alx Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 http://www.masinaanului.ro/set.html Votati! Eu am ales Honda Civic. Dar si Modus era o alegere buna... Link to comment
razvanclub1 Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 am votat cu alfa romeo 159...mi se pare super la design exterior si interior Link to comment
test_driver Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Modus, este o masina excelenta!!!! ) Cred ca cel mai mult merita Passatul, are si cele mai multe voturi, am vazut dupa ce am votat. Daca era acolo si un seria 3... Bai masina anului e facuta la misto, bag mana in foc, prea an de an ies numai roabe de masini, Peste tot cred ca se da spaga la greu. Ce raport calitate pret? cum se face asta? Se ia o masina i se dau niste puncte apoi se imparte banu' la puncte. Nu? Pai cel putin GTi in AMS are punctul mai ieftin ca Megane RS , nici mie nu-mi vine sa cred asa ceva, am fost prea intoxicat de voi astia cu super masinile voastre Renault si Dacia, aaa Logan, sa nu uitam. Nu are rost sa continui discutia, poate in alt topic dedicat. Chiar cine face un VW vs Renault?!? ca eu nu am chef, ca o sa spuneti ca am chef de cearta, si nu e asa. Deci masina anului daca e Renault atunci e chiar naspa. De ce nu e de exemplu Skoda, ca si aia este o masina care eu chiar cred ca are un raport pretz calitate ffff bun. Dar asta e. Cineva acolo sus face ceva... si nu ma refer la Dumnezeu ) putin mai jos, de fapt muult mai jos. Bafta!! Link to comment
alx Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 sef, am vrut sa ma iau de tine dar am renuntat. e clar ca nu esti documentat si vorbesti din auzite. auzi la el, skoda raport pret calitate bun. )"> Link to comment
razvanclub1 Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 am citit azi intr-un ziar de sport ca a castigat renault clio urmat de alfa romeo 159 si vw passat. P.S. skoda chiar nu exista raport calitate-pret bun oricum ai lua-o Link to comment
Vlad Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 dap la skoda...octavia 2..raport pret-calitate foarte bun si are si avantajul de a se baza pe fiabilitatea skoda octavia 1 Link to comment
Alezz Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Intre Pathfinder si Passat(singurele masini serioase...parerea mea) am votat Passat. Link to comment
artanis Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Masina anului nu trebuie neaparat sa fie "serioasa" Link to comment
Alezz Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Am 1m85cm si 100kg...Passatul si Pathfinderul sunt singurele in care ma simt mai bine . Link to comment
BigMe Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) passat si eu...restu pif da, tin sa fiu deacord cu tine alezz .. am avut ocazia sa zabovesc intr-un pathfinder la siab si m-a impresionat, chiar ai loc in ea... Edited November 15, 2005 by BigMe Link to comment
MethodRO Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Alo lume ZDB a inteles gresit. Clio este doar o propunere. Masina anului 2006 nu s-a votat inca. Chestia asta a aparut intr-un ziar care nu are ce face de obicei. In plus de asta uitati-va si voi pe net dupa masina anului sau caroftheyear, nicaieri nu sa finalizat voturile. Eu unu sincer sa fiu am votat cu Honda Civic. Link to comment
mr_ Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Am votat Alfa 159, pentru design si motoare (multijet si JTS) care respecta deja EURO5 care se va aplica dupa 2010... Daca ma gandeam mai mult, poate as fi votat cu Honda Civic... Anul trecut am votat cu Prius... nu inteleg ce nu inteleg cei care se mira ca a iesit masina anului. Era singura care chiar aducea ceva nou. Anul asta, mai greu m-am decis... Link to comment
alx Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Si a castigat CLIOOOOOO! YES! http://www.caroftheyear.org/pages/Coty06.htm Link to comment
remix Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Deci de unde stia ZDB-ul inainte sa fie anuntata ? Raspunde Vipere !!! Link to comment
CT_ZDB Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 Sursele mele au fost Realitartea TV... Cat despre Car of the year in RO. eu am votat Honda Civic... Link to comment
Satori Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Nu stiu de ce va obositi. Renault castiga intotdeauna. Link to comment
Tommy Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 o fi facut reclama alonso... o fi mai tare ca bmw clasa 3, lexus gs, ML, etc Link to comment
MCojo Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Renault castiga intotdeauna. Sa speram ca la Craiova nu va fi cazul... Link to comment
Tommy Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) sa ne uitam si cum s-a votat.. ca-i distractiv Edited November 16, 2005 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 o fi facut reclama alonso...o fi mai tare ca bmw clasa 3, lexus gs, ML, etc Nu e mai tare nici ca Maybach dar nu am vazut niciodata Maybachul sa fie macar nominalizat. Oare de ce? E o conspiratie. Link to comment
Recommended Posts