CT_ZDB Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Da... doar ce a fost aleasa... este ... Renault CLIO... noul Clio... Link to comment
MCojo Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Mamaaaa ce tare e ... pariez ca la anu iese golanu fruntas! Link to comment
woulfy Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 O chestie pur teoretica... Cum se poate desemna o masina ca fiind cea mai buna pentru anul viitor? Nu e normal sa se desemneze acum ceva mai buna masina nou produsa in 2005 si la anul sa mai vedem ce apare??? Link to comment
test_driver Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Renault clio? ) ) ) Alceva mai naspa nu au gasit?? Un Logan sau ... Link to comment
ASIMO Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 (edited) Cum se poate desemna o masina ca fiind cea mai buna pentru anul viitor? Nu e normal sa se desemneze acum ceva mai buna masina nou produsa in 2005 si la anul sa mai vedem ce apare??? E o chestie de marketing. Cine da banu' unde trebuie... iese masina anului 2006 in Europa/ Romania/ Nigeria/.... etc. Astfel, papagalii dau navala, si cine-si va cumpara modelul acela de la acea marca e mandru rau de tot! Adica, in 2006 conduce masina anului 2006! Daca se vota masina anului 2006 la sfarsitul anului 2006 era o chestie pur statistica... nu se mai ingramadeau toti sa-si mai cumpere masina anului, ca nu mai era nici o mandrie!... si nu mai iesea banu'! "Manadria" de a conduce masina anului nu cred ca poate fi depasita decat de mandria de a conduce Logan sau Maybach. Edited November 13, 2005 by ASIMO Link to comment
razvanclub1 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 sincer nu stiu cu ce alte masini a concurat clio de a castigat. oricum in ultimii ani au castigat numai masini de sheet...gen fiat panda si alte genuri...loganul a concurat? Link to comment
VIPER Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 http://www.caroftheyear.org/pages/cars_can...6/Lista2006.htm Si, culmea, anuntul se face abia pe 14.11... De unde stie lumea deja rezultatul... Link to comment
razvanclub1 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 eu as fi votat cu alfa 159 urmata de hyundai sonata si vw passat. renault clio e la distanta mare de acestea...zic eu Link to comment
alx Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 (edited) Bre, e vorba de clio3... nu de clio actual... Si masina merita, e absolut superba... Parerea mea este ca se va vinde in draci si in .ro chiar daca cica va iesi pe la 14k euro. S.U.P.E.R.B.A.! PS: Uite domne ce inseamna sa votezi si sa apreciezi calumea... nu ca la noi unde a iesit masina anului coltu'... care e vax albina... Edited November 13, 2005 by alx Link to comment
VIPER Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Mai, voi pricepeti ca abia MAINE se afla care este??? Ati citit link-ul??? Link to comment
artanis Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Numai ca (,) Coltu' a fost votat de mai mai multe publicatii de specialitate intre cele mai reusite masini din segmentul B. Un ex. aici. Pe cand Clio, chiar si generatia noua, nu se prea lauda cu cine stie ce calitati... Link to comment
alx Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Oricum Clio va castiga, pariu Vaipare? Link to comment
Maniaku Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 buey ?! nu-mi vine sa cred !!! printre masinile nominalizate a fost si ssang yong rodius bleahhhh oare ala ce cauta acolo?? Link to comment
woulfy Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Am vazut si eu masinile candidate si.. ce sa zic, sunt destule masini mult mai tari ca reno-ul (mercedes-urile, porsche, nissan murano etc), dar astea sunt si mult mai scumpe ca reno-ul. Sincer nici nu stiu de ce mai sunt trecute pe lista. Ca raport calitate/pret probabil reno-ul ar fi pe podium.. Link to comment
CT_ZDB Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Cum anul trecut, in Europa a fost aleasa Toyota Prius, o masina hibrid care a prins foarte bine la public... atat in america de nord, cat si in Europa... Prius reprezinta un pas important in dezvoltarea automobilului... un sistem motopropulsor foarte eficient si economic... Pentru asta a fost declarata masina anului... pe cand Clio cu ce noutati vine??? Link to comment
VIPER Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Hmmm, din 1995 inclusiv pana in 2005, doar 1 germana, in rest italiene, franceze si japoneze (facute in Europa, desigur), si majoritar Fiat si Renault... Mai sa fie... Link to comment
alx Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 topul asta se refera la masina care va avea cel mai mare succes, nu care este cea mai buna... altfel ar castiga numai mercedes si toyota... Link to comment
Vlad Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 si evident reno-ul e cea mai de succes...alx cred ca astia de la Reno ti-au dat ceva... e dragutz clio 3 dar e stiut ca reno da bine (stiti la ce ma refer) pt. aceste premii...in plus pana acum masina anului a fost total eronata, pt. ca deobicei cumparatorii s-au indreptat spre altceva. clio 3 in afara de minunata schimbare a designului ce are nou? Link to comment
Tommy Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 mda..in 2005 a iesit uratenia de Toyota Prius- cinstit .. nu stiu ce vanzari record a avut in anul urmator lui 2004.. si la vanzari ( europa ) nr 1 a fost golful.. no comment Link to comment
alx Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 (edited) clio 3 in afara de minunata schimbare a designului ce are nou? ia incearca sa afli... poti? are design nou, motoare mai puternice (euro4), dotari mai multe, SPATIU mai mare, etc. Mdeah, chiar nu am inteles de ce a castigat prius in europa si coltul in ro... e complet aiurea. Edited November 14, 2005 by alx Link to comment
FLEX Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Aceste clasamente iau in considerare niste indici generali ai masinii, nu doar design, putere, dotari samd. Intr-un numar din ams se explicau foarte clar clasele de punctare si criteriile dupa care se dadeau acele puncte; cei chemati sa-si dea cu parerea sint ziaristi de presa auto, care pina la urma sint mult mai avizati decit noi, fie si numai prin faptul ca isi plimba fundul prin citeva zeci de masini tot anul, deci au o idee despre ce stie una sau alta dintre competitoare. Acum, un criteriu important pentru orice masina este pretul, cu cit e mai mare cu atit e mai mic punctajul ... prin urmare, o masina scumpa are foarte putine sanse sa fie best of, trebuie sa vina cu multa tehnologie ambarcata pentru a convinge si prestatiile/confortul sa te faca sa uiti cit costa ... Daca pentru Romania putem suspiciona ceva hirtii verzi plimbate prin ceva buzunare, io unul nu cred ca la nivel european e fezabila chestia cu aranjamentele ... pur si simplu ar costa prea mult toata distractia; sa nu uitam ca englezii si germanii, cu grupuri de presa foarte mari si puternice nu prea au luat caimacul in aceasta competitie, in timp ce italienii si francezii cam fac legea, cu toate ca grupurile de presa "nationale" nu au amploarea si influenta celorlalte ... PS: @alx: Colt = cel mai mare spatiu interior in clasa mica/modularitate foarte buna, ca la Modus + motorizari respectabile, inclusiv 1.1l/75CP ... a rezultat impact 0 pe piata interna, din cauza lipsei de agresivitate in promovare a importatorului de la acea vreme; lucrurile s-au schimbat radical de cind marca e in grupul Tiriac, dar momentul favorabil a fost pierdut - crezi ca cineva e prost sa dea bani pentru nimic? Link to comment
Tommy Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 (edited) in romania, masina anului 2005 trebuia clar sa fie Loganul (vanzari, impact, schimbare de piata radicala, etc) dar ospatarii care voteaza.. se stie.. nu mai comentez ps:dacia logan iti schimba viata! Edited November 14, 2005 by Tommy Link to comment
alx Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Corect dar nu vroiam sa spun eu sa nu-mi sariti in cap... Link to comment
Tommy Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 m-am riscat eu, nu sunt fan logan, e o realitate.. Link to comment
Recommended Posts