Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 2 years later...

Invii si eu topicul asta, se pare ca de cand am trecut la Ford cu gume de 16 sunt client fidel la Autosoft.

In ultimul an am indreptat 3 jante de aliaj, 4 de tabla si trebuie sa mai indrept 4 de tabla(a doua oara - setul de iarna). Asta s-a intamplat intr-un an de zile, adica la 40.000km(fac pe an cam 50.000 km dar aprox 10.000 i-am facut cu Espero si la ala nu exista probleme de genul asta).

Ca sa va faceti o idee de ce inteleg prin janta stramba atasez o poza.

Ideea e ca vulcanizarea de la piata Muncii nu mai exista si la Autosoft e criminal de scump - 80 ron la aliaj si 60 la tabla(din care cam 20 ron e montare/demontare/echilibrare). Ma cam dispera preturile astea, nu exista pe undeva mai ieftin, macar pt astea de tabla?

Si eu care vroiam sa trec la 18" :(

post-775-1245711876_thumb.jpg

Edited by Esperatul

Daca tot te invirti prin zona Muncii-Dristor, merita sa dai o fuga pina pe linia lui 102, intre Real si semaforul unde se intilneste cu tramvaiul (Fizicienilor-Rebreanu). Sint cel putin 4 vulcanizari pe traseul asta. Prima pe care o intilnesti (imediat dupa un restaurant-bomba) e cam scumputa. Un flacau ceva mai ieftin dar foarte bun il gasesti la vulcanizarea unde au la vinzare si GPL. Cea mai spalata vulcanizare o gasesti pe Bd. Fizicienilor, pe sensul de urcare, imediat dupa statia de autobuz. Se coboara o panta zdravana pentru a intra in curte. La astia poti sa iti faci inclusiv geometria, au un stand f. bun :D .

LE: La aia de pe Fizicienilor o sa ajung si eu cit de curind. M-am trezit cu un surub intr-o roata si pierde cam 1 bar la fiecare 2 zile :( .

Edited by Salex

@ Esperatul (se poate sterge daca este considerat reclama) : Am fost sa imi repar roata la vulcanizarea de pe Fizicienilor si m-am uitat la lista de preturi pentru indreptat jante (aliaj, ce-i drept). Deci, pentru 15" = 50 lei, pentru 16" = 55 lei, pentru 17" si 18" = 60 lei

• 9 months later...