Jump to content

Mica Problema

Recommended Posts

Am observat ca indicatorul de nivel benzina nu 'cade' la 0 cand scot cheia din contact.E normal sa indice nivelul non stop? Eu cred ca nu, dar daca asa e la matiz vreau sa sa modific putin schema sa nu mai indice cand scot cheia din contact, problema e ca nu stiu cum...nu am schema electrica a masinii...

Afon nu sunt, daca cineva ma poate ajuta cu schema dau o bere...Un val...

Ptr o tornada nu ma tine buzunarul...

Nu cred ca ai ce sa modifici, probabil din indicator lipseste un arc sau o mica greutate folosita de alte masini ca sa readuca acul la zero, aici s-a renuntat la ea, poate pentru a creste precizia indicatorului. Daca te apuci sa-l modifici, si asta numai mecanic cred, un circuit in plus nu cred ca ai cum sa-i pui, poti probabil sa-l strici, asa ca mai bine lasa-l asa.

Rezervorul e din plastic sau din alt material compozit, in nici un caz nu e metalic ca sa fie mai greu de reparat, iar daca e sa-ti fure benzina ti-o fura oricum, la dacie mi-au furat si asa (desi stia tot carterul ca taica-miu merge cu praful de pe toba in rezervor).

Cu schema am rezolvat-o, dar ceva nu e in regula. Pe schema apare ca ind. de benzina se alimenteaza din acelasi loc cu cel de temp. apa, dar cel de temp. "cade" la 0 cand opresc motorul...

post-2209-1131743743_thumb.jpg

Edited by Ashky