dan22y Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Tin pe aceasta cale sa aduc la cunostinta membrilor din Bistrita, sa o punem si noi de o intalnire, cine vrea, cine doreste, discutii, pareri, sfaturi... Membri Daewoo Club din Bistrita care ii cunosc: dan22y - matiz - subsemnatu cristi2004 - espero savimbi - cielo amagdea - matiz Daca mai sunt membri sa completeze lista. O mica intalnire s-a realizat luni 07.11.2005 ora 17.00 in parcare la Metropolis, cu fiind prezenti doar eu si cristi2004, daca sunt pareri, in legatura cu locul sau ora va rog sa spuneti. Va multumesc! Link to comment
cristi2004 Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Salutari, eu sint disponibil sa ne intilnim si alta data,daca am fi mai multi ar fi o chestie mai interesanta.Asteptam si alti membrii din Bistrita sa vina la intilniri. Cristi Link to comment
dan22y Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 Bun. Atunci, veniti cu propuneri, locul unde sa ne intalnim, si ziua, si ora la care sa aparem cu masinutele noastre. Eu propun in parcare la Metropolis, acum ziua poate sa fie marti de la ora 17. Astept pareri si sugestii. Link to comment
Pico Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Buna, de 1 an de zile intru pe forum dar nu scriu nimic, numa citesc dar acuma am pus piciorul in prag si am zis ca scriu si eu.Cand punem de o intalnire in Bistrita? Link to comment
dan22y Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 Pai spune si tu o data si ne vedem oriunde, depinde de timp...sau spune-mi pe PM. Link to comment
Recommended Posts