florinbad Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Daewoo Matiz SE RS/P poly silver (gri metalizat) Euro II cumparat de nou pe 25.03.2004 (de ziua mea de nastere) Detalii tehnice: Lungime totala (mm) - 3495 Latime totala (mm) - 1495 Inaltime totala (mm) - 1485 Ampatament (mm) - 2340 Encartament fata/spate (mm) – 1315/1280 Capacitate rezervor (l) - 35 Capacitate portbagaj (l) - 104 Capacitate portbagaj cu bancheta rabatata (l) – 512 Masa proprie (Kg) – 851/910 Incarcatura maxima (Kg) – 300/359 Cilindree 796 cc , 3 cilindri in linie 6v, motor SOHC Sistem standard injectie multipunct Convertor catalitic 3 cai - EURO II Combustibil: benzina fara plumb Putere maxima (kw / rpm) 38 / 6000 Cuplu maxim (Nm / rpm) 72 / 3500 Raport de compresie 9,3 : 1 Ambreiaj standard: disc uscat Tractiune fata Pneuri Continental, all season, 155 / 65 R13 Viteza maxima – 144 km/h (maxima atinsa 120 km/h, s-a speriat nevasta-mea!) Raza maxima de virare (m) – 4,5 Acceleratie 0-100km/h – 17 secunde Consum mixt – 6,4 l/100km In plus fata de Matiz E/AC: - spoilere vopsite în culoarea caroseriei - eleron - stergator parbriz cu 2 viteze si temporizare cu viteza reglabila - stergator luneta cu spalator - fete interioare usi - ceas digital - proiectoare de ceata - deschidere (mecanica) din interior a portbagajului - radiocasetofon AM/FM DAEWOO, afisaj digital, 2 canale, cod de securitate, 4 difuzoare fata-spate (de cacao, românesti) + antena pasiva pe pavilion - jante din otel negre 4,5jx13 (rezistente la gropile României) - capace roti originale - parbriz cu banda de culoare - oglinzi exterioare cu reglaj mecanic din interior - oglinda de curtoazie in parasolarul pasagerului - tableta spate - suport placa inmatriculare fata Imbunatatiri: Presuri cauciuc fata-spate Polonia (se “muleaza” perfect in interiorul masinii) 680.000 Bandouri laterale Polonia 950.000 Huse de Matiz 550.000 Siguranta Nu am alarma +inchidere (vorba lui Viper, daca un hot vrea s-o sparga o face cu/fara alarma) am CASCO total – furt, distrugere, cutremure, copaci, inundatii etc. In prezent are ~10.000 km, cam 95% facuti extra-urban. Toate reviziile facute ca la carte, nici o reparatie. Alintare: BOBITA sau MICUTUL PORSCHE (copyright Laurentiu83) Link to comment
steph Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 cum adica temporizare parbriz cu viteza reglabila ??? eu de ce nu am Link to comment
florinbad Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 Asa scrie aici: http://www.daewoo.ro/modele/matiz/tehnic.php Daca ei mint atunci mint si eu! Link to comment
Recommended Posts