Jump to content

Daewoo Tico

ToPser

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Salut bro ...hai ca m-ai facut sa intru si pe forumul vostru :D ma bucur ca iti place desenul ..stay tuned ca urmeaza si spatele :D ..salut !

Edited by Satori

salut topser

felicitari pentru masina, am urmarit "cronologic" :P ce ai facut la ea, arata din ce in ce mai bine :thumbl:

imi spui si mie te rog cum pot schimba aspectul ceasurilor din bord? de unde ti-ai luat astea?

multumesc mult!

Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie!

post-4568-1159430666_thumb.jpg

Edited by Mircea

Multumesc mult ToPser.

N-am descoperit de mult forum-ul si de cand l-am gasit l-am citit in disperare. Am avut impresia ca m-am uitat peste tot si n-am gasit ceasurile respective, dar vad c-am gresit...

• 2 weeks later...

Felicitari omule super frumoasa a iesit masinuta, imi place ca ai pasiune asta de a face singur tot ..BRAVO te respect pt asta.. sa ai grija de ea si sa te duca cat mai mult :) >-

Salut

In primul rad vreau sa te felicit pentru ce ai reusit cu masinuta ta. A iesit super .

In al doilea rand vreau sa te intreb de unde ai luat stopurile clare? Sau sunt homemade?

Daca le-ai cumparat de undeva ai idee daca gasesc si pentru al meu cielo?

Numai bine! Keep up the good work

Merci

Farurile si semnalizatoarele le comand - sunt bestiale, dar cu stopurile tot nu am facut nimic - nu imi plac( nu e mare diferenta fata de cele pe care le am din fabrica

Nu stii pe cineva care sa modifice stopurile de asa natura sa ajunga clare :D ?

Merci inca o data