Jump to content

Manuale service Daewoo toata gama (aproape)

BLiTZ

Recommended Posts

Ofer colectia mea de manuale de service Daewoo cui poate pune la dispozitie un cont ftp pentru a le putea descarca tot poporul. Manualele au 356 MB in total. Orice spatiu e binevenit. Berea o dau userii forumului :) .

Tipuri acoperite: Espero, Cielo, Matiz, Matiz II, Tico , Damas, Leganza, Nubira, Nubira II, Korando, Musso. Majoritatea sunt in limba romana, cu mici exceptii. Fiecare manual are in medie cam 1200 pagini.

• Like 1

Eu am manual de reparatii 700 mb.pdf pt. cielo,nexia,espero,tico,matiz,damas,nubira,leganza(nu mai stiu sigur pe cea din urma)+diagnosticari+manuale de caroserie-Toate pe un cd(in lb.romana majoritatea).

Si eu vi-l pot da daca cei interesati gasesc o solutie cum sa faca asta.

Eu nu-mi pun banda la dispozitie ca nu e multa. E un Astral saracul. Repet , daca imi dati spatiu de ftp la dispozitie (DOAR pentru manuale) va pun tot ce am de Daewoo la dispozitie. Sa fac CD-uri si sa le trimit prin posta .. ar consuma mult prea mult timp si bani.

Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Ca se arhiveaza prea putin? 6Mb conteaza mult la un dial-up si chiar la cablu.

Si cine puii mei mai sta sa faca download (eventual prin xnet) la 30 de megi? :idea: Mergi mai bine la un net, daca au aia writer si teava buna sau intr-un camin studentesc cu internet. Gasesti 10 pe palier care poa' sa-ti faca treaba asta. Eu mi-am scos manualele de Maty intai pe contul de la fac si apoi le-am scris la un centru de copiere&stuff si mi-a luat vreo 35k lei cu CD-ul meu. Mentionez ca le-am scos cu 7mb/s la fac si la centrul de copiere din contul de la fac cu 61kb. Cand vin acasa si vad cum merge dial-up-ul (si mai ales cum se duc minutele fara rost la telefon) imi vine sa ma dau cu capu de pereti. :wallbanger:

• 4 weeks later...
Le puteti lua de la mine cu de ce sau oDC, oricand... Si am si de SLZ, si de SRN, etc...

VIPER, ne dai si noua nick-ul si hubul pe care te gasim, daca le ai in share?

Stiu ca e neregulamentar sa raspund dupa un mesaj tot al meu, dar altfel nu atrag atentia asupra acestui mesaj...

So, cine vrea manualele, sunt online pe hub-ul de care v-am zis pe MP. Cine mai vrea datele le poate primi pe YM sau MP.

Nu e nevoie sa-i rupem teava lui VIPER sa luam manualele... pe hub-urile zap, evolva si -=RSR=-, daca dati un search dupa Manuale Auto veti gasi destui iuzari cu ele in share...incercati...eu am gasit vreo 12-14 din mai multe orase...

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...