Jump to content

Tuning interior

Recommended Posts

• 2 months later...

Salutare! sunt si eu nou pe aici.. am un Matizache "tabla" de-n 2000 si vreau sa-l fac sa arate gigea, pentru ca merge gigea.

Am si eu o intrebare: cu ce as putea sa vopsesc bordul asta nenorocit pe care-l am eu, care e si partial decolorat/patat ? Masina are culoare gri metalizat si ma intereseaza ceva cam la fel sau un carbon sau negru, ca merge.. dar e problema cica cu soarele si cu caldura, ca sa nu bata soferu la ochi sau sa ia foc, cine stie... deci, de unde si cum se da cu spoitingiri pe bord? are cineva freo parere? ;)

Multzam!

• 3 months later...

Mi s-a pus pata de la o vreme sa incerc sa schimb ceva la interior. Mi se pare cam deprimant griul ala de la interior :) si ma gandeam sa imi schimb mocheta sa pun una mai deschisa (sa am mai mult de curatat :) ), plafonul la fel, schimb si pielea aia de schimbator, vopsesc si bordul in stil danielson dar ma cam mananca sa vopsesc cam tot bordul ... dar ... masina fiind rosie ... si fiind matiz chel si se cam vede rosu si la interior ... cam ce culoare m-ati sfatui sa fololosesc ? :) (as prefera ceva deschis; negru ar veni mai bine decat griul ala dar e si mai deprimant :P ; azi am vopsit scrumiera in alb si bucata de plastic de tragi sa se deschida torpedoul si zic ca nu a fost cea mai inteleapta alergere noroc ca se poate rezolva)

Merci :)

Incearca galpen pai, e placuta culaorea si e si luminoasa.

Daca vrei sa schimbi mocheta ia neagra, in nici un caz deschisa la culoare. Am vazut eu la E-klasse una cacao cu lapte cum in 2 luni era buna de cosuld e gunoi, nu ii mai scoteai fata.

Si eventual niste huse de piele ( sau scaune imbracate ) tot galbel pai.

Cred ca o sa scot la imprimanta niste foi cu niste culori si le pun pe bord sa vad cum se potrivesc :) ) sau ma joc in photoshop un pic dar parca cu rosu ala nimic nu vine bine :| ...Dar cu fetele de usi sa le schimb cumva, un model ceva ? :) Merci din nou

Edited by banzay
  • 3 weeks later...

De asa ceva ce ziceti? Numai ca ma gandesc eu ca in marele parbriz de matiz s-ar reflecta ciudat albul acela (eu am albe capacele alea 2 de pe bord care mascheaza 2 suruburi si se cam vad in geam). Si daca as face asa, ar fi doar alb cu rosu, cromul ala dispare, nu imi place deloc, si ar ramane cu negru doar mocheta, cifrele de la kilometraj, in rest alb cu rosu :D . In capul meu ar arata cat de cat bine...dar practic... Dati si voi cate o parere va rog. Multumesc anticipat

Pai la asta ma gandeam si eu. Plus ca in poza e cam vopsit cu sprayul...rosul ala e cam urat...si cromul cu presuletele alea reprezinta bomboana de pe tort...Dar am vazut pe undeva o poza cu un nissan sau nu mai stiu ce era...tot alb cu rosu si arata foarte bine :)

Eu ma gandesc doar cum sa fac interiorul sa nu mai para asa "trist", mi se pare prea mohorat griul acela...nu vreau tuning extrem sau ceva...ci bun gust...dar nu prea reusesc sa gasesc o combinatie frumoasa de culori.

Edited by banzay

Gata...am inteles alb cu rosu...NU :D ...cat despre maciulie...mai bine o facea rosie > :) ...glumesc. Dar incercati sa imi dati si mie o idee despre niste culori care ar da bine la interior va rog :)

• 4 months later...

...desi probabil sint off topic , nu pot sa nu scriu faptul ca astazi prin bunavointa si amabilitatea domnului darky am reusit sa fiu mindrul posesor al unui bord ( ceasuri) in culoarea albastra - predominant...totul a durat extrem de putin si a iesit extrem de bine...felicitari domnului darky , multumiri si aprecieri...atit de simplu si atit de frumos...