tot uitau , nu a comentat nimeni nimic... stay tuned for the next episodes Link to comment
adostar Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Filtrul sport l-ai montat ? Se simte vreo diferenta? Link to comment
ToPser Posted June 19, 2006 Author Share Posted June 19, 2006 nu l-am montat inca ptr ca nu am timp , de indata ce-l montez iti spun si o sa pun si aici poze Link to comment
alexandru_diaconescu Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 ToPser unde ai gasit prelungire pentru spoilere? Link to comment
ToPser Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 de la Vialy , iti dau id-ul lui , vialy_tico Link to comment
alexandru_diaconescu Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Multumesc foarte mult . Link to comment
ToPser Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Ultimele modificari : semnalizari transparente , turometru mutat pe stalp , ceas presiunea uleiului ,pedale sport , terminatie din inox la toba si protectiile alea la praguri Link to comment
guru Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Simpatica masinuta! Ai schimbat husele de pe scaune, sau ma insel? Daca da, nu le donezi pe cele vechi? Link to comment
Recommended Posts