Jump to content

Mi-e Rusine!

gigi-kent

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uitandu-ma la filmulet, mi se parea imposibil sa fie asa optimist despre tara si neam si realizari si, si, si... fara sa faca reclama la ceva. O reclama reusita, dealtfel. Deci ok, suntem mandri de tara noastra, de oamenii ei si de berea noastra romaneasca, implicit. Sau macar multumiti. Insa nu pot sa remarc un alt subiect pe acest forum cu referire la o marca de bere care apare in acest filmulet, vorbesc de cel cu berea Timisoreana, daca e de ANPC sau nu. :) Putin ironic faptul in sine. Sau poate asta era si ideea lui aztec, n-as sti. Excellent beer, vorba reclamei.

Edited by Lapona Antigel

Explicatia ar fi ca inainte de a se apuca de zidit Monastirea Argesului, bause si el ca romanu' o bere d-aia patrioata ca-n reclama, bere generatoare de visuri marete si idei de genu'. Ar fi singurul? La altii nu se-ntampla fiindca s-a inventat berea light.

Edited by Lapona Antigel

Pai nici ciobanul din Miorita (declarata capodopera a literaturii romanesti) nu si-a ingropat oaia.. asta intr-adevar e posibil ca bea rachiu de pufaica asteptandu-si senin moartea, dar Manole cred ca se delecta doar cu bere Corona sau visiki Teachear's, ca doar era mester nu calfa sau oier.

Acuma serios.. eu cand ma imbat nu-mi vine sa ingrop femeia.. cel putin nu in zid. Nu cred ca asta e motivul.