Jump to content

Se intimpla in Romania

iuzar

Recommended Posts

Pai conform legii sunt bune. :mrgreen: Legea nu spune ca trebuie sa fie inscriptionate MS de catre producatorul anvelopei.Asa ca mai ieftin e sa scriem cu vopsea sau o carioca pe ele sa dea faliment ala cu vulcanizabilul. :banana:

• 4 weeks later...
  • 6 years later...

Da, se intimpla, si doar in romanica din cite am observat.

Cum se face ca o benzinarie, o ghireta roviniete (si altele) sa nu "poata" elibera o factura pe numele unei firme externe pe motiv ca nu detii nu-s ce cod de firma (valabila pe romanica) si iti este inminat doat un bon fiscal ? Eu unu nu pricep neam treaba asta.

Poeate e cineva ce sa ma lumineze si pe mine de cum stau lucrurile ...

La roviniete stam bine se pare, si asta in online. La ghireta treaba-i cam anapoda. il au pe "nu" in brate. "nu pot d-le sa va dau factura, nu pot, va rog sa intelegeti ca nu pot ! da-ti-mi numaru' (nu-s care) si nici o problema, se rezolva. Mda. Ce treaba io avea eu (ori oricare altul turist p-acolo) cu vreun soi de coduri ... nu stiu. Treaba-i foarte simpla, notezi : nume firma, asresa, nr placute (sau chiar fara) ai dres-o cu o stampila si la revedere. Nu permite sistemul asa ceva ori lenea-i (sa n-o numesc reavointa ori incompetenta) cucoana mare ?

S-apoi bonul fiscal (de la benzinarie) trebuie sa-l calc probabil ca sa-l indrept la ce mototolit e. Is iuti rau de mina unii, din instinct il mototolesc si direct in cos, in loc a-l inmina clientului. Mda.

Edited by Viktor
  • 2 years later...
  • 2 years later...
  • 6 months later...
  • 11 months later...
  • 5 months later...

Informatia e veche, se poate gasi in multe jurnale la o simpla cautare, incepand cu Ianuarie. Digi nu a descoperit nici apa calda si nici gaura de la covrig, e doar o stire. Nu as cataloga-o ca fiind investigatie, mai degraba s-au incadrat in "normalul" stirilor pe care le regasim pe toate posturile de TV/radio etc.

Sunt de acord cu postarea de mai sus, dar nu stiu daca avem aceeasi perspectiva. Sustin si repect orice luare de pozitie, nu stiu la ce te gandesti cand consideri ca este inutila, dar sper ca nu vezi in "libertatea cuvantului" o forma de decizie unilaterala. 

Revenind la discutia provocata de @Viktor si la ultima lui postare, zic si eu ca sunt o gramada de mizerii si abuzuri. De la primiele incredibile acordate in cadrul unor regii nerentabile si pana la meniul de 10 lei de la Parlament ... sunt multe de corectat.

ar fi mult mai interesant sa se vada concret cine aproba astfel de plati, cine a hotarat sa se dea prima aia, cu nume si prenume. 

in general, salariile la stat sunt enorme. spunea cineva o chestie interesanta: in orice societate, o minoritate se organizeaza si ii exploateaza pe ceilalti. asa sunt la noi bugetarii, ii exploateaza pe cei care muncesc. 

Eu asta o cer de ani buni, sa fie scosi in fata cu nume si prenume faptasii. Cine ii initiatorul, cine si-a dat acordul si a semnat pentru magarii de genu ... in secunda 2 zburati din fotolii !

• Haha 1

In conditiile in care lumea a votat PSD, dupa 35 ani de la revolutie, nu inteleg ce e neclar cine si ce face... pensii speciale, sporuri, posturi fictive, nepotisme. Avem un presedinte (interimar) fost sofer de camion si condamnat pt furt, avem jdemii de parlamentari desi a fost votat prin referendum un nr mai mic, avem baroni locali si mafioti in conducerea statului... deci ce atata mirare si discutii? :))

Cind eu spun ca problema e la noi si nu "la ei" ... fie vorbim de alesi, fie de trafic, in mare parte ne complacem in toate cele. Tot cu susta, tot cu "stiu eu pe cineva", tot cu ba el - ba el... Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim !

cresterile de salarii pentru bugetari au inceput masiv pe vremea psd-ului, prin 2016. psd-ustii fiind niste taranoi cocliti, au crezut ca daca le ridica salariile intelectualilor, acestia ii vor respecta. 

in realitate, pentru ca un intelectual sa te respecte, trebuie sa-l umilesti maxim, sa-l tii in foame, sa-l faci sa-ti ciuguleasca din palma, abia atunci vei fi respectat de catre acesti paraziti. 

dar ce sa stie psd-istii, ca ei sunt la prima generatie cu pantofi in picioare.