Jump to content

Daewoo Tico

ToPser

Recommended Posts

• 1 month later...

Neonul de la pedalier si cel de sub torpedo, nu ar sta mai bine ascunse? Eu la Matiz, am doar la pedalier, si este mascat sub bord, si astfel da doar o lumina discreta, peste pedale.

Eu nu prea vad utilitatea (practica sau stilistica) a neoanelor respective.

Volanul imi place, mai ales asortarea lui la culoarea masinii.

Boxele nu stiu eu sa comentez la ele, las un maniac al sunetului sa se pronunte. Imi place placa si cum e imbracata.

Filtrul este de efect si sta bine. Felicitari pentru adaptare.

Spor la joaca in continuare !

Şi cu aerul cald care vine de la galeria de evacuare când temperatura aerului scade sub 15 grade, ce faci ? Laşi motorul să se chinuie şi să-ti consume mai multă benzină pe timpul iernii ?, nemaivorbind de o uzură mai mare a lui, dacă nu lucrează la regim termic. Părerea mea e că nu au făcut coreenii aia geaba chestia aia cu aerul cald in admisie. In rest, numai de bine, îmî place, chiar îţi iubesti masina, oare să merite aşa investiţie ?

Da daca iti place orice efort financiar si de timp liber nu este niciodata suficient ! Din 77 pana acum este prima masina care nu m-a tradat nici o data si s-a comportat impecabil in orice situatie.

TICO bate la capitolul fiabilitate nume mari din bransa, asta ti-o pot confirma si alti posesori! :) >-

In ce a ce priveste dispozitivul de aer cald poate fi montat la loc la orice ora si pana la iarna mai este,atunci sa ma intrebati cum se comporta (oricum sunt multe masini care nu au asa ceva).Oricum aerul care intra in carburator nu influenteaza gradul de incalzire al motorului(sau prea putin ) scopul acelui dispozitiv este de ase evita fenomenul de givrare specific motoarelor cu carburator! Teoria spune ca aerul rece este mai bun fiind mai dens,chiar s-au creat schimbatoare de caldura in acest scop ,dar nu este locul aici de discutii pe acesta tema ,aici ne prezentam masinile cu bune si cu rele. Daca puterea financiara s-ar putea ridica la nivelul pasiunii atunci cred ca ar iesi lucruri minunate si in nici un caz nu as schimba masina ,poate ca mi-as lua un SUV pt iesiri cu familia sau la peste!(mai am un Logan)

PS. nu vii la intalniri sa o vezi pe viu ?!

Cum e cu givrarea specifica motoarelor pe carburator?

Jivraj (asa e bine ?) fenomen care apare atunci cand se evapora un lichid (adica cu absortie de caldura ),de obicei se infunda jiclere cu dopuri de ghiata !

P.S. Cataline chiar tu nu stiai chestia asta ,sau ma pui la incercare ? :scarpin:

(Topser) Imi place masinuta ta, dar mai ales pasiunea ta, cred ca ai o mare satisfactie cand vezi ce iese din mainile tale. Spune-mi cu schimbatorul de viteze cum ai procedat vreau si eu macar sa-l scurtez pe cel existent si sa-i schimb maciulia. apropos nici n-am reusit sai scot maciulia existenta, cum se face???

• 2 weeks later...