Jump to content

Se intimpla in Romania

iuzar

Recommended Posts

Citesc de multe ori topicul de pe autoshow cu ce mai vede romanul... Fiecare scrie ce minunele a mai vazut... Ieri m-am lovit de un Aston Martin Vanquish negru... Superb... Apoi alte minunele vazute de mine: Opel Speedster Targa... Nissan Murano... Ferrari 355 F1 GTS targa... Etc...

Printr-unul din jocurile N4S, scria ca un Diablo costa cam 600.000 para.

Daca presupunem rate pe 3 ani, rezulta cam 200.000 para/an adica vreo 3 Matizuri SE/luna si n-am socotit si dobanda! :shock:

Se ofera cineva sa ne dam buburuzele sa platim si noi rata macar pe o luna? :)

Diablo e mult mai pretenţioasă de condus, adică e mult mai sportivă şi suferă pe partea de confort. Despre Gallardo am înţeles că a fost proiectat pentru a fi mai uşor de condus, ca atare şi eu cred că-n poză sunt 2 Gallardo.

Da, sunt Gallardo. Pe BBC la TopGear laudau pe Murcielago ca fiind cel mai manevrabil Lambo de pana acum, deci cred ca si Gallardo ar trebui sa mosteneasca ceva din el.

Cand m'am dus acum 2 sapt sa tractez tico , pe drumul spre urziceni m'am intalnit cu unul din ele , venea spre bucuresti .. eram cu dacia pe la 100km/h , cu geamu intredeschis .. el era pe contrasens .. nu am cum sa va explic ce souund avea cand a trecut prin dreptul meu .. si cand asociezi sunetul .. cu uzina de sub "capota" .. auuuuuuauauauau :wallbanger: :heavydrinker:

si ca sa incerc sa ma calmez ... : Unde pana mea sa umblii cu asa ceva ? .. mi'as lua asa ceva , decat daca as sta la Pitesti .. si as face naveta aici in Bucuresti .. :) .. ca sa pupe masina numa' autostrada ... dar ceva ar trebui sa fie mai mult ca sigur pe lista mea de optionale : un antiradar ultraperformant :)

Oricum , respectele mele pentru gigi soferu bolidului blond

Aici treaba e cu dus si intors... Ce ai face daca ai avea bani? Sincer, hai sa facem un sondaj (fara chestii predefinite) sa vedem cine ce masina si-ar lua daca ar avea bani, da' bani! De exemplu eu visez in continuare la 3 masini: un Dodge VIPER RT/10 din 1990 (modelul de la care mi se trage si nick-ul), un Subaru Impreza WRX STi (eventual preparat de GrupaN ca am inca un pitic sa ma dau pe la raliuri) si un Subaru Outback pentru familie...

Eu daca as avea bani mi-as lua pt.timpul saptamanii un AUDI S8(negru), pt. week-end si perioada verii(la mare ,la soare fetitele sunt...) o TOYOTA SUPRA, iar pt. iarna petrecuta la ski un MERCEDES G KLASSE(numai pt.cunoscatori).

Chiar si cu masinile astea tot as mai scrie din cand in cand pe forumul asta :lol:

... hehehe , daca ar fi bani .. eu asta mi'as cumpara : Donkervoort D8 asta este masina sufletelului meu , definitia proprie a placerii de a conduce... iar pentru familie , un 330xd m'ar coafa perfect :)

sanatate si sa ne vedem cu visele implinite .. vrrrrruuuuuuuuuummmm

si pentru cei ce nu au auzit de Donkervoort uite atasez niste "lamuriri"

schuin-voren_thumb.jpg

schuin-van-boven_thumb.jpg

driekwart-voren_thumb.jpg