laurentziu83 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Tot suntem la tuning interior. O solutie pentru largit spatiul dintre scaunele din fata este? Ca m-am saturat acuma iarna sa-l tot rog pe cel din dreapta sa-si stranga coatele cand schimb vitezele. Mai ales daca e fiecare imbracat la pufoaica. Link to comment
aztec Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 in tico si matiz singura solutie e sa mai slabesti, ca altfel nu ai ce face ... asta e si mai mare nu se face. sau sa il pui in s pate Link to comment
Shenck Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Sau sa decalezi scaunele, unu mult mai in fatza decit celalt. FCT cu tspe pufoice Link to comment
aztec Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 azi mi-am pus si cel de-al doilea buzunar la usa pe tico, adica cel de la pasagerul fata , ca am gasit ieri la superoferta (90.000) si mi-am zis... ce > drak, merita... deci acum am si in stanga si in dreapta buzunare din plastic... ce sa mai fac la ea? ... )"> Link to comment
tico_RS Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 echipat masinutza cu pedale sport din targ type-r, destul de micutele ca sa se potriveasca pe pedalutzele de tico. fitting equipmentu', sau cum zicea cineva mai sus e cam nasol, in sensul ca e cu gherutze nu cu platband si acestea oricat le-ai strange se slabesc destul de repede si la frane mai bruste au tendinta de a se deplasa. partea naspa pentru posesorii de masini micutze cu pedale asemenea e ca majoritatea pedalelor mici vin cu gherutze. un prieten are pe dacie din-alea cu platband si alea nu se deplaseaza deloc. dar oricum am gasit solutia: pop-nituri care fixeaza pedala de nu mai are moarte si par chiar mai estetice , aluminiu+nituri=marfa si nu m-au costat decat 250.000 + 6 nituri +burghiu de 5 (sa fie mai tzapanoase) Link to comment
hellcat Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Tot suntem la tuning interior. O solutie pentru largit spatiul dintre scaunele din fata este? Ca m-am saturat acuma iarna sa-l tot rog pe cel din dreapta sa-si stranga coatele cand schimb vitezele. Mai ales daca e fiecare imbracat la pufoaica. <{POST_SNAPBACK}> iarna cand ai sumanu pe tine n-ai ce sa faci. eu am constatat sambata cand a trebuit sa bag 3 persoane in spate la espero, ultimul care s-a urcat nu mai putea saracu sa inchida usa. si de n-ar fi loc... Link to comment
Maniaku Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 cam asa arata! sper sa va placa shi promi ca pun mai multe!! Link to comment
dsign Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 bai, atit urasc eu pozele facute cu telefon de fite... daca n-ai digital, iti imprumutam noi unul, sa pui si tu poze ca lumea. Link to comment
Leutzu Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Deci arata absolut bestial bordul lu Maniak2083. L-am vazut joi la intalnire si am ramas placut impresionat. Link to comment
darem Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 A mai incercat cineva sa imbrace anumite parti din interior (plastic, prea mult plastic) in piele/piele ecologica/imitatii, ceva de genul asta? Eu am facut asa ceva cu o imitatie care se asorteaza in culoarea caroseriei. Voi incerca sa postez ceva poze soon! Ura la toti, si numai bine! >- Link to comment
aztec Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 (edited) promisesem poze cu buzunar la tico... si la ultima poza si cu paravant fata( in spate nu e inca montat) Edited March 19, 2005 by aztec Link to comment
zoosy Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 misto aztec... vreau si eu buzunare. ziceai ca undeva prin drumul taberei, nu? cum vin dinspre intersectia cu brasov in bucla pe stanga sau pe dreapta? probabil ca e cu vedere la strada nu? Link to comment
aztec Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 pai putin inainte de megaimage, pe aceasi parte, un magazin de piese daewoo. dar cred ca poti sa intrebi la orice magazin daca au buzunare, ca este la fel stanga cu dreapta, numai ca dreapta nu se potrivesc 2 gauri din fata de usa parca... Link to comment
SORAN Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 S-ar putea adapta si de la alte masini unele mai generoase ca marime dar cred ca darama balamalele firave de la tico...daca mai pui si doua difuzoare Link to comment
zoosy Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 luni ma duc sa caut... thanx ! Link to comment
VECTOR Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 imi spuneti si mie cum pot sa scot maciulia de la schimbatorul de viteze al unui matiz? se desfileteaza,se smulge? eu am tras de el si l-am sucit in toate partile dar nu am reusit. vreau sa-l scot si sa pun si eu ceva mai sportiv... Link to comment
rusu andrei Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Eu am incercat la Tico ...si nu am reusit sa scot maciuca...singura solutie e sa il tai.In manual scrie ca este infiletat,dar eu cred ca este turnat acolo. Bafta Link to comment
SORAN Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Eu am incercat la Tico ...si nu am reusit sa scot maciuca...singura solutie e sa il tai.In manual scrie ca este infiletat,dar eu cred ca este turnat acolo.Bafta <{POST_SNAPBACK}> La Tico e turnat, singura solutie este intradevar sa-l tai dar trebuie rabdare si forta pentru ca diametrul tijei este mare, iar materialul nu este tocmai moale, este destul de dur. Nu trebuie taiat de jos de tot pentru ca nu va mai tine burduful trebuie taiat fix de deasupra inelului care tine burduful. La Matiz e aproximativ la fel. Aveti aici si doua poze cu o sectiune prin capul schimbatorului de Tico asa ca sa va faceti idee! Link to comment
andreib Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Tolin_Afc: Nu la toate este insurubat, la mine era turnat/lipit/bagat la cald(ana din astea 3 ca eu l-am scos cu faiul pe felii > ). Link to comment
VECTOR Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 si daca il tai nu ramane batu' prea scurt.nu deranjeaza? ca nu vreau sa-mi para rau dupa aia... Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Tolin_Afc: Nu la toate este insurubat, la mine era turnat/lipit/bagat la cald(ana din astea 3 ca eu l-am scos cu faiul pe felii > ). <{POST_SNAPBACK}> Se prea poate: la Matizul maica-mii se invarte manerul cand e cald afara. Link to comment
dsign Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 si daca il tai nu ramane batu' prea scurt.nu deranjeaza? ca nu vreau sa-mi para rau dupa aia... <{POST_SNAPBACK}> nu-ti pare rau, ca nu se duce prea jos, si in plus o sa schimbi un pic mai scurt treptele... Link to comment
alex-nkn Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Intre timp am vopsit bordul ... poti sa imi spui si mie cum ai vopsit ? ... ce ai folosit ? ... si cum ai facut ? ... plz , in etape dak se poate ... Link to comment
alex-nkn Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Totusi nu puteti sa'mi spuneti si mie cum sa vopsesc si eu bordul ? negru - roshu de preferinta Link to comment
Recommended Posts